- ziadne
- netusim
kupila som si bieliacu masku, vobec mi to nevybielilo, skoda penazi, uz si od nich viacej neobjednam nic,
nabuduce radsej nieco synovi kupim, jak takuto blbost.......Reakcia obchodu PRIODY.SK
Dobrý deň Zuzana,
mrzí nás vaša skúsenosť, no na našu obhajobu musím uviesť že po jednom jedinom použití masky sú účinky minimálne.
Pri akejkoľvek kozmetike je potrebné je aspoň 14 denné používanie produktu, aby sa prejavil výsledok.
Verím, že synovi kúpite niečo užitočné a nie "takéto blbosti" ;-)
Libor Šlosár
QPG sro -
- Nemusim chodit po obchodoch.
- Ze neviem uplatnit zlazu ktoru som dostala.
Kladne.
- oceňujem rýchlosť dodania tovaru a komunikáciu
- na stránke sú uvedené mylné informácie a produkty, ktoré sú uvedené ako 100% prírodné obsahujú chemické zložky a aj napriek mailovej komunikácii a dožadovaní sa presného zloženia mi bolo vždy odpísané, že v produkte nie je určite žiadna chemická zložka..produkt mi prišiel domov a hneď na krabičke bolo uvedené zloženie a samozrejme chemické konzervanty..
vzhladom k tomu, že sú na stránke uvedené mylné informácie, neodporúčam
zbytočné starosti a peniaze za poštovné naspať pri vracaní tovaru..Reakcia obchodu PRIODY.SK
Dobrý deň Tatiana,
presné zloženie všetkých výrobkov je uvedené v popise jednotlivých výrobkov. Rovnako si zázkaník môže pri každom výrobku stiahnuť príbalový leták v PDF formáte ešte pred samotným zakúpením výrobku.
Konkrétne vo Vašom prípade pri Vami zakúpenom výrobku - Sérum Kyseliny Askorbovej je konzervantom samotná kyselina askorbová (Ascorbic Acid) ktorá je výhradne prírodného pôvodu. Ide vlastne o vitamín C. http://en.wikipedia.org/wiki/Ascorbic_acid
S pozdravom a prianím pekného dňa
PRIODY Cosmetics -
- Bez komentara
- Chcel som doobjednat tovar, pani na c. 0948XXXXXX, sa mi ani neozvala, nakolko som chcel kupit dalsi tovar...
Velmi zly zakanicky servis, totalne sklamanie...
Reakcia obchodu PRIODY.SK
Dobrý deň Marek,
ceníme si Váš názor a a kritiku. Pomôže nám pri skvalitňovaní zákaznáckych služieb a komunikácie so zákazníkom.
Záležitosť samozrejme prešetríme a uvedieme na správnu mieru.
PRIODY Cosmetics SK