• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Veľmi rýchle dodanie a tovar bol nepoškodený.

Nedodržiavajú obchodné podmienky pre kupujúcich.

Môj názor poštovné oddelili a zbytočne natiahli a stále nevieme či príde balík alebo nie

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Nainštalujem Fifu a nejde chybne data potom ani to nechce spustit a ked kus spusti tak nejde chybna karta pislite mi novu s pozdravom Lukáč

• Zaslali mi hru na Nintendo Wii dosť poškodenú za vysokú cenu!!!
  • Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Produkt bol poškodený…za vrátenie tovaru/reklamáciu musíte platiť dopravu…už by som si odtiaľ znovu neobjednával

• Rychle dodanie
    • Nebol mi dodaný tovar ktorý som si objednala ale iný. Poslala som na výmenu ešte ho nemám

• Komunikácia, Rýchlosť doručenia,
    • Hry na ps4 chodia v Nemčine, Taliančine, Španielčine vyzerá to hrozne kebyže aspoň prídu v anglickej podobe preto neodporúčam vizuálne je to hrozné.

• - majú aj verzie hier ( Special Edition, Deluxe Edition a pod. ), ktoré inde nezoženiete
    • - relatívne nízke ceny, nie však najnižšie, ak hľadáte najnižšie ceny, nájdete ich inde
    • rýchle dodanie
    • - neinformujú o tom, v akom jazyku je krabica hry
    • - 3,50€ za Packetu + dobrovoľné 1,17€ za krabičku/balenie, ALE... čitaj nižšie...

Objednal som Immortals Fenix Rising Gold Edíciu na PS4, komplet edícia so všetkými DLC za dobrú cenu. A našiel som len v tomto obchode. To je to +, ktoré vyššie uvádzam. Digi verzia by vyšla drahšie v tomto prípade. A k tomu som si pridal Last of Us 2. Mám jednotku, chcel som aj dvojku.
    Ale v poslednom čase sledujem u týchto e-shopov, hlavne českých, jeden nešvar a to, že hry posielajú v krabičkách kadejakých jazykov. A to sa stalo aj teraz. Immortals je nemecká verzia, plus nejaká francúzština tam je, ale to LoU2 - talianská verzia. FACEPALM! Teraz mám Last of Us Parte II. A zo zadu krabice popis - nejaké talianské menu, asi špagety. Ďakujem vám pekne. Zaplať pán Boh, že som neobjednal všetko, čo som mal nahádzané v košíku. Za vyše 200€. Určite nechcem Days Gone Special Edíciu, alebo Mortal Shell Deluxe, alebo Streets Of Rage 4 Anniversary Edition v nejakej taliančine, nemčine, francúzštine, nedaj Bože polštine, ako napríklad Star Wars Jedi: Upadly Zakon. Fotky z obalov hier na webe sú z anglických originálov, resp. lokalizovaných verzii. Pošlú vám inú verziu. Logicky... ak som ochotný si priplatiť 1,17€ za balenie do krabice, asi kvôli tomu, aby sa nepoškodili obaly hier, potom mi na tých obaloch asi záleží. Hlavne ak sa jedná od rôzne Special, Deluxe apod. edície, ktoré sú často v papierovom case.
    Prečo toľko povyku pri obyčajných krabičkách? Možno sa niekto opýta. Kľudne som mohol zájsť na PS Store, prihodiť 5€ a kúpiť LoU2 Digital Deluxe edíciu. Pravda.
    Ale práve tú krabičku som chcel. Preto sú aj na výber verzie. Digi vs Case. Keď mám jednotku LoU case, tak som vedľa chcel postaviť aj druhý lapač prachu. Ale nie talianskú skomoleninu!!! Alebo poľskú pre Boha!
    Ale ako vidím, kašľať na hry v krabičkách už.
    Obchod nemôžem odporúčať samozrejme po tejto skúsenosti. Ak vám ide o cenu, nájdete aj lacnejšie, ak vám ide o hru v krabičke, máte smolu, ak vám príde nejaké iná verzia ako anglický originál a komu na krabičke nezáleží, nevidím dôvod nakupovať hry v e-shopoch. *editované*
    Rada pre obchod: Uvádzajte aj informácie o tom, v akom obale je hra. Tak, ako to robí *editované*. Potom vám ale na obal v IT *editované* pes. Peace!

Jeden nemal koleso

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Neodporucsm lebo som si objednala psíka labkova patrola 37cm a bol mi doručené v krabici o rozmeroch 28x17x23 doslova nspchali ho tam a teraz psíka vôbec nestojí padá na jednu stranu lebo tu výstuž na zdeformovanu.zaplatila som27€ hrôza aký majú prístup ohľadom reklamácie

Hrôza