- predávajú baktérie, ktoré nefungujú
pofidérna firma
Reakcia obchodu Proecosan
od roku 2018 máte u nás 6 objednávok. Pravidelne kupujete od nás baktérie a vždy potom sem dáte negatívnu recenziu :) -
- predávajú neúčinné baktérie
pofidérny obchod
Reakcia obchodu Proecosan
mrzí nás, že ste nás nekontaktovali mailom, alebo telefonicky ohľadne vášho problému. Určite by sme Vám poradili. Nebránime sa ani vráteniu peňazí. Stačí len komunikovať. Predávame bakteriálne prípravky od roku 2007 a garantujeme kvalitu našich produktov. Prajeme pekný deň. -
Kym by my to došlo tak latrina zhnije
Reakcia obchodu Proecosan
objednávku sme Vám odoslali hneď na druhy deň, ale bohužiaľ prepravná spoločnosť DPD Vám ju nemohla doručiť. Vyjadrenie od spoločnosti DPD: Neúspešný pokus o doručenie. Posielajú aj SMS s číslom na kuriéra. Mohli ste hneď volať jemu, alebo aj nám a nejako by sme to vyriešili. Ospravedlňujeme sa a prajeme pekný deň. -
- predávajú pofidérne baktérie do žumpy
pofidérna firma
Reakcia obchodu Proecosan
Jazierko je stále zelenkave ,nesplnilo moje očakávanie.
Reakcia obchodu Proecosan
Dobrý deň, samozrejme, že jazierko je stále zelenkavé. Objednávku sme Vám odoslali 4.6. a dávkujete maximálne týždeň. Napíšte nám za 6-8 týždňov dávkovania. Ak máte záujem o bližšie informácie tak nás neváhajte kontaktovať. Prajeme pekný deň.
Baktérie vôbec nefungujú .
Reakcia obchodu Proecosan
baktérie samozrejme fungujú. Garantujeme bakteriálnu silu, ktorú uvádzame pri našich produktoch. Baktérie sme Vám dodali pred týždňom, nestihli sa poriadne ani prichytiť na svoju potravu v ČOV. Napíšte nám za 5-6 týždňov pravidelného dávkovania nie po týždni. Dajte pozor na Savo, alebo iný prípravok obsahujúci chlór, dezinfekciu. Ak máte záujem kontaktujte nás a radi Vám pomôžeme.
Pekný deň prajeme. -
Tovar objednany 7.11. a vobec prva reakcia obchodu 18.11. kedy potvrdili objednavku. V dnesnej dobe nemyslitelne aby som cakala 2 tyzdne len na potvrdenie prijatia objednavky a zaslanie platobnych udajov...
Reakcia obchodu Proecosan
email o potvrdení objednávky sa odosiela automaticky do 5 sekúnd. Ešte sa nám nestalo, aby neprišiel. Mohli ste nás kontaktovať a problém by sme hneď vyriešili. Ospravedlňujeme sa a prajeme pekný deň. -
- prisiel mi iný tovar ako som objednal. podľa vysvetlenia po telefone sa jedna o rovnaký produkt ako som objednal len s iným názvom. tiez dávkovanie je iné ako je popísané na stránke.
Od 1.10. ste nedokázali tovar dorucit.Bol som nutený objednavku zrušiť.
Reakcia obchodu Proecosan
ospravedlňujeme sa za prepravnú spoločnosť SDS. Za posledný mesiac nám nedoručujú balíky načas k našim zákazníkom. Preto sme sa rozhodli, že od 15.10.2018 prechádzame na kuriérsku spoločnosť Geis.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň. -
- predávajú baktérie do žumpy, ktoré sú neúčinné
darebáci, prvý a posledný nákup
Dobrý deň pán Richard,
naša spoločnosť funguje od roku 2007. Za túto dobu sme pomohli tisíce ľuďom. Naše výrobky sú funkčné a obsahujú to čo sľubujeme. Ak Vám náš prípravok nepomohol treba hľadať chybu v dávkovaní, alebo prečo baktérie vo Vašej žumpe zahynuli. Najčastejšie to býva napríklad Savo, alebo iný prípravok obsahujúci chlór, dezinfekciu. Ak máte záujem kontaktujte nás a radi Vám pomôžeme. Nebránime sa ani vráteniu peňazí. Stačí len komunikovať.
Pekný deň praje Proeco s.r.o. -
- Výber iba z jednej doručovateľskej služby je v dnešnej dobe výrazné negatívum. Poplatok za doručenie 3 € (nemožnosť osobného prevzatia tovaru), pričom doručiť sa podarilo až po piatich dňoch od prvého oznámenia, o tom, že kuriér bude doručovať tovar. Obyčajná zastaralá pošta by to doručila skôr a lacnejšie. Každý deň v ranných hodinách prišla sms od kuriéra, že príde doručiť zásielku, pričom reálne prišiel až na piaty deň (nie každý si môže dovoliť čakať každý deň kuriéra...).
Reakcia obchodu Proecosan
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za vzniknutý problém s kuriérskou službou. Nabudúce odporúčam kontaktovať s problémom hneď prepravcu, alebo nás a vyriešime to hneď. Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň.
- 22.8.2018 odišla platba z účtu a tovar ešte neprišiel.a je 7.9
Dobrý deň pán Peter,
hlboko sa ospravedlňujeme. Prehliadli sme Vašu platbu. Ako odškodnenie Vám posielame ďalšie 500g balenie zadarmo + darček.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň. -
výrobok nesplnil účel, na ktorý je dodávaný
Reakcia obchodu Proecosan
Bactisan samozrejme funguje. Nepoužívajte súčasne agresívnu dezinfekciu (savo...), alebo kyseliny a lúhy. Prosím kontaktujte nášho technika určite nájdeme riešenie, aby to fungovalo aj u Vás a ďalšie balenie Vám pošleme zadarmo.
Pekný deň praje Proeco s.r.o. -
- jazjerkove nakterie nefimgujuuuu
nakup bakterie do jazjerka ktore nefunguju a rasi sa tvoria nadalej
Dobrý deň p. Lukaš,
prípravok Bactisan Jazierka bohužiaľ nefunguje na Vláknitú riasu. Prípravok je primárne určený na zníženie organických usadenín, zakalenie dna i vodného stĺpca. Významné zníženie chlorofylu A. Na riasu je určený prípravok PTP Power.
Efekt v podobe biologickej rovnováhy sa dostaví po 4 - 6 týždňoch dávkovania výrobku. Dávkujete max 7 dní. Myslím, že je skoro na nejaký záver. Prosím kontaktujte nás. Radi Vám poradíme.
Ďakujeme za hodnotenie a prajeme pekný deň. Proeco s.r.o.