- žiadne
- komunikácia so zákazníkom
Tovar som objednal, niekoľkokrát som odpovedal na mail, kde som mal potvrdiť moju objednávku. Zakaždým sa mi vrátil a signalizoval nejaký "ERORR", takže asi nikdy nedorazil tam, kam mal. Snažil som sa dovolať na zverejnené číslo, žiaľ, tiež bezúspešne... Po 10-tich dňoch ma nikto nekontaktoval, ani som neobdržal zásielku... Obsluhuje to tam vôbec niekto??? Asi som tu nakupoval dva krát. Prvý a posledný...
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- -predavaju mot.ol. mojich oblubenych vyrobcov
- -DOSTAL SOM ODNICH DARCEK ZADARMO - CASTROL CHAIN SPRAY V HODNOTE VIAC AKO 7-8EUR!!!!!!DAKUJEM PEKNE
ODPORUCAM TU NAKUPOVAT DA SA SNIMI AJ DOHODNUT SU USTRETOVY A
DOSTAL SOM ODNICH ZAKAZDYM NIAKY CELKOM SLUSNY DARCEK!!!!! -
- Po 10 dnoch sa mi ani len neozvali
- tovar nedodaný
- bez reakcií na otázky mailom
na nič
- dobré ceny
- trocha problém s dodacími termínmi
- objednal som si olej ktorý som potreboval na špeciálnu akciu a žiaľbohu som ho pre neskoré dodanie nemohol použiť...
odporúčam pre dobré ceny
- kvalitne produkty a nizke ceny a hlavne dobré jednanie zo zakaznikmi
Objednal som si olej do motorky a som snim maximalne spokojný od doby objednania trval 1 den a bol doma a úplne v poriadku
- som maximálne spokojný z olejmi čo som si objednal maju uplne vyhodné ceny a som velmi spokojní aj z dodaním zásielky dodaním
Porste super firma kvalitné oleje ya nízku cenu dodanie balíka v poriadku
- Objednany tovar ,uz tyzden a pol , ziadna odpoved a donaska tovaru,proste nic!
- nižšia cena.
- Nemal som prehlad v akom štádiu vybavovania je moja objednávka a pokým došla, tak som už zabudol, že som si niečo objednal.
Obchod ponúka dobré ceny. Tovar mi došiel, čiže účel nákupu bol splnený.
- -nedodrzanie doby dorucenia
- -pokial nie su schopny tovar dodat na cas,mali by o tom sami zakaznika informovat
Uplinulo 11 dni od objednavky a tovar este stale neprisiel,a to mal byt do troch prac.dni vyexpedovany!