- NEKOMENTUJEM...
- NEKOMENRUJEM...
Pokial niekto nieco ponuka a udajnema na sklade 2ks tak to je divny obchod ked to nezasiela....
- predajcovia boli super, poradili,nie je im čo vytknúť
- zlyhala doprava zakúpeného tovaru. Predajca by mal podľa nás uvažovať o zmene kuriera,To čo urobil obchodník- pokazil dopravca. Z toho dôvodu Vás nemôžem odporučiť mojim známym, čo mi je veľmi ľúto.
Obchod bol super, ochota, poradili, fundovane odpovedali na otázky. Obchodník bol odborník- nie žiaden šuflikant.
Spokojnosť s rýchlym dodaním, sklamanie pre chýbajúci návod pre zloženie
Irituje ma tá skutočnosť, že ešte nemám tovar, ale Vy už chcete aby som ho ohodnotil a vyjadril sa k Vaším službám...
- Tovar som objednal 7.9., dostupnosť bola písaná do pracovných 10dní. Teraz je 2.10. a stále nič, obchod ma nekontaktoval ohľadom toho, že objednávka bude meškať. Zatiaľ dosť veľké sklamanie z tohto eshopu.
Došlo mi to deravé
- Tovar nemám ani žiadnu správu od predajcu prečo to toľko trvá
- Nie som spokojný s vyriešením reklamácie.
Tovar mi došiel poškodený zjavne bolo vidno že to je buď od výroby , alebo poškodenie vzniklo u predajcu. Obal nebol vôbec poškodený. Reklamácia sa vybavila , ale sumu ktorú som zaplatil aj s dopravou mi vrátili bez poplatku za dopravu. Ja si myslím , že by sa patrilo aspoň niesť náklady na dopravu zo strany predajcu. Som sklamaný , že od predajcu , ktorý sa chváli 29 ročnou pôsobnosťou na trhu, som sa tohto kroku nedočkal.
Reakcia obchodu PVM Systém
ako majiteľ som osobne riešil tento problém. Peniaze sme vrátili bez akéhokoľvek otáľania a bez poplatku za dopravu preto, že ste prejavili záujem o iný typ /Euro 80 In - Inteligent/ a tam sme by sme Vám dopravu neúčtovali. Pripomínam, že peniaze za samotný ohrievač sme Vám poslali aj napriek tomu, že ohrievač bol ešte u Vás a my sme si ho nechali "stiahnuť" prepravnou spoločnosťou dodatočne. Pritom ako ste poznamenali, vôbec nebol poškodený obal a aj tak sme vôbec nevyužili 14-dňovú možnosť pri vrátení peňazí ,alebo 30-dňovú možnosť na riešenie reklamácie. Vždy sa snažíme v prvom rade o spokojnosť nášho zákazníka. Ak teda nechcete ten iný typ ohrievača, tých 8 € Vám bez problémov pošleme.
Peter Mikulička - majiteľ firmy -
Objednávka potvrdená 8.8. 2022. Doteraz čakám na doručenie alebo na nejaké info, je 15.8.2022.
Reakcia obchodu PVM Systém
ospravedlňujeme sa, ale Vaša objednávka sa trochu zdržala z dôvodu čerpania dovoleniek. Tovar je už pripravený k zajtrajšej expedícii. -
- Napíšem čas od kedy som doma a kuriér si príde aj tak keď som v práci a ešte mi to chce dať na zásielkovňu 50km od bydliska.
- Nespokojnosť!
- Vanička je vyrobená z materiálu ktorý sa za nejaký čas poláme a to na 100 percent.
Dobrý deň.
K práskaniu akrylátových samonosných vaničiek dochádza v drvivej väčšine prípadov len nesprávnou inštaláciou, napríklad na nerovný podklad. U vaničky je na e-shope uvedené, z akého materiálu je vyrobená a dodali sme Vám to, čo ste si objednali. V ponuke sú napríklad aj vaničky z liateho mramoru, ktorý je ako materiál pevnejší. -
- produkt nezodpovedá špecifikácii
Dobrý deň.
Špecifikácia, ktorú u produktu uvádzame, je daná výrobcom. Zakúpený tovar je možné u nás vždy reklamovať alebo v zákonnej lehote vrátiť. -
Tovar zaplateny, ale nedodany.
Reakcia obchodu PVM Systém
Dobrý deň, objednali ste si tovar, ktorého dostupnosť je uvedená 2-4 týždne. Platbu ste zvolili na dobierku, čiže platba prebieha až pri dodaní tovaru /tovar ste nemali zaplatený vopred/.
- Dlhé dodanie, dodaný tovar bol poškodený a o kvalita 0 bodov.
- Nedorazil všetok tovar, stratil sa, je mi jedno, koho je to chyba, volal som s kuriérom, mal sa ozvať, neozval, volal som s firmou Pvm system, mal sa ozvať, neozval sa
- Zaplatila som tovar a doteraz sa mi neozvali, ale nemali vsetko skladom, čakam
- Prezentovaný tovar na webe nezodpovedá skutočnosti je to zavádzajúce nespoľahlivé
Fotka tovaru vôbec nezodpovedá skutočnosti je to zavádzajúce.predavajuci si je dokonca vedomí chyby a vôbec na ňu neupozorni a odošle tovar
- Prešlo 10 dní a tovar ešte nedorazil
Dodanie dva týždne je pri dlhé.
- Dlha sz 2mesacna dodacia doba