Tovar nebol dodaný kompletne, pretože výrobca dodáva s tovarom aj darček (tričko alebo iná pozornosť) a tá pozornosť od výrobcu už pri dodanom tovare nebola.
Objednal som a dodnes mi nič neprišlo, len kecy o pohodlnom internetovom nakupovaní....
- Žiadne.
- DO dnešného dňa mi tovar neprišiel. Viac krát som sa snažil skontaktovať s obchodom ale márne.
- Objednávku som po dvoch mesiacoch zrušil.
Tovar som objednal. Na môj e-mail prišiel automaticky vygenerovaný e-mail z Vášho obchodu, ale ďalej nič viac. Žiadne údaje o platbe (číslo účtu, variabilný symbol a pod.). Myslel som teda, že tovar je nedostupný, ale žiadna informácia o tom neprišla.
- žiadne
- po objednaní tovaru, neprebehla žiadna spätná komunikácia, že tovar mi už nevedia dodať. Sám som sa po nejakom čase pýtal. Keby som sa nespýtal, tak čakám dodnes.
Nekupujte nič, čo nie je na sklade.
- cenova dostupnost
- ponukaju tovar ktory nevedia zohnat,dorucit teda ani predat ,absolutna ignoracia so strany obchodu ,nedvihaju tel,takze ani neviete zistit v akom stave je objednavka ci mam cakat alebo ju zrusit
nic moc ,tovar som objedal inde kde ho mali na sklade
Tovar som zatial nedostala aj keď bol vedený že je na sklade!
- Ziadne
- Zlá komunikácia
Vid predchádzajúci
- Od objednávky som nebol informovaný čo je s mojím objednaným tovarom a kedy bude doručený.Dnes je 11 deň a neviem či bude tovar doručený! Hlavne že mi poslali dotazník ako som spokojný z nákupom.
- dobré ceny
- v ponuke je uvedené, že tovar je na sklade a na otázku po siedmich dňoch čakania odpovedali že tovar je objednaný a zatiaľ neprišiel
čo z toho, že cena je dobrá a tovar vraj na sklade, keď dodanie trvá ktovieaké ako dlho
Tovar mali v ponuke, pritom nemali v obchode.
- - nema tovar na sklade
- - neinformuje o prípadnom dodaní tovaru
- - musí sa ozvať zákazník až potom reagujú