Za tovar som zaplatil kartou ale do dnešného dňa som nedostal ani tovar ani informáciu o prijatí objednávky.
nekomunikuju, ani neviem či mám na tovar čakať, či ho objednať inde
tovar bol doručený veľmi rýchlo a som spokojná
Jednoduchá objednávka dodaná vo veľmi krátkom čase, vrele odporúčam.
- rýchlo čo sľúbili to poslali
- výborné ceny
- krátka doba dodania objednaného tovaru
- poradenstvo
Spokojný
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Maximálna spokojnosť
- Dobré ceny a servis
- Rýchle dodanie objednaného tovaru
Rýchle dodanie
Tovar bol v priebehu dňa pripravený na vyzdvihnutie.
Vyborny pristup, mily personal, odborne rady!
Odporúčam
- Super predajca odporúčam
- ziadna komunikacia,totalny amaterizmus,
- neodpovedaju na emaily, ani telefon chcel som reklamovat tovar a nik sa mi neozval ani som sa nedovolal, Zaroven obrazky produktov nesuhlasia s popisom