Nakupovala som prvý krát z obchodu ČR na SR. Dodanie bolo rýchle, vzhľadom k dnešnej situácii a prechodu cez hraníc. To týždňa som mala tovar. Odporúčam.

• Cena tovaru nie je rovnaka s objednavkovou cenou vo fakture

• jedným slovom neserioznost

Tovar pochybnej kvality, vôbec nezodpovedal obrázku na e-shope. Išlo o figúrky, ktoré boli nekvalitne a škaredo namaľované. Chcela som ich použiť ako ozdobu na tortu pre dcéru, ale budem musieť nájsť iné. Okrem toho prišiel zabalený v obálke a jemné časti jednej z figúrok sú poohýbané, čo túto figúrku v podstate znehodnotilo.

Tentonobcchod je jedno klamstvo objednala som si tovar za 38 eur a na poste som musela zaplatit 46 eur, totalny vrchol

• Posielajú aj z Čiech na dobierku cez Zásielkovňu
    • Predávajú napodobeninu z Číny ako LEGO

Ak si raz objednám LEGO stavebnicu cez internetový obchod na SVK alebo CZ čakám že príde originálny výrobok. Napodobeninu som si mohol objednať sám z Číny z Aliexpressu a o polovicu lacnejšie.

Ďakujem. Ste super.

• rychle dodanie

• Vsetko sedelo s popisom vyrobku, spokojnost

• Rýchle doručenie
    • Tovar v stave ako na obrázku :)

• rýchla dodávka, spokojnosť s dodanym tovarom

Na začiatku mi bol dodaný nesprávny tovar( jedna položka) , ale veľmi oceňujem rýchle riešenie tohto internetového obchodu. Vyjadrujem spokojnosť a odporúčam.

Rýchle dodanie tovaru

• velmi rychle dodanie
    • Tovar ako na fotografii

• rýchle doručenie
  • 100 %

• rychlost

ajnked nemali skladom 2 ks objednala som jeden.odpoved na otazku expresne rychlo a dorucenie este rychlejsie.cakam na naskladnenie chybajuceho tovaru a urcite objednavam opat po tejto milej skusenosti