• Rýchla komunikácia
    • Možnosť vlastného návrhu
    • Jednoduchá obsluha objednávkového systému
    • Rýchlosť dodania
    • Cena
    • Nie je úplne jednoznačné, aká technika potlače je pri danom produkte/grafike najvhodnejšia, avšak na e-mailový dopyt odpovedali a poradili takmer okamžite

Mikina a tričko s dvoma vlastnými návrhmi dizajnu, dodané cca do týždňa, oceňujem podporu priamo formátu .ai. Všetko podstatné som zhrnul vo výhodách, určite som služby nevyužil naposledy. Ďakujem pekne :)

• Praktický, jednoduchý, a zároveň dostatočný konfigurátor
    • Pri výrobe sa stala chyba (potlač na nesprávnej strane trička), no po kontaktovaní obchodu, mi bol obratom zaslaný správny kus
    • Bezproblémová komunikácia

• Ochotní, rýchli. Kvalitné výrobky a kvalitná potlač.

• Rýchle a bezpečné doručenie (aj pred Vianocami), pekné spracovanie

Objednala som si tovar prislo mi potvrdenie ze do 18.12 dorazia niekedy 2 dni predtym som tam pisala ako s balikom a vtedy som sa dozvedela ze tovar mi vlastne ani nedorucia lebo nevedia mi vyrobit to co som chcela.ako v poriadku stym nemam problem bale malo to byt ako vianocny darcek a ked ja nenapisem ani o tom neviem ze mi vlastne ten tovar ani nedorucia.Sklamanie

Dobrý deň Perla,

táto objednávka bola vytvorená v rozpore s obchodnými podmienkami a bola zrušená.

Peter - puppynator.sk

Ústretovosť - tovar som potreboval mať doručený do piatka, objednávku sprioritizovali.

Som milo prekvapená z rýchleho doručenia a s kvalitou pohára. Obrázok však ma na sebe vady, z ktorých som nebola milo prekvapená. Ale v závere je to milý a pekný darček.

Obrázok na minikne bol krásny (uvidím po prvom opratí), ale určite ešte budem nakupovať tu.

• Kvalitné vyhotovenie
    • Rýchle dodanie

Rychle a promtne riesenie reklamacie,krasny a kvalitny material dakujeme

• Mám len tie najlepšie skúsenosti s puppynator, nebola to prvá a určite ani posledná objednávka
    • Ochota, rýchlosť a aj cena

• Veľmi dobry helpdesk
    • Ochota
    • Veľmi intuitívny nástroj na výrobu vlastného motívu
    • User friendly prostredie

Zhanala som darcek na poslednu chvíľu a všetko d9bre dopadlo, vďaka ochote eshopu.

• rýchla doprava
    • kvalitné obrázky
    • odstrániť pozadie sa dá iba za preplatenie si

Výborné. Skvelý spôsob ako kúpiť originálny a osobný darcek za celkom dobrý peniaz. Už som aj známym odporučila. Určite ešte niekedy využijem keď budem kupovať darčeky.

Dobrý deň Elena,

Odstránenie pozadia je spoplatnená služba ktorú vykonáva náš profesionálny grafik manuálne a predsízne, nie ako rôzne AI služby. Zároveň grafik upraví a prispôsobí obrázok danému produktu a jeho farbe, či vycentruje grafiku. Takže je to viac menej balíček rôznych služieb tak, aby výsledný produkt vyzeral skutočne dobre :)

S pozdravom Peter - puppynator.sk

Objednala som dve tricka s potlacou, mal to byt darcek. Na jednom tricku vyzera potlac relativne v poriadku, na druhom je pozdlz celeho okraja obrazka zelena ciara. Ocakavala som trochu lepsiu kvalitu vzhladom na prepracovanu webstranku. Nabuduce tu uz neobjednam.

Dobrý deň Andrea

Zelená čiara sa tam sama o sebe nemá ako ocitnúť, pošlite nám fotky, porovnáme to s obrázkom ktorý ste nahrála. Skôr to bude zelená hrana okraju obrázku ktorá ale v grafike je.

Pošlite nám prosím fotky na [email protected] pozrieme sa na to.

Peter - puppynator.sk

Rýchle dodanie načas, skvelé prevedenie a kvalita

• Zle vytlačený text ,úplná nespokojnosť. Chýbala mi polovica písmen.Cele zle.

Dobrý deň Zuzana,

Vytvorila ste si hrnček a natiahli ste polku textu za okraj tlačovej plochy, pri všetkej úcte, nezaslúžime si hodnotenie tohto štýlu za vaše pochybenie. Očakávať, že sa vytlačí niečo čo v polke urežete a viditelne to vidíte na monitore že tam tá polka textu nie je, je naozaj chyba na vašej strane. My si ho nemáme ako domyslieť. Nekontaktovali ste nás so žiadosťou o úpravu a ani so žiadosťou o reklamáciu lebo v tomto prípade sama dobre viete že ste pochybila vy.

Takže toto hodnotenie je čisto vaše, za vašou nespokojnosťou stojí bohužial vaša nepozornosť.

Každopádne ak vytvoríte objednávku s celým textom a umiestnite ho v tlačovej ploche hrnčeku, radi vám poskytneme 50 percentnú zľavu. Napíšte nám číslo objednávky na [email protected]

s pozdravom Peter - puppynator.sk

Dlhé dodanie

Dobrý deň Ladislav,

Dnes je balík na doručenie a je 5 pracovný deň. Takže aj skrz predvianočný frmol :) sme stále v deklarovanej dobe dodania :)

• Kvalitná mikina, kvalitná potláč

Rýchle zhotovenie a doručenie objednavky.

Kvalitný materiál