• Po siedmych dňoch od objednávky, ktorú som aj online zaplatil, tovar stále nemám a ani len email o stave mojej objednávky.

Tovar mi zatiaľ nebol doručený preto nemôžem odporúčať. Doručenie trvá dlhú dobu.
    Dúfam ,že balíček čoskoro dorazí,keďže objednávka je uhradená.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

Vašu objednávku sme prijali do systému v piatok večer. Zvolili ste si platbu bankovým prevodom. Pripísanie platby na účet nie je okamžité a zvyčajne trvá jeden pracovný deň. Tak to aj bolo v tomto prípade a Vašu platbu sme prijali v utorok ráno a v tento deň sme Vám hneď aj tovar expedovali. Zvolili ste si prepravu spoločnosťou Packeta na ich výdajné miesto, čo zvyčajne trvá niekoľko dní, je závislé na ich logistike a kapacite. Tieto okolnosti my ako odosielateľ nevieme ovplyvniť.

Spoločnosť Packeta každému zákazníkovi odosiela email, že prevzala jeho zásielku do prepravy. Takže ste mali informáciu od utorka, že zásielka je na ceste k Vám.

Urobili sme všetko pre to, aby bola Vaša zásielka zabalená a expedovaná hneď v deň pripísania platby na náš účet.
    Ak by ste nabudúce chcela mať naše produkty u seba rýchlejšie, prosím zvážte voľbu GLS kuriéra a platby kartou alebo na dobierku. Tento spôsob je oveľa rýchlejší ako platba bankovým prevodom a doprava na výdajné miesto Packety.

Tím profisvietidla.sk

• Nevie dobre pisat na obchodu
    • Nie to som dostala co som objednala.Pisala som eimel a nereagovali na to.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

na Váš email sme Vám odpovedali na druhý deň ako sme ho od Vás dostali, no nedostali sme žiadnu odpoveď, aby sme prípadnú situáciu s Vami vedeli ďalej riešiť.

Ak aj naďalej trváte na tom, že ste dostali iný tovar, ako ste si objednali, pošlite nám prosím fotografiu dodaného tovaru pre potvrdenie. Po potvrdení Vám tovar samozrejme bez problémov vymeníme za správny, ak sa náhodou stalo, že prišlo k zámene.

Vopred ďakujeme.
    tím profisvietidla.sk

• Objednal som si svietidlo k tomu odporucenu ziarovku a ziarovka nepasuje. Mozem ju vyhodit

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

odporúčaná žiarovka do svietidla, ktoré ste si kúpili je: E27 max 75W. Vy ste si objednali správny závit žiarovky E27, avšak až 100W. Kvôli vyšším wattom je samozrejme väčší aj rozmer žiarovky a už sa teda nemusela do svietidla zmestiť.

Žiarovku, ktorá Vám nepasuje a máte od nej originálne balenie, nám môžete vrátiť, alebo si ju vymeniť za iný typ.

V prípade potreby sme k dispozícii.
    Tím profisvietidla.sk

• Objednali sme stojanovú lampu, ale sa nedá presne zamontovat

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

pokiaľ nie je s tovarom niečo v poriadku alebo nastal problém pri montáži, radi Vám poradíme a situáciu doriešime k Vašej spokojnosti, tak aby bolo svietidlo zmontované správne. Budeme Vás kontaktovať.

Komunikacia 0bodov

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

svietidlo ste si u nás objednali v utorok 26.04., obratom sme Vám poslali potvrdzujúci mail a v piatok 29.04. sme Vám upresnili termín dodania prostredníctvom mailu.

Skúste si, prosím, skontrolovať spam.

tím profisvietidla.sk

Tovar "na sklade" museli doobjednať cez sprostredkovateľa.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

veľmi nás mrzí Vaša negatívna recenzia, nie sme si však vedomí, že by sme pri Vašej objednávke urobili chybu.

Svietidlo, ktoré ste si u nás objednali malo uvedenú dostupnosť "Skladom u dodávateľa - expedujeme do 15 pracovných dní".
    O tejto skutočnosti sme Vás taktiež informovali mailom.

