zasielka mi bola doručená vpoškodenom stave. Už si u vás zásielky objednávať nebudem.
tovar dodaju rychlo, ale pozor nekvalitny tovar.
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu.
Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší.
priceorcan.sk -
- Poslali:1nefunkcnu vec,2.jedna akoby v nej niečo horelo,3.nefunguje..
- NEODPORÚČAM
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení. Pokud jste se zbožím nespokojen, máte možnost uplatnit reklamaci či odstoupit od smlouvy. Prozatím nebyla u Vaší objednávky zadána reklamace ani jiný požadavek týkající se zakoupeného zboží.
- ---------------------peniaze nevratil
--peniaze nevratil
děkujeme za Vaši recenzi.
Pro vrácení peněz plyne dle zákona stanovená lhůta od data přijetí vrácené zásilky, prosíme Vás tedy o strpení. Jakmile bude zboží u Vaší objednávky zpracovné, obdržíte potvrzení o vrácené částce a dobropis.
V případě dalších dotazů či komplikací, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis prostřednictvím e-mailu či telefonicky, kde se Vám rádi budeme věnovat. Odpověď s bližšími informacemi obdržíte od odpovědných kolegů na Vaši e-mailovou adresu uvedenou v objednávce.
priceorcan.sk -
Tovar mal byť ako darček a neprišiel som velmi sklamaná
Reakcia obchodu Priceorcan
mrzí nás, že jste měl s nákupem negativní zkušenost, aby bylo možné vše prošetřit, potřebujeme více informací.
priceorcan.sk -
Žiadna kvalita nikdy viac odvas si odvas nič neobjednam
priceorcan.sk -
S obchodom až taký veľký problém nemám nie sú výrobcovia ale mohli by skontrolovať čo predàvajú ! Zakúpila som 2xsvetelný zàves ,konektor oboch závesov po 2 dňoch nefunguje ,nesvieti ,a nebol pràve najlacnejší 20 € /ks .Na sviatky som zostala bez osvetlenia,už nemám čas si objednať ďalšie !! Ďakujem výrobcom. Od
priceorcan.sk -
objednala som, tovar mi neprišiel. Reklamovala som písomne a ani sa neozvali. Aké môžu byť skúsenosti?
priceorcan.sk -
Tovar mi doteraz nedorazil. Tvrdia,že áno,ale mne neprišiel,ani mail,o vyzdvihnutí tovaru na výdajne miesto,ktoré som zadala. Telefóny nedvihaju,a cez mail komunikácia,taká,akoby som si písala s robotom. Čakám či mi aspoň vrátia peniaze,ktoré som za tovar zaplatila.
Reakcia obchodu Priceorcan
velice nás mrzí, že Vám nebyla doposud dodána Vaše objednávka.
Prověříme termín doručení u přepravce a co nejdříve se s Vámi spojíme.
- Doručenie
- Prídavné kúrenie nepoužiteľné v aute...okamžite spali poistku
- Rozbočovač sa rozpadol hneď po vybratí z obalu
- Totálne smejdy
darcekvakcii.sk -
Po týdnu čekání na odpověď mi byla objednávka zrušena. To bylo naposled co sem u nich objednal
priceorcan.sk -
Dosel len stromček,bez girlandy,ale hlavne,že som ju tiež zaplatila,to nekontrolujete,čo posielate,ale peniaze nezabudnete za chybajuci tovar pytat.
priceorcan.sk -
Obchod predáva nekvalitné tovary.
- Fotoaparát v poriadku
- Mikrofón prišiel poškodený, závit nedrží, vypadáva
Tovar zatiaľ nebol doručený
Reakcia obchodu Priceorcan
velice nás mrzí, že Vám nebyla doposud dodána Vaše objednávka.
Prověříme termín doručení u přepravce a co nejdříve se s Vámi spojíme.
priceorcan.sk -
- Tovar sa nedá jednoducho vymeniť za iný napríklad cez packetu... Neskutočne zdĺhavé. Kôli tomuto už nikdy u nich neobjednám nič...
- NEDORUCUJU TOVAR
trikrat objednany tovar ani raz nedorucene
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení. S Vaším negativním hodnocením nesouhlasíme, protože k expedici Vaší zásilky vůbec nedošlo a to z toho důvodu, že na Vaše jméno evidujeme nevyzvednuté zásilky.
priceorcan.sk -
Dobrý deň. Objednávka zo dňa 19.11,ktorá bola okamžite(v ten istý deň) zaplatená nebola napriek urgencii zrealizovaná. (č.obj.6500240934)Je nepochopitelné ,aby realizácia tohto obchodu(malá vzdialenosť medzi boma stranami) trvala takto dlho.Zdálo sa,že som našie dialši fajn obchod....je mi lúto,že som sa mýlil.Muroň Jaroslav.
děkujeme za Vaši recenzi.
Dodací lhůty jsou závislé na několika faktorech, například na tom, zda je objednávka vytvořena o víkendu či ve svátek, vytíženosti přepravce, atd. I přes toto vše, se zboží snažíme odeslat v co nejkratším termínu. Předběžné datum dodání je vždy uvedeno u každého produktu a následně i potvrzení zaúčtované platby, které obdržíte do e-mailové schránky.
Situaci jsme prověřili a zásilka Vám již byla doručena.
Vzhledem k současné logistické situaci a vytížení přepravců se doba dodání může zpozdit.
Omlouváme za komplikace a věříme, že příští nákup bude v pořádku.
priceorcan.sk -
Tovar prišiel poškodený,plastová dóza bola úplne polámaná
priceorcan.sk -
Objednaný tovar a i po týždni nebol dodaný.Vôbec nie som spokojný s Vašim prístupom.Určite to bola moja posledná objednávka
děkujeme za Vaši recenzi.
Situaci jsme prověřili a zásilka Vám již byla doručena.
Omlouváme za komplikace a věříme, že příští nákup bude v pořádku.
priceorcan.sk