- Platba len v hotovosti
Bicykel mi bol doručený v nepoškodenéj krabici. Na volantovej tyči bol vážne poškodený lak, na viacerých mistach, čo nemalo súvis s preravou. Ten kto balil bicykel to nemohol prehliadnuť. Pri montáži som zistil, že mi chýbali úchytky lanka/bowdenu, pre uchytenie na rám bicykla. Boli namontované iba 3ks od zadnej prehadzovačky. Bez uchytenia lanka, nebolo možné bicykel riadne používať.
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá situácia nás mrzí. V takomto prípade máte vo vašom maily od nás alebo na stránke e-shopu reklamačný formulár a presnú inštruktáž k reklamovaniu tovaru, na základe ktorého Vám vašu reklamáciu vieme vybaviť, čo najlepšie vo váš prospech.
- Nekompletné nekvalitňé
- Ani po urgenciach nedodali musel som doobjenavat a zaplatiť znovu nemal som inú možnosť
- Uz odtiaľ nič nikdy
Som veľmi.spokojna.
Rýchle doručenie. Z darčeka naviac som bola milo prekvapená
- Našla som tovar, čo som dlho hladala
tovar dorazil v poriadku
- velmi rychle dodanie tovaru,flexibilna komunikacia
- Odporúčam, rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie, výborná komunikácia. Spokojnosť
Veľmi rýchle dodanie ďakujem
- Web ponúka širokú škálu farieb bicyklov
- Cenovo dostupné bicykle
- Eshop nemal mnou vybranú farbu, hoci web zobrazoval že je skladom
Ide o jednoduchý mestský bicykel, nenáročný na údržbu a splní presne ten účel aký má. Eshop rozhodne odporúčam.
- Rýchle dodanie..hneď na druhý deň doma a hlavne bicykle máme kvalitne a krásne
Velmi rychle dodanie. Bicykel je super.
Rýchle dodanie, komunikácia super
- Komunikácia s obchodom a vybavenie reklamácie
Veľmi promptné vybavenie objednávky (17.5.2023 vo večerných hodinách objednaný a 19.5.2023 v doobednajších hodinách doručený) a následne reklamácie. V pondelok neskoro večer som písal reklamáciu na ulomený zvonček (prišlo to už takto), v utorok odpísali...ospravedlnili sa a poslali nový zvonček a k tomu darček, v stredu o 11 tej už bol doma. Klobúk dole a ďakujem.
Reakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme aj za Vaše hodnotenie, veľmi si to ceníme :-)
- Super bicykel, veľmi pekný. Doručenie bolo do 2 dní, takže za mňa super
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, veľmi si to ceníme :-)
- Rýchlosť dodania, hneď v ďalší deň po objednaní
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, veľmi si to ceníme :-)
Tovar ešte nedorazil, ale dotazník spokojnosti už poslaný mailom ♀️ síce napísané bolo, že tovar, ktorý je na sklade, sa pošle do 24 hodín. Teraz to trvalo 4 dni... A po týždni ešte nedošiel.
Dúfam, že aspoň tovar bude v poriadkuReakcia obchodu RETRO-BICYKLE.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás vzniknutá situácia s omeškaním a veríme , že tovar vám bude slúžiť.
- Výhodná cena