Kvalitne tricko, rychle dodanie, super, odporúčam

• Kreativne darčeky
    • Prehladná web stranka
    • Rýchlosť doručenie
    • Rýchla a milá komunikácia

Objednala som si hrnček s personalizovaným nápisom ako vianočný darček prišiel veľmi rýchlo do 3och dní . Bol taký ako som si ho predstavovala ale žiaľ vinou dopravcu bol rozbitý. Hneď som kontaktovala helpdesk stránky s opisom situácie( to bola streda podvečer) kde mi rýchlo a milo odpovedali že druhý stihnú vyrobiť a poslať už na druhý deň a reklamáciu s dopravcom si poriešia . V piatok som si ho bola vyzdvihnúť bol super nepoškodený a obdarovaný sa z neho bude tešiť už na Vianoce a ja s ním. Super ľudia ešte existujú a ja za nich ďakujem ❤️❤️❤️

• Rýchle dodanie
    • Kvalitné spracovanie

• Rýchla komunikácia
    • Kvalita potlače
    • Možnosť vlastného návrhu
    • Jednoduchá obsluha objednávkového systému
    • Rýchlosť dodania
    • Cena
    • Nie je úplne jednoznačné, aká technika potlače je pri danom produkte/grafike najvhodnejšia, avšak na e-mailový dopyt odpovedali a poradili takmer okamžite

Mikina a tričko s dvoma vlastnými návrhmi dizajnu, dodané cca do týždňa, oceňujem podporu priamo formátu .ai. Všetko podstatné som zhrnul vo výhodách, určite som služby nevyužil naposledy. Ďakujem pekne :)

• Praktický, jednoduchý, a zároveň dostatočný konfigurátor
    • Pri výrobe sa stala chyba (potlač na nesprávnej strane trička), no po kontaktovaní obchodu, mi bol obratom zaslaný správny kus
    • Bezproblémová komunikácia

• Ochotní, rýchli. Kvalitné výrobky a kvalitná potlač.

• Rýchle a bezpečné doručenie (aj pred Vianocami), pekné spracovanie

Ústretovosť - tovar som potreboval mať doručený do piatka, objednávku sprioritizovali.

Som milo prekvapená z rýchleho doručenia a s kvalitou pohára. Obrázok však ma na sebe vady, z ktorých som nebola milo prekvapená. Ale v závere je to milý a pekný darček.

Obrázok na minikne bol krásny (uvidím po prvom opratí), ale určite ešte budem nakupovať tu.

• Kvalitné vyhotovenie
    • Rýchle dodanie

Rychle a promtne riesenie reklamacie,krasny a kvalitny material dakujeme

• Mám len tie najlepšie skúsenosti s puppynator, nebola to prvá a určite ani posledná objednávka
    • Ochota, rýchlosť a aj cena

• Veľmi dobry helpdesk
    • Ochota
    • Veľmi intuitívny nástroj na výrobu vlastného motívu
    • User friendly prostredie

Zhanala som darcek na poslednu chvíľu a všetko d9bre dopadlo, vďaka ochote eshopu.

• rýchla doprava
    • kvalitné obrázky
    • odstrániť pozadie sa dá iba za preplatenie si

Výborné. Skvelý spôsob ako kúpiť originálny a osobný darcek za celkom dobrý peniaz. Už som aj známym odporučila. Určite ešte niekedy využijem keď budem kupovať darčeky.

Reakcia obchodu puppynator.sk

Dobrý deň Elena,

Odstránenie pozadia je spoplatnená služba ktorú vykonáva náš profesionálny grafik manuálne a predsízne, nie ako rôzne AI služby. Zároveň grafik upraví a prispôsobí obrázok danému produktu a jeho farbe, či vycentruje grafiku. Takže je to viac menej balíček rôznych služieb tak, aby výsledný produkt vyzeral skutočne dobre :)

S pozdravom Peter - puppynator.sk

Rýchle dodanie načas, skvelé prevedenie a kvalita

• Kvalitná mikina, kvalitná potláč

Rýchle zhotovenie a doručenie objednavky.

Kvalitný materiál

• Rychle vybavenie bez problemov