Máme skladom veľké množstvo svietidiel, avšak nie je možné mať skladom všetky svietidlá, ktoré ponúkame na našom e-shope. Pre tieto prípady uvádzame pri každom svietidle dostupnosť, aby sa mohol každý zákazník rozhodnúť či na svietidlo počká alebo nie.

tím profisvietidla.sk

tovar som rozbalil a cakalo ma nemile prekvapenie tovar bol poskodeny a nefunkcny.sice nestal vela ale vas neopravnuje k tomu aby ste posielali poskodene tovary.tovar nebudem vraciat s5.lebo sa mi to neoplati.zasa platit postovne.dufam ze sa to uz viackrat nezopakuje,myslim u inych zakaznikov lebo ja uz od vas nekupim nic.a preposlem rodine znamim kamaratom link aby z vasho obchodu nikdy nic nekupovali,lebo predavate poskodene tovary.dovi..

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

úprimne nás mrzí Vaša negatívna recenzia.

Nevieme však čím sme si túto recenziu zaslúžili, keďže ste sa nás ani nepokúšali kontaktovať ohľadom vzniknutej situácie, ktorú by sme s ochotou vyriešili k Vašej spokojnosti.

V prípade rozbitia alebo poškodenia tovaru počas prepravy vždy obratom, po nahlásení tejto skutočnosti, doposielame náhradný diel.

Nevieme čo sa udialo vo Vašom prípade ale môžete sa na nás obrátiť a radi Vám pomôžeme.

Tím profisvietidla.sk

Ani po týždni objednaný tovar nemám. Je to už 2. takáto skúsenosť, preto už - nikdy viac!!!

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

Vaša negatívna skúsenosť nás úprimne mrzí, avšak pri platbe prevodom sa dodacia doba predlžuje.
    Vašu objednávku sme expedovali ihneď po prijatí platby na náš účet.
    Za oneskorené doručenie preberá zodpovednosť prepravná spoločnosť, ktorú ste si zvolili.

Tím profisvietidla.sk

Nebolo vsetko dodane tak ako ma byt

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

veľmi nás mrzí Vaša negatívna recenzia, avšak nevieme čím presne sme si ju zaslúžili. Vaša objednávka bola expedovaná hneď na druhý deň od objednania. Bola nutná zmena prepravcu, pretože svietidlo malo väčší rozmer ako povoľuje Zásielkovňa. O zmene ste boli informovaný telefonicky a súhlasili ste. Ak svietidlo náhodou nebolo kompletné, príp. tam bol iný problém, mohli ste nás kontaktovať telefonicky alebo emailom, veľmi radi by sme danú situáciu vyriešili k obojstrannej spokojnosti. Náš zákaznícky servis je vždy k dispozícii.
    S pozdravom,

• Bez komunikacie so zakaznikom

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

hneď nasledujúci deň po zadaní objednávky sme Vás informovali o predĺženej dodacej lehote, s ktorou ste súhlasili. Táto skutočnosť bola s Vami riadne a včasne odkomunikovaná. Bohužiaľ kvôli aktuálnej situácií bol termín dodania ešte o týždeň predĺžený. Hneď ako sme disponovali touto informáciou sme Vám to dali vedieť.
    Za vzniknutú situácia sa ospravedlňujeme.

• Žiadne informácie o tovare

Dobrý deň prajem,
    Potvrdzujúci e-mail sme Vám odosielali. Tovar sme mali pre Vás objednaný. Dostupnosť na svietidlo z Vašej objednávky bolo uvedené na našom eshope (15 prac. dní). Vašu objednávku evidujeme zo 06.02.2021. Keby sme nevedeli dodržať termín uvedený na našom eshope tak by sme Vás kontaktovali so zmenou termínu dodania. Každopádne nás mrzí vzniknutá situácia.

Tím profisvietidla.sk

pred 10 dnami som urobil objednavku. Dodnes ziadna sprava, ci a kedy bude dorucena objednavka...

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

veľmi nás mrzí Vaše negatívne hodnotenie, avšak si nie sme vedomí, že by sme pri Vašej objednávke spravili chybu. Pri Vami objednanom tovare je uvedené, že Vám bude expedovaný najneskôr do 15 pracovných dní od obdržania Vašej objednávky, nakoľko tovar je na sklade u nášho dodávateľa. 1.12.2020 nám bol tovar doručený na sklad a 2.12.2020 sme Vám ho expedovali - to je na 10. pracovný deň od zadania Vašej objednávky. O expedícii tovaru a doručení sme Vás informovali emailom. Ak Vám náš potvrdzujúci email, ktorý posielame hneď po obdržaní objednávky náhodou spadol do spamu, veľmi nás to mrzí a budeme sa snažiť tento problém odstrániť.
    Dúfam, že Vám dnes Vaše svietidlo bolo v poriadku doručené a napriek tomuto hodnoteniu s ním budete spokojný. Ak by ste mali akékoľvek otázky, pokojne nás kontaktujte telefonicky alebo emailom, radi sa Vám budeme venovať.
    S pozdravom, tím profisvietidla.sk

