• Tovar som si objednala ráno s prevzatím na prevádzke a hneď v ten istý deň som si ho vyzdvihla

Absolútna spokojnosť

Na parádu

• Výborné ceny
    • Veľmi rýchle dodanie - opakovaná dobrá skúsenosť
    • žiadna nevýhoda

• Rýchlosť doručenia spokojnost

• Veľmi rýchle jednanie a vybavenie objednávky.

Tovar mi bol doručený nasledujúci deň po objednávke priamo vedúcim predajne ktorý mi kosačku aj zložil a mohol som ju aj vyskúšať. Bol som oboznámený s jej funkciami aj s jej obsluhou. Tiež mi bola odporučená kúpa vyžínačky od rovnakej firmy vzhľadom na používanie rovnakého typu batérie ako v kosačke. Pri jej objednávke som bol oboznámený o možnosti dokúpenia novej batérie k vyžínačke len za cenu 10€ čo som aj využil. Obchod môžem len odporúčať, všetko prebehlo k mojej maximálnej spokojnosti a chcem týmto vyzdvihnúť ochotu a profesionalitu pána vedúceho ktorému tak záleží na spokojnosti zákazníkov.

Čakám na tovar od 13.4. 2024!! Už je 20.04.2024

Pred týždňom som objednal a zaplatil za tovar a ani mail som nedostal! Absolútne žiadna komunikácia od obchodu! Čo by som mal ohodnotiť?

• Telefonická komunikácia

Po telefonickom overení, či je tovar skladom som vytvoril objednávku do 12:30h. Tovar som mal na druhý deň.

• serióznosť

• Zla komunikacia s zakaznikmia

Tovar nedorazil, ziadna komunikacia...

• rýchle dodanie
    • žiadne

Informacie o produkte boli napisane nepravdivo noz bol o 4 cm kratsi ako sa pisalo v popise je to bud halabala iba okopirovany text z inej kosacky alebo KLAMSTVO??

• Rýchle dodanie tovaru

• tovar zaplatený v marci, po telefonáte z firmy bude dodaný cca v máji

dúfam, že tovar v máji dorazí v poriadku

Mali evidentný problém s e-shopom kde bola nízka cena a namiesto ospravedlnenia napísali, že rušia objednávku z dôvodu vypredania. Skladom to mali aj v ten deň aj nasledujúce dni. V žiadnom prípade tento obchod neodporúčam.

Rýchle a bezproblémové dodanie tovaru.

Bola som veľmi spokojná tá rýchlosť jednoducho super.

• Mega rýchle dodanie tovaru, ochota a ústretovosť. Tovar mali na sklade,takže žiadne dlhé čakanie. Spokojnosť.

• v pondelok večer som objednal, utorok bol štátny sviatok vo štvrtok som obdržal tovar.
    • zabudli pribaliť darček

Veľmi dobrá cena nižšia o 39 Euro ,ako v predajni Hecht. Možno zato nebol pribalený darček.