• Objednaný tovar mi bol doručený naozaj rýchle, avšak nedostala som to čo som si podľa prezentácie na obrázku žiadala. Po telefonickom rozhovore po rozbalení tovaru bol síce pán Rybár ústretový a ochotný vymeniť mi skákaciu loptu za inú, ale ani to nevyhovovalo mojej požiadavke. Myslím, že keď požadovaný tovar u Vás nebol, tak ste na to mali upozorniť pri prijímaní a potvrdení objednávky, Lopta dokonca nebola ani v originálnom balení, ale len v nejakej náhradnej krabičke.

K tomu čo som napísala nemám viac čo dodať.

Reakcia obchodu PROagility - Tréningové pomôcky

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Chápeme Vaše dôvody a rozumieme, prečo ste neboli spokojná s obdržaným tovarom. Bohužiaľ, skladom boli skákacie lopty s iným grafickým motívom. Snažili sme sa situáciu s Vami vyriešiť prostredníctvom emailovej aj telefonickej komunikácie. Ponúkli sme Vám možnosť vrátenia tovaru. Vašou odpoveďou bolo, že si tovar ponecháte. Ak sa odvtedy niečo zmenilo, tak stále máte možnosť tovar vrátiť. Budeme Vám nápomocní.

Uisťujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sme zlepšili naše služby a vyhli sa podobným situáciám v budúcnosti. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a dúfame, že nám dáte ďalšiu šancu preukázať kvalitu našich služieb.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.

Priemer lopty 20cm,no podľa zamerania obvodu nemá priemer ani 19 CM(2pir)

Reakcia obchodu PROagility - Tréningové pomôcky

Vážený zákazník. V prvom rade sa ospravedlňujeme za problém s minimálnou odchylkou pri molitanovej lopte. V prípade, že s tovarom nieste spokojný, môžete nám ho vrátiť. Finančné prostriedky Vám obratom pošleme na účet a vystavíme dobropis.

Píšu tovar skladom pritom nebol. Neodporúčam

• Nemaju tovar na sklade, pricom na webe ho uvadzaju ako "skladom"
    • Pred 11 dnami pisali ze tovar bude doobjednany, stale cakam...

Reakcia obchodu PROagility - Tréningové pomôcky

Pekný deň. Ospravedlňujeme sa za zdržanie zásielky. Objednávka bude vybavená do konca pracovného týždňa.
    Ako ospravedlnenie Vám navrhneme finančnú kompenzáciu.
    Marián Rybár
    PROagility - tréningové pomôcky

• dobrá cena
    • dĺžka dodania (10 dní)
    • komunikácia obchodu

Veľmi nerada hodnotím tak prísne ale bohužiaľ to inak nejde. Už by som prehliadla aj to, že doručenie trvalo o dosť dlhšie ako je uvedené v dodacích podmienkach ak by som bola o tom aspoň informovaná. Musela som sa informovať sama a aj napriek tomu že v odpovedi, ktorá mi prišla bolo uvedené že tovar odchádza na ďalší deň tak v skutočnosti odišiel až za 3 dni. Bola to síce moja jediná skúsenosť s obchodom a na základe toho sa nedá urobiť celkový názor ale myslím si, že prvotný dojem je taktiež veľmi dôležitý a z tohto pohľadu som bola sklamaná.

Pekný deň.
    V prvom rade sa ospravedlňujeme za dlhšiu dodaciu dobu.
    Máte pravdu, chyba sa stala na našej strane pri spracovaní Vašej objednávky.
    Veľmi ma mrzí že sa to stalo práve Vám.
    Prijmite naše ospravedlnenie.
    Marián Rybár - PROagiity s.r.o.

P.S. Ako ospravedlnenie Vám do e-mailu posielame darčekový poukaz v hodnote Vašej objednávky.

• Tovar nedorazil a ziadna komunikacia

Pekný deň.
    V prvom rade sa ospravedlňujeme za vzniknutý problém.
    Informáciu o predĺženej dodacej lehote z dôvodu čerpania dovolenky sme Vám oznámili v potvrdzovacom emaily po prijatí objednávky. Rovnako táto informácia bola uverejnená na titulnej stránke internetového obchodu.
    Kompletnú zásielku Vám aj s darčekom posielame v stredu 13.9.
    PROagility - tréningové pomôcky