Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Absolútne ochotný personál a skvelá cena
- Nezistil som žiadnu nevýhodou
Doporučujem všetkým známim.
super parazol
Celé zle
Reakcia obchodu www.prehozynapostel.sk
zákazníčka si vytvorila objednávku na produkt, ktorý bol novinkou v našom eshope. Ihneď po prijatí objednávky sme zákazníčku kontaktovali a informovali ju o predlženom dodaní cca do 6 dní.
Následne zákazníčka predmetnú objendávku stornovala.
Prehozynapostel.sk -
- Rýchle doručenie, reagovanie na objednávku.
Prehozynapostel.sk -
Tovar dosiel v poriadku takze vsetko OK
Prehozynapostel.sk -
- Je to velmi ptakticlke nemusim chodit do kamenneho obchodu
Prehozynapostel.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Expresné doručenie
- Odštiepené z dosiek
- Za tie peniaze som čakala lepšiu kvalitu materiálu.
Reakcia obchodu www.prehozynapostel.sk
ďakujeme za recenziu. So zákazníčkou sme sa skontaktovali a dohodli sa na riešení situácie s poškodeným tovarom.
Prehozynapostel.sk -
Obchod som nepoznal, vybral som si ho náhodne. Zatial sa mi ozvali raz, že dodacia doba sa predľžuje o 2-5 dní.
Reakcia obchodu www.prehozynapostel.sk
Mrzí nás predlžené dodanie spôsobené dočasným výpadkom. Z dôvodu veľkého dopytu, sme tovar doskladňovali, o čom sme zákazníka informovali.
Prehozynapostel.sk -
- rýchle spracovanie a doručenie objednávky
- sortiment, ktorý som nenašiel u iných web shopov
Prehozynapostel.sk -
Rýchle vybavenie objednávky, tovar prišiel v poriadku.
Prehozynapostel.sk -
- Jedna veľká katastrófa, nikdy viac z tohto obchodu. Na telefonáty nereagujú vôbec ani na maily. Za tovar zaplatené a tovar nikde..Škoda, že som si skôr neprečítala na nich recenzie, asi by som sa im veľkým oblúkom.
- Telefón nikdy nedvihnú.
- Dodacia lehota 1-5 dní je klamstvo u nich.
- Neinformujú zákazníka o nedodržaní dodacej lehoty.
Tovar z označenim 1-5 dní . Je klamstvo objednala som posteľ 17.10 a doručená mi bola 10.11 kebyže im nevypisujem maily ani neviem čo je z mojou objednávkou. Telefón majú zbytočne lebo nikdy ho nedvihnú . A keď som sa konečne potešila , že prišiel mail o balíku, že bude doručený 30.10 tak som sa po niekoľkých mailoch dozvedela, že ho ešte vlastne vôbec neodovzdali kurierovi. Nikdy viac tento obchod.
- Zavádzajú zákazníka
Po objednaní sa až na môj druhý email a tretiu SMS ozvala Soňa, formou e-mailu oznámila, že objednaný tovar nemajú skladom, musia ho naskladniť. Na môj protest, že tovar potrebujem súrne mi na druhý deň prišla správa, že objednávka bola vybavená a tovar je na ceste ku mne...!
Po vybalení som zistila, že návod na používanie je len v poľštine, na môj email mi nikto neodpovedal, telefón nikto nedvíha. Ale je tam niekto, lebo občas je obsadený. Hrozná skúsenosť. Dúfam, že nebudem musieť niečo reklamovať. Tento obchod určite neodporúčam. -
- Rýchlosť dodania
- Oneskorená komunikácia
Napriek zlým recenziám som prekvapená za rýchle dodanie. Tovar prišiel v poriadku. Jediné negatívum je, že nereagujú vôbec na telefón a na spätnú odpoveď na email si človek počká. Inak som spokojná s tymto e-shopom a nemala som žiadny problém.
- Žiadna komunikácia
- Dlhá dodacia doba
Objednala som závesné kreslo zaplatila. Prišiel iba e-mail o prijatí objednávky a zaplatení. Čakám dva týždne nič neprišlo. Dovolať sa tam absolútne nemožné ...
Prvý a posledný krát som objednávala z tejto stránky!!! -
- Objednal som si tovar ktorý mal byť skladom ani potvrdenie o zaplatení vopred neprišlo o niekoľko dni ma kontaktovala pani že z nejakého dôvodu nie je dostupný dohodli sme sa ze mi pošle foto ktorý je a že keď budem súhlasiť zašlú mi ten ,súhlasil som a od nich žiadna odpoveď ani telefonicky sa nedá spojiť ani na to číslo z ktorého má kontaktovala ani na to čo majú uvedené v kontaktoch a určite na tomto čísle niekto je lebo niekdy je obsadené za mňa celé zle veľmi dore si budem túto stránku pamätať a nikdy viac a to so ešte zvedavý co ma čaká ci som neprišiel o peniaze
- cas vybavenia objednavky
Po zaplateni ziadny email o zaplateni objednavky, snazim sa kontaktovat vsade kde sa da, nic, az na 3ti pokus mi odpisali ze objednavku odoslu do 2 dni, prejde 5 dni objednavka stale nikde, pisem kde je problem napisu ze je odoslana, o 4 dni nikde nic tak znovu pisem odpisu o den ze nastalo nedorzumenie ale uz je odoslana, objednavku som dostal o 5 dni cize som na balik cakal cca 18 dni. Chapem ze idu vianoce, obchody nestihaju, ale 18 dni uz je celkom dost. Kazdopadne produkt aspon prisiel neposkodeny.
- objednala som si hojdačka sivú 39,90 látka roztrhania chýba železni krúžok..poslala som fotky odpoveď od nich hebrejsky...za mňa celé zlé...prvý a posledný nákup