Set svetiel od tej istej firmy prv bol krasne zabaleny v original krabici Trizand. Neskôr som ich už len dostal v sačkoch. Dnes keď som sa chcel poinformovať o ich dostupnosti mi vo firme Priceorcan nik nedvíhal mobil pričom som im volal v čase kedy by sa mali vám venovať. Písal som na chat neodpovedali mi. Mám pocit ze prv veľká sláva a potom už len tak ze tovar je nejak zabalený. A ešte čo ma prekvapilo keď zadávate objednávku ze balicovi koľko chcete zanechať ako sprepitné. Véd pomali má kurier s dobierkou víde 6 eur.
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení. Pokud jste se zbožím nespokojen, máte možnost uplatnit reklamaci či odstoupit od smlouvy. Prozatím nebyla u Vaší objednávky zadána reklamace ani jiný požadavek týkající se zakoupeného zboží.
Priceorcan.sk -
- Tento obchod odovzdal môj tovar nespoľahlivému doručovateľovi. Zvoľte prosím iného.
Som nespokojný. Objednaný tovar mi Vami vybraný doručovateľ namiesto doručenia domov, uložil do balíkovne , hoci som v objednávke - v poznámke jasne uviedol - zaplatím kurierovi pri preberaní tovaru v hotovosti ,čo je aj zahrnuté v cene doručenia ! Dôvodom je,že ja platobnú kartu nevlastním.
Tovar z balíkovne nemám ako vyzdvihnúť a preto vidím tento obchod ako neúspešný. Uvítal by som, upozorniť prepravcu na presmerovanie balíka na adresu odberateľa!
Viackrát som sa pokúšal dovolať kompetentnému kurierovi - no neozval sa. Nikdy som doteraz takúto pomýlenú dodávku nemal . Doporučujem,takéhoto prepravcu trvalo odrieknuť !Reakcia obchodu Priceorcan
mrzí nás, že jste měl s nákupem negativní zkušenost, aby bylo možné vše prošetřit, potřebujeme více informací.
priceorcan.sk -
Ziadna komunikacia medzi obchodom a zakaznikom!!
priceorcan.sk -
- O jeden tovar som prisla
priceorcan.sk -
Tovar mi stále nebol dodaný
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení. S Vaším negativním hodnocením nesouhlasíme, protože k expedici Vaší zásilky vůbec nedošlo a to z toho důvodu, že na Vaše jméno evidujeme nevyzvednuté zásilky.
priceorcan.sk -
Prišlo mi to cele poškodené úplne neodporúčam
priceorcan.sk -
Bohužiaľ poškodený, nepoužiteľný. Ale peniaze na účet došli.
Reakcia obchodu Priceorcan
peníze Vám byly na Váš účet vráceny, prosím o kontrolu. Kdyby nastal nějaký problém, prosím kontaktujte nás na [email protected]
Děkuji.
- Nespokojný s tovarom
- Po týždni neposlali balík
- Tovar nebol dodaný
priceorcan.sk -
- Tovar zle zabaleny. Pri kúpe 3 detských fotoaparátov, 1 bol mimo svojho obalu...žiadna ochrana pred poškodením. Pri jednom aparáte chýbala čipivá karta.
- Nizka kvalita
- Vysoká cena
- Nedôverujem tej konštrukcií
Prislo mi to v baliku s nálepkou "madi in China" a je to presne v tom duchu len dvojnásobne drahšie ako na aliexprese, obyčajná plastová rúčka ktorá sa šmýka v ruke, palica je červenej farby a ako bonus su všade flaky od nekvalitneho nastreku, samotná konstrukcia je taka ze keď sa človek do nej oprie tak v každom spoji sa najprv posunu tyčky, potom sa o to da opriet a pri kazdom dalsom pohybe mam dojem ze tie spoje zapadavaju hlbsie a hlbsie a to mam len 86kg a tu palicu potrebujem len na obcasne používanie ale neverim ze vidrzi dlhodobe pouzivanie. Je to odpad a neodporucam to kupovať nikomu.
priceorcan.sk -
- využíva neprítomnosť zákazníka a zabalí aj poškodený tovar
Bol mi zaslaný kovový poklop na potraviny s porušeným výpletom, čo je dostatočne vidieť.
priceorcan.sk -
- Tovar bol dodaní iný ako bol vyobrazený po komunikácii s obchodom mi bola ponúknutá 10% zľava čo podľa mňa nieje adekvátne. Obchod už viac nekomunikoval.
priceorcan.sk -
zloženie police malo byť bezproblémové,no nebolo,bolo treba z tyčí odre
závať,vyplňovať vnútro rúrok palicami, -nikdy viac lacné výrobkyReakcia obchodu Priceorcan
Nefunguje.
- Balík prišiel zle zabalený
- Veci čo som si objednal nepoužiteľné na to na čo majú slúžiť.
- Nikdy viac
priceorcan.sk -
Ta power banka je slabá a vôbec nespĺňa moje požiadavky
darcekvakcii.sk -
Vyhody
Reakcia obchodu Priceorcan
děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu.
Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší.
- Nekvalitný tovar!
Tovar treťotriedny aušus,ako výrobok,materiál...no otras!
priceorcan.sk