- Čakáme na objednávku už 10 dni a ako mám vysvetlit dieťaťu že objednávka ešte neprišla hoci bolo napísané pri objednávaní že odosielate do 1 až 3 dni
- Nebola som spokojná s doručenie nakoľko som si to dala na dobierku a domov za eurá a prišlo to na postu a za české peniaze takže som bola o 10 € naviac poškodená nejde len o peniaze ale na objednávke je úplne iné ako v realite nikdy viac od vás
- Boli mi doručené figúrky,ktoré som si objednala ale nezodpovedajú ponuke.Jedna mi chýba a mám 2x tú istú.Terz to musím vysvetliť synovi.Ďakujem
- Pekný tovar
- Postavičky mi prišli polámané v papierovej obálke hanba, žiadna bezpečná krabica za ktorú síce zaplatíte ,myslené prepravu ,ojeb
Obchod sa nestará na bezpečie tovaru pri preprave!!!
Ja by som aj ohodnotil ale stale to neprislo :-( som velmi smutny :'-(
Postavicky boli nekvalitne, niektore casti napr.ruky nedrzali a vypadavali. Nohy bieleho carodejnika vobec nedrzali, lepili sme ich seku dovym lepidlom.
Očakávala som, že príde riadne tovar zabalený v krabici. Figúrky boli v obalené každá zvlášť a NATLAČENÉ čo do najmenšieho sáčku zrejme koli preprave. Figúrky 5kusov z 10 tým stlačením ostali zdeformované. kedze sú to figúrky a majú stáť tak nestoja.
Tým pádom so kúpila rozbalený tovar v hodnote 22€ a za poštovné 7€ !
Nikde na stránke a ani ma mailom neupozornili ze to príde takto zabalené.
Bol to darček pre dcérku ,takže tovar som si ponechala nakolko by bola velmi sklamaná. -
- Cena tovaru nie je rovnaka s objednavkovou cenou vo fakture
- jedným slovom neserioznost
Tovar pochybnej kvality, vôbec nezodpovedal obrázku na e-shope. Išlo o figúrky, ktoré boli nekvalitne a škaredo namaľované. Chcela som ich použiť ako ozdobu na tortu pre dcéru, ale budem musieť nájsť iné. Okrem toho prišiel zabalený v obálke a jemné časti jednej z figúrok sú poohýbané, čo túto figúrku v podstate znehodnotilo.
Tentonobcchod je jedno klamstvo objednala som si tovar za 38 eur a na poste som musela zaplatit 46 eur, totalny vrchol
- Posielajú aj z Čiech na dobierku cez Zásielkovňu
- Predávajú napodobeninu z Číny ako LEGO
Ak si raz objednám LEGO stavebnicu cez internetový obchod na SVK alebo CZ čakám že príde originálny výrobok. Napodobeninu som si mohol objednať sám z Číny z Aliexpressu a o polovicu lacnejšie.