- Objednávka bude najskôr vybavená o tri týždne
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá dlhá dodacia nás mrzí. Veríme však, že bicykel Vám bude starostlivo slúžiť.
- Po 2 týždňoch od objednania balík nedoručili, výhovorky na prepravnú spoločnosť, takmer žiadna komunikácia.
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá dlhá dodacia nás mrzí. No vzhľadom na celoslovenské problémy s kuriérskou spoločnosťou sme tovar nevedeli dodať vo stanovenom čase.
- rychla kominikacia
Tovar v eshope uvedeny ako na sklade, potom pridu na to ze to asi nemaju....objednavka bola zrusena
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme aj za Vaše hodnotenie. Vzniknutá situácia nás mrzí.
Bicykel mi bol doručený v nepoškodenéj krabici. Na volantovej tyči bol vážne poškodený lak, na viacerých mistach, čo nemalo súvis s preravou. Ten kto balil bicykel to nemohol prehliadnuť. Pri montáži som zistil, že mi chýbali úchytky lanka/bowdenu, pre uchytenie na rám bicykla. Boli namontované iba 3ks od zadnej prehadzovačky. Bez uchytenia lanka, nebolo možné bicykel riadne používať.
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá situácia nás mrzí. V takomto prípade máte vo vašom maily od nás alebo na stránke e-shopu reklamačný formulár a presnú inštruktáž k reklamovaniu tovaru, na základe ktorého Vám vašu reklamáciu vieme vybaviť, čo najlepšie vo váš prospech.
- Nekompletné nekvalitňé
- Ani po urgenciach nedodali musel som doobjenavat a zaplatiť znovu nemal som inú možnosť
- Uz odtiaľ nič nikdy
Tovar ešte nedorazil, ale dotazník spokojnosti už poslaný mailom ♀️ síce napísané bolo, že tovar, ktorý je na sklade, sa pošle do 24 hodín. Teraz to trvalo 4 dni... A po týždni ešte nedošiel.
Dúfam, že aspoň tovar bude v poriadkuReakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás vzniknutá situácia s omeškaním a veríme , že tovar vám bude slúžiť.
- vyber produktov
- nespravny popis vyrobkov
nemam zasadny problem s vasim obchodom ako takym, objednavka a dodanie prebehli ok.
Ale! uvadzate nespravne ia neuplne informacie o vyrobku. kupil som tento stolik, kde je v popise uvedene napajanie svetiel na 3xAAA baterie, pricom realne su SVETLA NAPAJANE ZO ZASUVKY! Zo zrkadla ide kabel, v baleni je adapter, ziadne baterie. schvalne som vyberal na baterie aby som to nemusel kade tade tahat predlzovacky, kvoli vzdialenej zasuvke...
Za druhe ste zabudli spomenut v popise, ze podstavec so zrkadlom NIE JE PREDPRIPRAVENY NA MONTAZ k stoliku, je tam len volne polozeny! Takze bud si to tam clovek nejako dodatocne prilepi, prisrobuje a bude to hnusne vyzerat, alebo to bude mat oprete o stenu a nedotykat sa toho aby zrkadlo nespadlo!
bud nemate prehlad o tom co predavate, alebo umyselne zavadzate, preto nemozem odporucat nakup u vasReakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, za komplikácie sa ospravedlňujeme.
Tovar nedorazil ani po 10 dňoch nemožno sa dovolať ani predajcovi ani kuriérskej službe...
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, za komplikácie sa ospravedlňujeme.
Objednal som detský bicykel a nikto sa neunúval ma informovať že bicykel je nedostupný. Až keď sa dlhšie nič nedialo som kontaktoval eshop a dali mi vedieť že si mám vybrať iný bicykel...
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, za komplikácie sa ospravedlňujeme.
- Po potvrdeni objednavky mi ju obchod o 2 dni zrusil z dôvodu nedostupnosti tovaru (v case potvrdenia objednavky zo strany obchodu bol tovar skladom).
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme aj za Vaše hodnotenie.
- Celé zle
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, žiaľ nevieme posúdiť vašu recenziu v čom bola objednávka/tovar zlý. Keď nás budete informovať, radi váš problém vyriešime. Ďakujeme
- Pekne kvalitne veci
- Mam od nich bicykel ktory je super
- Komunikacia s obchodom katastrofalna
- Objednala som detsku sedacku na bicykel ktora mi nesedi a neviem sa im dopisat neodpovedaju na spravy
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, veľmi si to ceníme. Aj na základe neho sa snažíme zlepšovať naše služby.
prisiel iny tovar ako som si objednal
- Prisiel bicykel v inej ako objednanej farbe
- Predny blatnik nemozno namontovat kompletne kedze drot od blatnika nedociahne do pripravenych otvorov
- Ziadny potvrdzujuci email iba sms s cislom objednavky, ziadna info o objednanom tovare, asi uz viem preco
Neodporucam
- Neposlali všetko
- Žiadna faktúra k tovaru
- Tovar sa nedá vrátiť ani vymeniť
Dodaný tovar neobsahoval návod (nákres) na zloženie bicykla a ani kľúč k namontovaniu riaditka. Ako je možné, že dodávateľská firma nedokáže zabezpečiť takého elementárne záležitosti? Má to byť samozrejmá súčasť balenia. Vyslovujem veľké sklamanie nad úrovňou dodania tovaru.
- bohatý výber bicyklov
- rýchle dodanie
- nepresný popis bicykla - iný počet prevodov na stránke, ako má ten, ktorý v skutočnosti prišiel
Obchod ponúka tovar "skladom", pritom vôbec skladom nie je. Pri tomto konkrétnom produkte sa mi to stalo pri niekoľkých obchodoch, zrejme ide o úzku spoluprácu obchodníkov alebo dokonca o tých istých len pod iným názvom. Typické slovenské šmelinárstvo. A na záver vám ešte príde dotazník spokojnosti, no to je už fakt na zamyslenie sa kde to vlastne žijeme.
- Vybavenie obj. trvalo takmer šestnásť dní.
Naviac z pôvodnej objednávky nebol dodaný kovový košík.
Taktiež chýba kritka na stred hriadele - ľavá strana.
Troj prevodový ?
Zamyslite sa.
Viacero veci si nakupujem cez internet v plnej spokojnosti.
Neviem o čo Vám išlo.
Nerobte nedobrý pohľad na vašu firmu.