Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• dobra cena
    • Objednal som si 2 tovary.
    • Prvy - meskal termin dodania. Ospravedlnili sa, beriem, moze sa stat.
    • Druhy - po mesiaci som ich kontaktoval pisomne, kedy ho dodaju - bez odpovede
    • po mesiaci a pol som ich kontaktoval pisomne, kedy ho dodaju - bez odpovede
    • po dvoch mesiacoch som ich kontaktoval pisomne, kedy ho dodaju - bez odpovede
    • po 3 a pol mesiaci som ich kontaktoval pisomne, kedy ho dodaju - bez odpovede !!! Neuveritelna neprofesionalita a nevazenie si zakaznika !!!
    • Medzi tym som im asi 10x telefonoval a ani raz nezdvihli. Na zaklade tohto neviem, ci tato spolocnost este vobec existuje, alebo ci sa zatajuju len predo mnou....

TOVAR NEVEDIA DODAT, CO SA MOZE STAT, ALE SA K TOMU ESTE AJ ZATAJUJU. NEODPORUCAM !

• nic
    • firma proomo.sk je jeden z NAJNESPOLAHLIVEJSICH internetovych obchodov na slovensku vobec
    • nielen ze objednany tovar nebol doruceny na dohodnuty termin
    • este bol aj poskodeny [zaplatil som plnu cenu]
    • pri naslednej reklamacii prislo neskutocne zavadzanie zo strany spominanej firmy proomo.sk
    • najskor ano spotrebic bude vymeneny kus za kus vyrobca stym suhlasi
    • o tyzden som znova volal ze mi vymenia iba poskodenu cast
    • po dalsej necinnosti zo strany proomo.sk som volal a doslova sa to snazili hodit na dopravcu ze to este riesia
    • no neskutocne
    • niesom ziadny unahleny pisatel situacia sa stala pred pol rokom
    • nakolko som pracovne vytazeny aj s partnerkou nemali sme cas to uz riesit. myslim ze za tymto ucelom sa vas snazia dookola zavadzat
    • poskodenie vyrobku je sice viditelne ale niako neovplivnuje jeho funkcnost.
    • vsetko mam pisomne podlozene zo strany proomo.sk tak ak by mal niekto zaujem ....

100ludi 100chuti

ja mam osobne velmi nemilu skusenost stymto internetovym obchodom

NEODPORUCAM ho nikomu!!!
    cez internet nakupujem len u predajcov ktory maju kvalitne referencie

proomo.sk velmi neprofesionalny e-shop

• 20 %

• podozrivo nízke ceny niektorých spotrebičov
    • samozrejme že ïch nemaju na sklade a asi ani nikdy nemali..

s registráciou sa ani neobtažujte

• 10 %

• asi len, že predávajú aj na splátky
    • bohužiaľ tovar mi nebol ešte stále doručený, objednaný 28.9.11, každý týždeň odpoveď, že v stredu bude na sklade, a najhoršie, že ho už musím splácať, lebo Homecredit neberie do úvahy, že ho nemám....

nič moc....

• velmi nizke ceny
    • velmi nespolahlivy obchod
    • 11 dni som cakal za vybavenim mojej objednavky a nakoniec po mojom telefonate sa dozviem ze vyrobok nemaju a ani nebudu mat
    • naco ho potom maju v ponuke

neodporucam tento obchod

• 50 %

• -Dobrá komunikácia
    • -Osobný odber
    • -Tovar nemali na sklade/storno tým pádom
    • -Na stránke nie je napísané či sa tovar nachádza skladom

No zatiaľ som si nič nekúpil ,pretože mi bola stornovaná objednávka z dôvodu dlhodobej nedostupnosti produktu. Dávam za pravdu pretože produkt, ktorý zháňam je bohužiaľ vo viacerých obchodoch vypredaný. Páčilo sa mi aj, že rešpektovali moju požiadavku ,ktorá bola adresovaná do poznámky(požiadal som o informovanie emailom). No každopádne tento obchod ešte neodpisujem a dám mu šancu .Snáď pri ďalšom hodnotení už dostane viacej hviezdičiek.

• dobrá cena
    • veľmi dobrá komunikácia s obchodom
    • dodanie tovaru v dohodnutom termíne
    • platba po prevzatí tovaru a osobný odber tovaru

doporučujem nákup v tomto obchode z dôvodu dobrej ceny, po objednávke tovaru som bol informovaný o čase dodania a možnosti osobného prevzatia

• 100 %

• prehladna ponuka, velky vyber, rychlost vybavenia objednávky , rýchle dodanie , dobre poradenstvo pracovníkov.

