- Pekná lampa, svieti síce slabšie
- Rýchle doručenie tovaru
- Rýchle vyriešenie reklamácie
Odporúčam. Tovar doručený poškodený avšak po kontaktovaní obchodu bol hneď na druhý deň doručený náhradný kus. Oceňujem expresný prístup k reklamácii.
Som nad mieru spokojný jak s tovaro , tak s dodaním tovaru.Nečakal som tak rýchle doručenie.Super.Ďakujem
veľmi rýchle dodanie
- Menu prehladne a rychle dodaniep
Som nadmieru spokojný. Rýchlosť vybavenia, doručenie bez problémov, kvalita tovaru všetko na jednotku.
Mnou objednaný tovar vôbec nesúhlasí s popisom a zobrazením tovaru na stránke Profiledziarovky.sk/E-shop.
Reakcia obchodu profiLEDziarovky.sk
Ďakujeme za vašu recenziu, chceli by sme vám pomôcť a prosím kontaktujte nás emailom alebo telefonicky. Zatiaľ od vás neevidujeme žiadnu správu ani telefonát. Tovar vám bol dodaný presne ten, ktorý ste si objednali. Stáva sa, že zákazník neprečíta popis, prípadne si predstaví niečo čo by chcel a jeho očakávania nie sú naplnené čo nás samozrejme mrzí a preto je možné tovar vrátiť a my obratom posielame iný tovar, alebo peniažky za tovar. Nie je žiadny problém. Jediný problém je ak o probléme nevieme a tým pádom zákazníkovi pomôcť nevieme a to sú tí zákazníci, ktorí náš obchod neodporúčajú, ale vlastne ani nevyskúšali náš prémiový prozákaznícky servis. Pokojne nás kontaktujte a radi vás vybavíme k vašej spokojnosti ako ďalších 92% zákazníkov ;)
Pekná svetielka za výhodnú cenu. Spokojnosť.
- Mohli by mať viac variant platby
Rýchle dodanie balíček zabalený tak aby sa nič nepoškodilo a plus milé prekvapenie v balíčku fak ma to potešilo.
- Rýchle vybavenie
- Za tú cenu Max.spokojnost
super
- rýchlosť doručenia
- dobré ceny -
Rýchle dodanie tovaru
- Rýchlosť,informovanosť a serióznosť
- Veľmi rýchla dodávka
Neuveriteľná rýchlosť dodania .....
Objednal som v stredu pod večer a už vo štvrtok doobeda som mal produkt doma -
- predavaju tovar, ktory nemaju fyzicky skladom
Obchod ponuka tovar, ktory skladom nema. Pri objednavke ho vsak maju skladom uvedeny. Aj ked si zaplatite dopravu do dvoch dni tovar vam pride az ked ho obchod dostane od dodavatela. V mojom pripade som cakal 10 dni. Po mailovej komunikacii ked mi prisla odpoved ze bude expedovany na druhy den bol expedovany o dva dni.
Reakcia obchodu profiLEDziarovky.sk
pri každom produkte máme uvedené, či je tovar u nás na sklade, alebo je na našom externom sklade, a vždy je tam uvedené, vzhľadom na skladovú dostupnosť, kedy bude odoslaný. Keď teda objednávku vytvárate, ste o týchto informáciách upovedomený. Vo vašom prípade bol jeden tovar z objednávky na sklade, a druhý tovar bol na externom sklade, preto ste dlhšie čakali, o čom ste boli informovaný aj emailom.
S pozdravom Profiledziarovky.sk -
velky vyber tovaru, super rychle dorucenie uz na druhy den, tovar super kvalita
Objednal som Vianočné LED osvetlenie,jedna sada bola nefunkčná...obchod okamžite reagoval a poslal novú sadu... nefunkčné svetlá posielam späť....
Neskutočne rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru. Vlastne hneď na druhý deň som mala tovar doma.