Žhaviace hlavy ktoré si objednávam BF eGo AIO SS316 0,6 ohm sú poškodené. Zo 7 ks fungujú 3 ks. Cigarety ktoré som si objednala Joyetech eGo AIO ECO nevydržali ani 2 týždne. Tie isté skúsenosti majú aj v rodine. Bola som ich stála zákazníčka, ale po tejto objednávke, kde som za 5 dní vyhodila už 3 žhaviče som s týmto obchodom skončila.
Reakcia obchodu RajCigariet.sk
Dobrý deň, mrzí nás že ste spomínaný tovar nereklamovali.
objednaval som si drat otporovy do sušičky ovocia a zeleniny, ja som fajčil ale neodporučam nikomu začať fajčiť, škodi zdraviu a jeto zlozvyk
- Dodanie az po tyzdni, aj ked na predajni mi tvrdili, ze pri objednani v utorok mam v piatok tovar na predajni
- Cena po nablokovani na predajni bola vyssia ako cena na fakture a na eshope
Reakcia obchodu RajCigariet.sk
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujeme.
Osobný odber na iné prevádzky ako na prevádzke Bratislava závisí od odosielania tovaru na danú prevádzku ktoré sa môže líšiť.
Cena bola iná na prevádzke ako pri objednávke na eshope a cena na prevádzke sa neaktualizovala.
Po vašom zistení že cena nesedí, vám bolo poskytnuté tovar vrátiť alebo inak riešiť.
Zastavte sa u nás na prevádzke aby sme to mohli vyriešiť. -
- Tovar pride rychlo
- Tovar pride nespravny
Je to dobry obchod len škoda že mi poslali zle sklo na elektronicku uplne daco ine co som si objednal
Reakcia obchodu RajCigariet.sk
Dobrý deň, ak vám príde zlý tovar v tom prípade nás treba kontaktovať.
- Nevidím tam žiadne výhody
- Dať do predajne brigadnicku ktorá nevie ani kde je sever je strašne amatérske.
- cigareta ide velmi zle nekvalitny atomizer musim si poinformacii kupit novy a zaplatit znovu poštovne
- nedorucí tovar
nekupujte
- neviem definovat
- drahe produkty
dost drahy obchod, ine obchody maju polovicne ceny v porovnanie s rajcigariet ale musel som si objednat lebo ine obchody nemali tovar dostupny. dufam ze prvy a posledny raz som si objednal.
- Objednal som si tovar ale nemal som ako otsetovat jeho kvalitu pred kupou.. nie som spokojny s tovarom,najradsej by som ho vratil no neda sa.. navrhoval by som viac a detajlnejsich informacii o produkte k popisu na stranke
- Slabina je len v tom, že tovar bol doručený o piatej večer. Čakal som v predpoludňajších hodinách.
Nakupoval som tu preto, že dané výrobky som nikde inde nenašiel.
- neviem
- neviemnekomentujem