Pri kúpeľnom svietidlá nebolo spomenuté, že má zvýšenú hladinu hlučnosti pri svietením.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

dané svietidlo určite nemá zvýšenú hladinu hlučnosti pri svietení. Môže ísť o nesprávnu inštaláciu alebo poškodenie svietidla. Svietidlo máte ešte v záruke, pokojne nás kontaktujte na [email protected] pre riešenie danej reklamácie, radi sa na to pozrieme, aby ste boli so svietidlom spokojní.
    S pozdravom, tím profisvietidla.sk

Neviem o svojej objednávke absolutne nič, neprišiel mi ani potvrdzovaci mail.
    Teraz po 10dnoch mi prišlo iba aby som hodnotil nakup.
    Nemám aký hodnotiť.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

veľmi nás mrzí Vaše negatívne hodnotenie, avšak si nie sme vedomí, že by sme pri Vašej objednávke spravili chybu. Pri Vami objednanom tovare je uvedené, že Vám bude expedovaný najneskôr do 10 dní od obdržania Vašej objednávky, nakoľko tovar je na sklade u nášho dodávateľa. Dňa 14.4.2020 nám bol tovar doručený na sklad a v ten deň sme Vám ho aj expedovali. Taktiež dňa 06.04.2020 sme Vám zaslali e-mail, kde sme vás informovali o približnom termíne doručenia Vašej objednávky, nakoľko medzi dátumom zhotovenia Vašej objednávky a dátumom expedície boli sviatky a pravidelné dodávky tovaru boli presmerované na iné dni. Tovar sme Vám expedovali na 11. deň od prijatia objednávky (z čoho 4 dni neboli pracovné) a dňa 6.4.2020 sme Vás emailom riadne o tejto skutočnosti vopred informovali. Ak Vám naše maily náhodou spadli do spamu, veľmi nás to mrzí a budeme sa snažiť tento problém odstrániť.

Firma nekomunikuje, ani po 10 dňoch nebol tovar dodaný a nebola poskytnutá žiadna informácia.

Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ

veľmi nás mrzí Vaše negatívne hodnotenie, avšak si nie sme vedomí, že by sme pri Vašej objednávke spravili chybu. Pri Vami objednanom tovare je uvedené, že Vám bude expedovaný najneskôr do 14 dní od obdržania Vašej objednávky, nakoľko tovar je na sklade u nášho dodávateľa. Včera nám bol tovar doručený na sklad a dnes sme Vám ho expedovali - dnes je 7. pracovný deň od zadania Vašej objednávky. Neevidujeme od Vás žiaden email ani zmeškaný hovor, ktorým by ste sa nás snažila kontaktovať v prípade otázok o stave Vašej objednávky. O dnešnej expedícii a doručení sme Vás telefonicky informovali.

Tovar označený skladom nebol v skutočnosti skladom. Obchod ma o tom ani neinformoval, až po výzve. Bol stanovený nový termín odoslania avsak ani ten nebol dodržaný a tovar nebol stále odoslané. Nákup u nich je ako ruleta.. Ešteže som neplatil vopred. Ak by obchod komunikoval o oneskoreni, rozhodne by to bolo prijateľnejšie.

Objednany tovar mal podla objednavky dorazit zajtra...naplanovali a objednali sme koli tomu elektrikara...
    Kedze uvedena spolocnost absolutne nekomunikuje,a nemam ani stanovisko ze kedy tovar vobec dostaneme,neodporucam...
    Takze sluzby elektrikara mozem odvolat a svietit svetlami budeme neviem kedy kedze skoordinovanie dodania,majstrov a spolahnutie sa na uvedeny velkoobchod je nemozne...
    dakujem

• tovar bol dobre zabaleny
    • nespravny popis vyrobky,
    • zle komunikacia
    • nespravne udaje ohladom dodania, neprofisonlany postoj

Tovar sme objednali 3.6.2019. Avizovana doba dodania 2 tyzdne bola predlzena 17.6. 2019 na neurcito.Za objednany tovar sme pri zadani objednavky zaplatili cca 300 € a 23.6.2019 nam nebol doruceny.