Vibračný krúžok fungoval tak 15 sekúnd
Reakcia obchodu rajKondómov.sk
neevidujeme vašu reklamáciu, preto sme vám nemohli zaslať nový produkt. Prosím kontaktujte nás a vyriešime situáciu. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Prepáčte ale vôbec nám nepohol
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.
K obchodu nemám výhrady, lebo ani nemôžem mať na základe kúpy len jediného produktu. Mám výhrady k zakúpenemu produktu JoyDrops. Nemá u mňa žiaden opísovaný účinok. - Zbytočne vyhodené peniaze !
Vaše produkty sú klamstvo.
Produkt Joydivision Aquaglide Anal 100ml, ktory som si objednal, mi prisiel poskodeny. Cez prasknuty uzaver mi vytieklo asi 10 ml lubrikantu na zvysne produkty v mojej objednavke. Balenie nebolo dostatocne zabezpecene pred mechanickym poskodenim pocas dorucenia objednavky.
- Za nákup som zaplatila vopred a tovar ktorý som si objednala my nebol doručený.
Predavane hromadne balenie kondomov (konkretne zakupene Durex Mutual Pleasure 72ks balenie) obsahuje kondomy Durex, ktore ale na obale jednotlivych kusov nemaju uvedene ze ide o naozaj typ 'Mutual Pleasure', co pokladam za nevyhodu nakupu - neviem overit ci som naozaj dostal co som si objednal.
Durex kondómy neoznačuje. -
Nekvalita
- Krabica bola poskodena - otvorena ziadna diskretnost je to zle zabalene
Zle balenie
Reakcia obchodu rajKondómov.sk
?? prepošlite nám kópiu nahlásenia závady. Nemáme od vás žiaden email ani telefonát, o ničom nevieme. Opäť len závisť konkurencie................
Rajko -
- Vysoke ceny oproti konkurencii
Ak sa nezmenia ceny, viac tam isto nenakupim
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.