Som veľmi spokojná.Povedala by som,že balíček mi dorazil expresne.
- Rychle dodanie
- Cena, rýchlosť, komunikácia.
- Rýchle spracovanie objednávky
- Veľký vyber
- Neprišla mi položka z objednávky
- Nedá sa mi napísať podnet na zákaznícku linku
- Vraj úplne diskrétne, no keď si človek hodí do vyhľadávača Safety first s.r.o., čo je na krabici, tak prvá vec čo mu vybehne je sexshop v ZA
Troska ma zarazilo, že mi neprišiel produkt (4,50€), ale na faktúre ste si ho odškrtli a potom sa mi ani nedá dopísať podnet na zákaznícku linku.
Inak spracovanie rýchle, veľký vyber.
Odporúčam aj tak, stane sa no. A vždy mne . -
- Rýchle dodanie a zabalené ozaj diskrétne nikto nevie čo je balíku super
- Rýchlo
- Není
- Diskrétne balenie
- Prišlo presne to, čo som si objednala.
Objednala som už druhý krát. Tovar príde vždy rýchlo a najmä normálne diskrétne zabalený, čo je najdôležitejšie. Tovar prišiel síce bez obalu - či už v malej krabici alebo papierovom sáčku, ale to vôbec nevadí. Celkovo som už druhý krát veľmi spokojná :)
- Super ceny
Chýba online platba kartou, no je pravda že po poslaní peňazí na účet bol tovar doručený do 2 dní, takže super
- Diskrétnosť
- Rýchla doprava
- Rýchlosť doručenia
- Prehľadný e-shop
- prehľadná web stránka
- rýchlosť doručenia
- zabalené klasicky v krabičke, neupútava žiadnu nechcenú pozornosť
- cena - kvalita na výbornú
- platba prevodom na účet cez IB (kopírovanie IBANu a variabilného symbolu do IB); avšak bezpečná platba a napriek prevodu dodanie za 3 dni
Vše proběhlo naprosto v pořádku. Komunikace byla bezproblémová a celý proces velice rychlý. Objednávku jsem si vyzvedla v zásilkovně, kde jsem i objednávku zaplatila. Vše bylo dobře zabaleno. Určitě objednám znovu.
- komunikácia
- rýchlosť dodania
- Výhodná cena
- Trochu dlhšie dodanie, ale v pohode
- Bol som veľmi spokojný
- Ceny
- Dostupnosť tovaru
- rýchlosť dodania
Veľmi dobrý a rýchly servis. Zásielky bola pripravená na vyzdvihnutie podľa očakávaní a tovar sa presne zhoduje s opisom na stránke. Ešte som aj dostala malý darček v podobe lubrikačneho gélu. Som veľmi spokojná. Ďakujem.
- som spokojný odporučam
- Super
Obchod najskôr poplietol objednávku a z 10 ks mi poslal len jeden, ale po následnej komunikácii sme sa dohodli a som spokojný s vyriešením po problematickej situácii na strane obchodu.