- Rýchle dodanie, veľmi spokojná.
- Rýchle a spoľahlivé spracovanie mojej objednávky.
- Kvalitný tovar.
Rychly mily sikovny topka
- rýchla, ústretový zastihnutelny na telefóne
..hlavne sa viete sa dovolať, dostanete aj odbornú radu pokiaľ potrebujete..
- Rýchle vybavenie
- široký výber, dobré ceny
- ⁰
Rýchle doručenie, tovar prišiel bez poškodenia
- Tovar dodaný neuveriteľne rýchlo.
Výhoda. Tovar rýchlo dodaný. A super zabalený.
- Po siedmych dňoch od objednávky, ktorú som aj online zaplatil, tovar stále nemám a ani len email o stave mojej objednávky.
Tovar mi zatiaľ nebol doručený preto nemôžem odporúčať. Doručenie trvá dlhú dobu.
Dúfam ,že balíček čoskoro dorazí,keďže objednávka je uhradená.Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ
Vašu objednávku sme prijali do systému v piatok večer. Zvolili ste si platbu bankovým prevodom. Pripísanie platby na účet nie je okamžité a zvyčajne trvá jeden pracovný deň. Tak to aj bolo v tomto prípade a Vašu platbu sme prijali v utorok ráno a v tento deň sme Vám hneď aj tovar expedovali. Zvolili ste si prepravu spoločnosťou Packeta na ich výdajné miesto, čo zvyčajne trvá niekoľko dní, je závislé na ich logistike a kapacite. Tieto okolnosti my ako odosielateľ nevieme ovplyvniť.
Spoločnosť Packeta každému zákazníkovi odosiela email, že prevzala jeho zásielku do prepravy. Takže ste mali informáciu od utorka, že zásielka je na ceste k Vám.
Urobili sme všetko pre to, aby bola Vaša zásielka zabalená a expedovaná hneď v deň pripísania platby na náš účet.
Ak by ste nabudúce chcela mať naše produkty u seba rýchlejšie, prosím zvážte voľbu GLS kuriéra a platby kartou alebo na dobierku. Tento spôsob je oveľa rýchlejší ako platba bankovým prevodom a doprava na výdajné miesto Packety.
Tím profisvietidla.sk -
- Rychle dorucenie tovaru. Spokojnost.
Široký výber sortimentu za prijateľné ceny a rýchle dodanie objednávky
Všetko prebehlo v poriadku, bez komplikácií, včas.
vyhoda
- Kvalita balenie.
- Veľmi promtné jednanie a milá pani
- Obava o tovar, nakoľko sklenné lampy boli krehké, ale zbytočne tovar bol uložený na palete a prišiel v poriadku.
velmi spokojna s obchodom aj službami,velmo rýchle dodanie
svietidla sú krásne -
Tovar som zaplatil,bol mi doručeny ale poškodeny je to ešte v riešeni .Zaves lustra prasknuty a maju mi poslať nahradny zaves.Čiže taka neprijemna vec uvidim ako to skonči .
Reakcia obchodu PROFISVIETIDLÁ
bohužiaľ k poškodeniu dielu prišlo v preprave. Tovar sa snažíme baliť čo najlepšie do ochranných vzduchový bublín, aby bol zabezpečený počas prepravy, no občas sa napriek tomu stane, že sa poškodí - nevieme to ovplyvniť.
Avšak, ak sa takéto niečo stane, vždy našim zákazníkom daný diel na naše náklady bezodkladne zašleme. Tak to bolo aj vo vašom prípade. Po odoslaní nového dielu, sme sa nám už neozvali, takže predpokladáme, že je už všetko v poriadku.
Tím profisvietidla.sk