Telefonické oznámenie o výhodnejšom tovare ako bola objednávka. Super rýchle dodanie tovaru. Na druhý deň som mala objednávku doručenú. Super predajca.
- Rýchle dodanie maximálna spokojnosť
- Žiadna
- Rýchle dodanie a dobrá podpora zákazníka
spoľahlivý obchod
Rýchle vybavenie a spoĺahlivá dodávka.
Pre presnejšiu odpoveď /dátum,meno prepravcu/ zasielajte dotazník v okamihu expedície. -
Vždy sú ústretoví a rýchli
Maximálna spokojnosť
- Na mail v akom stave je moja objednávka mi odpovedali bez problémov a hneď ďalší nasledujúci pracovný deň keďže som písala až vo večerných hodinách
- Ako menšiu nevýhodu beriem, že objednaný tovar nemali skladom a nedali vedieť, že čakajú na dodanie o čo sa teda doručenie ku konečnému spotrebiteľovi predĺžilo
V konečnom dôsledku obchod odporúčam, nevadilo mi počkať na tovar o niečo dlhšie keď som vedela, že tovar doskladňovi
- výrobok mi bol doručený priamo domov, doručenie a doručovateľ - kuriér , proste super
- Vyber tovaru
- Rychle dorucenie
Ocenujem velmi rychle dorucenie
Rýchli a spoľahliví
- Rýchle vybavenie a doručenie zásielky.
- Žiadna
- Tonery takmer nič nevydržia, sú akoby poloprázdne...
Som nahnevaný, pretože tonery od tejto firmy nestoja za nič. Urobia šialene málo kópii, hneď hlásia, že sú takmer prázdne a navyše v poslednej objednávke som dostal nefunkčný tovar a maximálne komplikované podmienky reklamácie, ktoré človeka odrádzajú od realizácie danej reklamácie!
Príjemná komunikácia a ochota.
Spokojnosť
Ďakujem
Dobrá komunikácia s pracovníkom obchodu Som spokojný.
- Rýchlosť a kvalita doručenia