Rychle vybavenie objednavky.
- Rýchle spracovanie, odoslanie a doručenie objednávky. Výrobok je veľmi kvalitný:)
Objednala som si puzzle v utorok na obed a už vo štvrtok (tiez okolo obeda) ma čakala na vydajnom mieste. Rýchle spracovanie a odoslanie objednávky a puzzle sú vysoko kvalitné:). Vrelo odporúčam.
- rýchle doručenie, určite ešte objednám, puzzle vyzerá super
S nákupom som veľmi spokojná. Keď som mala problém pri načítavaní fotografií, zavolala som im a všetko vyriešili rýchlo a k úplnej mojej spokojnosti. Tovar odoslali rýchlo a s kvalitou som nadmieru spokojná.
- Pekne balenie
- Super rychle dodanie
- Kvalitne dieliky
- Ustretovy pristup
Puzzle sú nádherné a doručenie veľmi rýchle. Som maximálne spokojná, môže len odporučiť.
Super, odporúčam všetkými desiatimi. Perfektná komunikácia, pomoc, výroba a dodávka veľmi rýchlo.
- rýchlosť vybavenie, cena, kvalita
- nemám
odporúčam, mimoriadne rýchle vybavenie v porovnaní s ostatnými e-shopmi na zhotovenie puzzle
- Rýchlosť dodania
Zháňali sme puzzle z fotografie na poslednú chvíľu. Objednávku som vytváral v utorok večer, vo štvrtok už boli puzzle vo výdajnom mieste, pekne zabalené v krabici. Super rýchle dodanie.
- veľmi rýchle dodanie
- ochotný personál
Ochota a rýchlosť
Veľmi ochotný personál. Profesionálne jednanie, rýchlo vybavená objednávka. Ďakujem a prajem vám v budúcnosti veľa úspechov a spokojných zákazníkov.
Neskutočne rýchle dodanie, puzzle sú super
- Puzzle podla vlastneho navrhu je skvely tip na darcek.
- Určite odporúčam !
- Strašne rýchlo vyrobené a doručené.Naozaj po zaslaní objednávky na druhý deň doma.Objednávala som už tretí krát.
Rýchlosť dodania, cena
- Maximálna spokojnost - kvalitný výrobok, rýchle dodanie