- Zohnal som stojan na vianočný stromček na poslednú chvíľu. Dobrý prístup, rýchle vybavenie objednávky. Rôznorodý sortiment.
Vždy ústretový a profesionálny prístup. Stromček dorazil nepoškodený a krásny.
Stromček prišiel úplne v poriadku. Je nádherný a som nadmieru spokojná.
Cely proces nakupu, od vyberu stromceku az po dorucenie prebehol bezchybne. Stromcek je skvely, a v neposlednom rade to bolo rychle a pohodlne. Odporucam.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s celým procesom nákupu a že Vám stromček robí radosť. Vaše pozitívne slová nás veľmi potešili a motivujú nás poskytovať kvalitné služby aj naďalej. Prajeme Vám krásne sviatky a veľa radosti s Vaším stromčekom!
Tím OZY.market -
Nakupukem pravidelne a max. spokojnost
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Ďakujeme, pán Peter, za Vašu vernosť a recenziu! Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a teší nás, že sa k nám vraciate už 8 rokov. Sme radi, že Vám môžeme každoročne prinášať radosť so živým vianočným stromčekom. Prajeme Vám krásne a pokojné sviatky!
Maximalna spokojnosť.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s nákupom živého vianočného stromčeka u nás spokojná.
Tím OZY.market -
- Vzdy v poriadku pride tovar
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s nákupom živého vianočného stromčeka spokojná aj tento rok, tak ako po minulé roky.
Tím OZY.market -
Veľmi som spokojná s komunikáciou, sú veľmi ústretoví, je možnosť z troch odfotených si vybrať stromček tesne pred odoslaním, doporučujem
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Ďakujeme za Vašu milú recenziu. Veľmi nás teší, že ste spokojná s našou komunikáciou a možnosťou výberu stromčeka z online galérie. Vždy sa snažíme urobiť maximum, aby sme splnili očakávania našich zákazníkov. Ďakujeme, že nás odporúčate, a prajeme Vám krásne sviatky plné radosti a pohody!
Všetko ok
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s nákupom stojana na vianočný stromček spokojná.
- Všetko ok.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný.
Tím OZY.market -
- Možnosť výberu stromčeka, dodanie slušným kuriérom až do bytu, kurier sa vopred hlasi, čo nie je u každej spoločnosti, návody k stromčekom. Veľmi sympaticky prístup. A to mám stromček od firmy už 4.krat.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Ďakujeme za Vašu krásnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojná s našimi službami a s prístupom kuriéra. Teší nás, že sa k nám vraciate už po štvrtýkrát a že Vám naše stromčeky robia radosť. Prajeme krásne sviatky a veľa pohody s novým stromčekom!
Tím OZY.market -
- Pre mňa sťa dôchodcu, nie lacné, avšak doručené domov a nemusím sa s tým naťahovať...milujem borovicu, to ma ovplyvňuje
- Nevidel som čo dostanem....a síce za mlada som hodne preberal a vyberal, keď boli borovice, tu iba podľa obrázku a výšky, no vyberal by som ešte, avšak výzdobou manželka urobila nádhernú dokonalosť
Som spokojný, vyzdobená borovica je krásna
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že ste spokojný s našou borovicou a že jej výzdobou ste ju premenili na nádherný doplnok Vášho domova. Sme radi, že sme Vám mohli uľahčiť doručenie priamo k Vám domov, a chápeme, že výber len podľa obrázkov z galérie stromčekov môže byť náročný – veríme, že ste vybrali tú pravú.
Prajeme Vám krásne sviatky plné pohody a radosti.
- Korektne.dorucenie.kvalitneho stromceka
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi za Vašu objednávku. Veríme, že budete s objednaným stromčekom spokojná.
Zatial sme len objednali
Tím OZY.market -
Spolahlivost, dobra komunikacia, foto zodpoveda zakupenemu tovaru, nakup bez stresu
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojná s našim obchodom.
Tím OZY.market -
Nemôžem hodnotiť, tovar zatiaľ nemám.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu.
Všetko ok
Tím OZY.market -
Velmi dobra komunikacia a zasielky su dorucene podla objednavky
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami.
- výhodné ceny
- naozaj rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný s cenami produktov a rýchlosťou dodania.
- Výber
Internetový obchod môže byť viac prehľadné. Viac kategórií a filtre.
Reakcia obchodu predomyazahrady.sk
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojná s výberom z nášho sortimentu a s cenami produktov.
Tím OZY.market