- Pri reklamácii nikto nezdvíha mobil ani nereaguje na maily.
Nie som spokojná
- Komunikácia, prístup, spoľahlivosť
Len tak dalej, ste naozaj dobri a zdokonalujte sa. Max spokojnost. Dakujem
Parada
- dobre ceny voči konkurenci
- nepostrehol som žiadne okrem odoslania e-mailu o expedovani tovaru,ale zavolali my..
Milo ma prekvapil pribaleny darcek, odporucam kazdemu, pri doruceny prisla GLS a nie pofiderny prepravcovia co nemaju ani navigacny system a clovek aby ich hladal a navigoval po celom meste, takze spokojnost...
- Možnosť osobného odberu
- široký sortiment tovaru
- príjemné ceny za tovar, ktorý som chcel
Odporúčam ,nakoľko v klasických obchodoch sú ceny o dosť vyššie ale pritom človek kupujúci nedostane zväčša žiadnu pridanú hodnotu pri nákupe, nakoľko podávač (predavač) tiež netuší o tovare takmer nič a poradiť nevie pretože to vidí prvý raz v živote.
Potešilo ma že som dastal grátis dve 15cm svorky na pripevňenie materiálu k pracovnému stolu. -
- fajn cena
fajn cena, jednoducha objednavka, dodane nacas a v poriadku
- Akcie/ceny
- Umiestnenie obchodu - pomohla by presnejšia mapa či popis.
v pohode
- promptnosť
- šetrí čas, kúpa z kancelárie
odporúčam tento spôsob kúpy aj ostatným záujemcom
- biznis
- tovar neskoro doruceny
vyhodne ceny a odporucim aj ostatnym
- podla mna jeho slabost je vo vybaveni objednavky a v komunykacii so zakaznikom kedze ani jedno z telefonych cisel na vasej stranke nieje aktualne alebo my aspon nikto nedvyhal a ani neodpovedal na SMS
- objednaval som v pondelok a tovar prišiel až v piatok.
nijako
- prehladnosť
- rýchle jednanie
- presné info čo sa práve s tovarom deje
- chýbajú mi recenzie o tovare
odporúčam nakupovať rýchle jednanie presné info o pohybe tovaru rýchle doručenie
- x
- x
x
- cena - kvalita
- komunikácia online!!!
Odporúčam!
- Až na moju urgenciu ,že tovar mešká, mi bolo oznámené neskoršie dodanie tovaru (vraj problém u dodávatela). A to majú napísané ,že o zásielke tovaru budem priebežne informovaný. Vedeli že tovar bude určite neskoršie dodaný a nič mi neoznámili.
- Neprijmaju platbu kartami.
spokojnosť
- Viac informacii o vyrobku