- Doručenie tovaru, ktorý bol podľa info v e-shope na sklade, trvalo 11 dní od objednania. Pričom som zaplatil vopred a prvý týždeň som nemal o stave vybavenia mojej objednávky žiadne informácie. Až keď som po týždni volal do e-shopu, dozvedel som sa, že budú expedovať "zajtra". Potom trvalo ďalšie 4 dni, kým mi tovar prišiel.
- Batoh,ktorý bol na fotkách eshopu premiosport nezodpovedal tomu,ktorý poslali.Prišiel iný.Poslal som im ho naspat poštou a až na tretí telefonát si balík prevzali.Peniaze,ale doteraz nevrátili.Po výzve na vrátenie peňazí sa vyhovárajú,že majú externú účtovníčku,že majú 14 dní na vrátenie peňazí,ale to je maximalny možný termin,môžu ich vrátiť aj skôr,čo ale doteraz nespravili.Lehota im už aj tak uplynula.
Tovar prišiel poskriabany, ina farba aj nalepka iná ako na obrázku
Skoro 2 týždne a tovar stále nemám
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň mrzí nás že dlhšie čakáte. Vaša objednávka obsahuje tovar na objednávku . Pekný deň.
- Tovar bol poškodený!
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň musíme reagovať na vašu recenziu lebo je tu viacero nejasností z vašej strany .Uviedli ste že tovar vám bol doručený za 3 týždne čo nie je pravda objednávku ste si spravili 22.7.2019 odoslaná bola 22.7.2019 prevzali ste si ju 24.7.2019. Ak niekomu aj dôjde poškodený tovar aj to sa môže stať tak to treba oznámiť ihneď nie po mesiaci napísať recenziu že vám bol doručený poškodený tovar . Dnes čo sme vás kontaktovali formou mailu tak ste nám zaslali foto že ste mali vytiahnutú šnúrku v hornej časti zaťahovacieho vrecka čo mohlo byť spôsobene aj celo mesačným nosením lebo vrecko už nemalo visačky mrzí nás to ak by ste nám dali vedieť hneď ako ste tovar prebrali tak tak by sme si tovar stiahli po mesiaci je ťažko povedať či tovar mal vadu alebo zákazník si to spôsobil sám pekný deň.
Syn ich mal na nozicke pol hodiny a jedna sa mu roztrhala a to ich mal len v byte
- Odrazadlo prislo v inej farebnej kombinacii
Tovar mi bol doručený podľa dohody včas, avšak po rozbalení objednávky bol tovar poškodený, t.j. mal farebné škvrny , ktoré boli inej farby ako daný tovar. Kupoval som školskú tašku ako darček na vianoce a človek , takže som si predstavoval 100% kvalitu bez poškodenia. Už pri rozbalení bolo ihneď vidieť dané rozdiely vo farbe, takže si neviem predstaviť , ako mohol byť poslaný tovar keď som si to ja ihneď všimol. Beriem to ako nezodpovedné od danej firmy od ktorej som to kupoval , s tým že zákazníkov vopred ani len neupozornili , že majú síce na sklade posledný kus ale poškodený. neodporúčam obchod a z mojej strany v ňom už nikdy nebudem nič kupovať.
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň Miro batoh sme vám určite nezaslali naschvál poškodený a či vám prišiel vôbec poškodený to je otázne lebo ihneď vám bolo navrhnuté aby ste batoh zaslal spať a neurobil ste to tak isto mate nárok bez udania dôvodu vrátiť tovar do 14 dní a tak tiež ste to nespravil pekný deň.
Prišla iná kolenacka akú som objednával a bolo mi povedané že možno tam bola iná fotka,a ja som tu kolenacku objednával práve kôli tomu ako vyzerála na fotkách,
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý večer tak objednal ste si v prvom rade bandáž na koleno nie kolenačku a po druhe vám bola zaslaná správna bandáž ale nie v modrej ale sivej farbe mal ste bandáž možnosť vrátiť ale neurobil ste tak podľa mňa tu bandáž neviete správne nasadiť lebo predali sme ich dosť a nebol žiaden problém pekný večer.