Určite objednám znovu 100% spokojnosť vrelo doporučujem aj ostatným.

• 10 %

• majú jednu výhodu: nevedia dodať, tak nič neutratíte.
    • nezodpovedná firma, zavádza v cene, nevie dodať, poprosím čo najďalej ak uvidíte promo.sk

NEZODPOVEDNÝ OBCHODNÍK

• 50 %

ja by som sa len chcel opytat objednal som si kameru z proomo.sk hej a tam pisu ze okolie BA do 3 dni a mimo BA do 5 dni ja som kameru objednal 1.8:2011 a este neprisla mam pockat alebo napisat mal alebo čo

• 10 %

• Mohol som sa krasne zaregistrovat.
    • ako je to vacsinou zvykom v SK, nic v obchode ani skladom.

neponukaj co nevies zohnat.

• 100 %

• Profesionálny prístup, vysoká úroveň poradenstva, rozumné ceny.

V tomto obchode sa mi nakupovalo dobre, v prípade potreby ich rada znovu oslovím.

• - obchod je promptny
    • - cenovo dostupny
    • - pohodlie vyberu
    • - dodavatelia su spolahlivi, promptni

Urcite tento sposob obchodu budem realizovat castejsie a okrem elektroniky vyuzivat na nakup roznych tovarovych poloziek, aj netradicnych (domacnost, bezny spotrebny tovar, potraviny, napoje)

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 10 %

• objednavala som ruru aj chladnicku, miesto toho, aby si vazili zakaznika, ktory vezme viac tovaru, nauctovali mi dopravu za oboje zvlast a este aj poplatok 1% za sposob platby ku kazdemu, ktory vsak nebol uvedeny pri celkovom spocitani pri zadavani objednavky.ano,je to vo vseobecnych podmienkach, ale povazujem to za skryty poplatok a prejav totalnej neserioznosti.

neodporucam

Reakcia obchodu PROOMO.SK

Ďakujeme Vám za Váš príspevok pani panda2000, veríme, že bude na prospech nám ako i ďalším potenciálnym zákazníkom. Obdržali sme od Vás 2 objednávky, na ktorých ste mala presne rozpísané poplatky spojené s dopravou a dobierkou (1%) za Vami objednaný tovar. Odoslaním objednávky ste súhlasila so Všeobecnými obchodnými podmienkami uverejnenými na našej stránke, ktoré obsahujú všetky informácie ohľadom poplatkov spojených s objednaním tovaru. Okrem toho ste objednávky odsúhlasila aj s našim operátorom, čím máme zato, že ste si bola plne vedomá všetkých skutočností. Nie sme si vedomí žiadnych pochybení z našej strany. Faktúra Vám bola vystavená na Vašu žiadosť na obe objednávky. Fakturovaná suma bola súčtom oboch objednávok a zhodovala sa so sumami na objednávkach.

Malý príklad:
    Objednávka A na spotrebič o hodnote 50€ vrátane dopravy. Dobierka 1% z tejto sumy je 0,5€.
    Celková suma je 50,5€.

Objednávka B na spotrebič o hodnote 50€ vrátane dopravy. Dobierka 1% z tejto sumy je 0,5€.
    Celková suma je 50,5€.

Ak tieto objednávky spojíme v jednu o hodnote 100€ vrátane dopravy, dobierka 1% z tejto sumy činí 1€. Celková suma je 101€ (50,5€+50,5€), čiže sa neplatí nič navyše ak aj 10-položková objednávka sa vyskladní po jednom kuse, alebo sa niekoľko objednávok spojí do jednej faktúry.

S pozdravom.

Tím PROOMO.SK

• 100 %

• rýchle dodanie, profesionálny prístup, výborná cena.....

doporučujem všetkým , ktorí sa nevedia rozhodnúť, určite služby využijem aj v budúcnosti

• 100 %

• Vyborná cena, dodanie do dvoch dní.

Určite opätovne využijem služby tohto obchodu

• 90 %

• Prehladný obchod a výboné ceny.

Možno má niekto negatívnu skúsenosť ale ja môžem len DOPORUČIŤ. Nakupujem pravidelne a ešte ani raz ma nesklamali. Všetko bolo vždy načas (dokonca aj pred Vianocami). Takže ešte raz DOPORUČUJEM !!!!.

• Spolahlivost, cena
    • Bez vyhrad

V pripade kupy dalsich spotrebicov sa na nich opat obratim.