Zatiaľ mi nič nedošlo.
Zaplatený tovar mi zatiaľ nedorazil.
- Na otázku emailom obratom odpovedali.
- Tovar mi nedorazil ani po 12-tich dňoch od zaplatenia. Objednávku budem musieť zrušiť, keďže veci potrebujem mať doma najneskôr o 2 dni. Vedieť to skôr, objednám inde. 2 týždne je dosť dlha doba na to, aby mi firma aspoň oznámila, že tovar po tak dlhej dobe nie je schopna osdoslať. Keď som sa pytala, ako je na tom vybavenie objednávky, iba odpísali, že budú informovať, keď tovar získajú od externého dodávateľa. Je označeny nejakou značkou, ktorá ani neviem, čo znamená a nenašla som ani vysvetlivky. Určite niekde na stránke sú dobre schované, zrejme, že nie je skladom. Sklamanie.
- Nechápem, načo inzerujú, že výrobok je skladom a potom, výrobca už nedodá...
Katastrofa, predávajú niečo, čo nemajú. NIKDY VIAC.
- Dobrý výber
- Ceny
- Žiadne informácie o zásielke
- Čakacia doba
- dlha dodacia doba
Žiadna komunikácia.
8.6.2023 ste písali že posielate tovar , dnes je 15.6.2023 a stale tovar nemama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po siestich dnoch nemam ziadne informacie o mojej objednavke a doruceni tovaru.
Objednaný tovar neprišiel ani vyjadrenie k objednávke
Aj po upozornení, aby tovar poriadne zabalili, mi tovar prišiel polámaný.
Vytvoril som dve objednávky, v obidvoch prípadoch mi tovar prišiel polámaný, aj keď som ich na to v objednávke upozornil. Veľmi zle zabalený krehký tovar.
Tovar, ktorý ponúkali cez internetový obchod nemajú na sklade a ani ho nedokázali naskladniť. Sklamali.
- Tovar som zaplatila, doručený mi zatiaľ nebol. Predajca neodpovedá na môj mail,ohľadom stavu mojej objednávky.
- Už týždeň čakám na tovar
Nedaá sa tam dovolať
- Objednavka prijata, zaplatena. Ziadne dalsie info.
Na stranke: dorucenie tovaru 3 - 5 dni.
Preslo 8 pracovnych dni, tovar nebol ani len expedovany. -
- Objednate si tovar a potom vam oznamia, ze vam ho dorucia za tri tyzdne:(((
Ak chcete mat tovar doruceny v normalnej lehote, tak si najdite iny obchod
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup v našom e-shope. Pri každom tovare máme uvedenú informáciu, či je skladom a teda sa môže odosielať hneď alebo je na objednávku s dodaním 1 - 3 týždne podľa skladu, v ktorom sa tovar nachádza. Je na uvážení zákazníka, či má záujem počkať alebo si tovar neobjedná. Vaša zásielka s tovarom sa nachádza na pošte, tak ako ste si uviedol doručenie pri vytvorení objednávky. Objednávka bola odoslaná týždeň po vytvorení, teda si zásielku musíte prevziať na pošte.
Nebolo možné zaplatiť kartou. Po presmerovaní na platobnú bránu každý pokus o platbu zlyhal.
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Je nám ľúto, že pri platbe za objednávku sa vyskytli problémy. Žiaľ, platobnú bránu ovplyvniť nevieme, nakoľko za jej správne fungovanie je zodpovedný prevádzkovateľ platobnej brány.