Rýchle odoslanie.
Dobrý deň želáme,
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Tak, ako sa snažíme jazdiť rýchlo na bicykli, snažíme sa aj expedovať naše eshop objednávky.
- Dostupnosť cena
Odporúčam
Dobrý deň želáme Mafo,
ďakujeme za pozitívne slová. Keďže by sme chceli byť najlepší, ťaháme vždy na čele peletónu. Ako na bicykli, tak aj v poskytovaní služieb. Preto ak máte konkrétne návrhy, ako v budúcnosti dosiahnuť 100 % Vašej spokojnosti, budeme veľmi radi, ak sa o ne s nami podelíte (kľudne mailom na [email protected]).
Všetko bolo v poriadku
Dobrý deň Pali,
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Keďže by sme chceli byť najlepší, ťaháme vždy na čele peletónu. Ako na bicykli, tak aj v poskytovaní služieb. Preto ak máte konkrétne návrhy, ako v budúcnosti dosiahnuť 100 % Vašej spokojnosti, budeme veľmi radi, ak sa o ne s nami podelíte (kľudne mailom na [email protected]).
Andrej za celý tím PRO CYCLING -
- Spoľahlivý predajca a rýchle dodanie
Spoľahlivý predajca a rýchle dodanie
- Rýchla dodávka, kvalitný tovar za primeranú cenu.
- Rýchlosť
- Ceny
rýchle dodanie
Rychlost a ochota personalu pri preberani zasielky
Dobrý deň želáme,
- Rýchle a prehladne
- Skvelý prístup k zákazníkom. Ochota aj cez obedovu prestávku, čo sa často nevidí.
- Kvalitné profesionálne náhradné diely aj na staršie bicykle
So službami obchodu som bol spokojný, no aj napriek tomu sa to neobišlo bez komplikácií. Pri objednávaní tovaru som požiadal o doručenie spoločnosťou Packeta do prevádzky v Bratislave. Balík mi bol aj napriek tomu poslaný na fakturačnú adresu na východe Slovenska. Neviem, kde vzniklo nedorozumenie, no s obchodom ProCycling sa mi následne nepodarilo telefonicky spojiť ani po 5tich pokusoch v priebehu pracovného dňa, a to na telefónnom čísle, ktoré je uvedené v každom maile a ešte aj na vizitke pribalenej k tovaru. Preto uvádzam pomerne nízke hodnotenie za komunikáciu. Tovar bol inak starostlivo a profesionálne zabalený a prišiel v poriadku, čo si veľmi cením.
Dobrý deň p. Matej,
ďakujeme za nákup a za detailnú spätnú väzbu. Názor našich zákazníkov nás vždy zaujíma a aj na jeho základe sa vieme ďalej zlepšovať.
Vo Vašom prípade bol adresný štítok vytvorený automaticky na dodaciu adresu, ktorá bola uvedená pri tvorbe objednávky a tá bola zhodná s fakturačnou. V systéme vidím: "Adresa zaslania tovaru:
Fakturačná a dodacia adresa je rovnaká". Prosím ak máte možnosť, pošlite nám viac info na email [email protected], ako ste vytvorili objednávku (prípadne notifikáciu zo systému o potvrdení objednávky), aby sme mohli identifikovať chybu a opraviť ju.
V zdvíhaní telefónu sa snažíme zlepšovať, ako ale máme uvedené aj v kontaktoch na eshope: "Ak nestíhame zdvíhať telefón počas otváracích hodín, venujeme sa zákazníkom v predajni. Počas sezóny vám odporúčame kontaktovať nás prostredníctvom emailu na [email protected]".
Veríme, že ak nám dáte druhú šancu, Vaša spokojnosť s ďalším nákupom sa priblíži k 100%.
Ďakujeme
- komunikácia
- rýchlosť vybavenia objednávky
nenašiel som
- Rychlost
- Nie sú
Dobrý deň Martin,
Tešíme sa na ďalší nákup!
Andrej za celý tím PRO CYCLING -
- Objednával som plášte,najlepšia cena a extrémne rýchle dorucenie
- Skoré doručenie a kvalitný materiál
- Vše v pořádku
profesionálny prístup , promtnosť , spokojnost na mojej strane , bike už vyskúšaný , super
dakujem -
Vecná komunikácia ja nad rámec štandardu. Ochota pomôcť s výberom správneho produktu.
- Pomer cena / vykon
- Profesionalny personal
- Dostupnost
Milý Martin,
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Dostupnosť tovaru spolu s kamarátskym prístupom k našim zákazníkom je niečo, o čo sa snažíme nielen v predajni, ale aj prostredníctvom e-shopu.
S pozdravom za celý tím
Andrej / PRO CYCLING -
Ďakujem, veľmi rýchlo som si dostala svoju objednavku
MiláEvgeniya,
ďakujeme za pozitívne slová. Rýchlosť dodania tovaru našim zákazníkom je jednou z našich top priorít. Aj kvôli tomu sme nedávno s našom e-shope rozbehli spôsob doručovania tovaru prostredníctvom služby Packeta, či už s doručením na adresu alebo na niektoré z výdajných miest.
Tešíme sa na ďalší nákup!
S pozdravom za celý tím
Andrej / PRO CYCLING