- Ponúkajú tovar ktorý nemajú
Napriek tomu, že tovar mali skladom a boli to 2 položky z toho istého tovaru, tak to trvalo neskutočne dlho kým to prišlo. Dnes je už človek zvyknutý, že objedná a na druhý deň, maximálne na tretí to má a nie čakať 9dní
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň objednávku sme od vás dostali v nedeľu večer 10.12.2017 skladom bol 1ks objednali ste si 2ks museli sme to doobjednať odoslaná bola 15.12.2017 mrzí nás to ale sme e-shop ktorý nezasiela 3 zásielky denne a tak tiež je tu pred Vianočný nápor ďakujem za pochopenie pekné sviatky
Dost zavádzajúce informácie o veľkosti. Veľkosť aka bola uvedena nezodpovedá skutočnosti. A latka nebola bavlna ako obchod uvadza..
- Do dnešného dňa tovar nedorazil,pockam do pondelku 18.12.ak nedorazí kupim inde. Pondelok sa skusim skontaktovať s predajcom,neprišiel ziadny @ o stave objednavky
- Amatérsky, arogantný podnikateľ, ktorý nekomunikuje s klientom a nevracia peniaze, ponúka použitý a poškodený tovar!!!
Reakcia obchodu Premiosport
Milý Pán Peter, na túto vašu recenziu sa nedá neodpovedať, tak si tu dáme pár bodov.
1. Objednávku ste si vytvoril 22.10.2017 v nedeľu, tovar Vám bol odoslaný 23.10.2017 v pondelok a 24.10.2017 v utorok ste si zásielku prevzal. 25.10.2017 ste nás informoval, že je niečo s teniskou, tak sme Vám povedali, že to treba zaslať späť k nám. Balík sme od Vás prevzali 27.10.2017 a 2.11.2017 vám boli zaslané peniaze na účet ktorý ste zadal, účet ste zadal najprv s chybou a ešte k tomu nie svoj ale na nejakého svojho kamaráta. Takže peniaze určite prišli na Vami zadaný účet, tak si to overte u svojho kamaráta. Na Vaše emaili sme stále odpovedali, Vaša reklamácia bola vybavená do 30 dní v rámci zákona a určite požiadame heuréku o vymazanie hidnotenia, nakoĺko z našej strany bolo všetko na 100%.
2. Tovar predávame výhradne nový, sme priamy predajca spoločnosti Adidas a nie nejaky outlet.
Tak sa nad sebou zamyslite a porozmýšĺajte či je Vaše hodnotenie ok.
Pekný večer. -
- Na stránke majú veci ktore v skutočnosti v obchode nemajú
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň mrzí nás to dodávateľ mal chybu v xml súbore za ktorú sme sa vám ospravedlnili pekný deň :-)
- žiadne
- neseriózne informuje o dodacom termíne
vyhnúť sa oblúkom
- Neviem, ako ostatný tovar, ale neoprénové závažia sú nejvalitné
- zásielka nebola doručená
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň mrzí nás to že vám tovar nebol doručený do Vianoc ale od nás odišla zásielka 16.12.2016 neviem kde pri doručení nastala chyba mohli ste dať skôr vedieť a doriešilo by sa to včas pekný deň.
- Keď si niekto napíše do ponuky dodám tovar do troch dní a realita sú 3 týždne, tak to nemá so serióznym podnikaním nič spoločné.
Reakcia obchodu Premiosport
Dobrý deň 25.10.2016 ste si spravil objednávku 26.10.2016 som vás telefonický kontaktoval že vám sieť vieme doručiť ale až 3.11.2016 vy ste ju chcel mať doma 27.10.2016 lebo ste ju potreboval už na víkend tak som vám oznámil že z našej strany dodanie nebude možné preto ste objednávku stornoval že si sieť pozriete niekde inde neviem aké chcete od nás dodanie tovaru keď ste objednávku stornoval.
- Dostupnosť v e-shope