Neviem zhodnotiť,tovar ešte nedošiel
Dostal som nefunkčný a poškodený tovar.
Reklamačné nedvíha telefóny a nereaguje na emaily - neodpovedajú. Tovar som im stihol poslať na vlastné náklady späť v 14dňovej lehote. Po skončení 14 dennej ochrannej lehoty a vrátení peňazí ma kontaktovali z eshopu, čo s tou reklamáciou? Neviem či sú taký vychytralý, alebo tak neschopný, ale každopádne "ľavá ruka nevie, čo robí pravá". -
chyba kuriera treba zmenit firmu
komunikácia pred objednávkou výborná, poradili mi ale zatiaľ tovar nedorazil iba dotazník ohľadom spokojnosti nákupu
Kúpil som elektrickú mucholapku. Takýto tovar by solídny obchod nemal ani ponúkať nie to ešte predávať. Je to o ničom.
- Zatiaľ žiadna
- -cena bola dobrá
- -doba dodania bola taká, že už som to nepotreboval, e-shop deklaroval dodanie už na nasledujúci deň
Krabica bola roztrhana, stol poskodeny, chybali skrutky co mali byt v baleni, snazil som sa dovoloat nikto neberie telefon, nikto nezavola späť. Katastrofa.
- Reklamoval som tovar,no žiadna reakcia obchodu neprišla. Tento obchod už nikdy...
Dosky sú tenké .Tovar som dostala
poškodený . -
Tovar som objednal mynulý týždeň v piatok my došlo mailom že tovar je poslaný žial už je to viac ako týžden od objednávky a tovar pravdepodobne nebudem mať ani po týždni to je 22.04.2021
- Dlhý čas dodania tovaru.
- Naskladnený tovar expedovali až štyri dni po objednávke, takže doručený bol až týždeň po objednávke. Medzi tým ho zlacnili, takže som nakúpil v konečnom dôsledku o 10% drahšie a ešte som aj dlho čakal.
- Tovar som dostal poskodeny komunikoval som z obchodom bezúspešne, za mňa nikdy viac tento obchod
Mikrobrúska zdaleka nemá uvádzaný výkon,hlučná,kábel tvrdý a skôr by pasoval k búraciemu kladivu 2200W,do klieštin neupevníte najtenšie vrtáky.Prasknutý kryt boxu-zle zabalený tovar-všetko naložené na boxe.Vrtáky 0 bodov-kvalita sa rovná cene. Ostatné OK.
Objednaný tovar nedorazil a nebola potvrdená expedícia napriek úhrade 3 ks prístrešku Stockholm.
Tovar dodnes nedorazil. Na číslo, ktoré je na stránke sa nedá dovolať.
- Dobra komunikacia, rychlost dodania
S obchodom som spokojný len tovar neplní účel ako má. Obe rozperky povolujú, nedržia, tak že sú na nič.
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup a odporúčanie nášho e-shopu.
PriemyselnyTovar.sk -
- Tovar pochybnej kvality,jasny dokaz vyznamu EU,Nemecky vyrobok ktory by nemec nekupil ale pre clenske staty dostacujuci.Nesedeli zarezy,neopracovane,vystiepene miesta.Hanba
- nespolahlivý
Tovar som objednal skoro dva týždne aj som vopred vyplatil a zatial nič som neobdržal.Komunikácia s obchodom je pod úroven.
- Krajne nezodovedný prístup. Najprv potvrdenie objednávky, potom 28.10. oznámenie dodanie tovaru v 46. týždni, 6.11. oznam že tovar nedodajú. Keby aspoň bol ponúknutý iný podobný tovar, ale to nie je vo výbave ľudí v tomto obchode.
Nevýhodu som napísala hore, nikomu tento obchod neodporúčam.