Tovar som objednal 30.9.2024. Dneska je 7.9.2024 a nič neprišlo.
- Prešlo 10 dní od potvrdenia mojej objednávky a tovar neprišiel. Ale prišla e-mail ako hodnotím obchod. Aspoň keby dali info či tovar pošlú, alebo rušia moju objednávku. Neseriozne.
Aj napriek k tomu, že obchod ukázal, že tovar majú skladom, tak napísali že tovar už nemajú / nedodajú.
Po 11 dňoch nemám info kde je môj tovar.
- tovar nebol dodaný
- obchod nekomunikuje
- pri objednanom tovare bolo "na sklade" a ani po týždni tovar nedodaný
Tlaciaren nemali, nespokojna
- Neprofesionalita
- Ignorácia
NEDODPORÚČAM ! !!
1 mesiac nebol e-shop schopný doručiť tovar (po zaplatení prevodom).
Tovar ani nemali na sklade a nemali záujem ma ani o meškaní informovať. Telefóny nedvíhali (jedine SMS) . Doslova som sa musel doprosovať o termín dodania zásielky. 3x som dostal termín, ktorý e-shop vôbec nedodržal. Po mesiaci naťahovania som objednávku zrušil a peniaze mi vrátili až po vyhrážaní s podaním podnetu na ŠOI. NIKDY VIAC! -
Na webe pisu, ze maju a ze za par dni dodaju a ked pride na lamanie chleba tak nemaju ani mat nebudu... - zbytocna strata casu pre vsetkych
Všetko majú skladom a vskutočnosti nemajú nič skladom
- v popise bolo, ze tovar je skladom, no obe položky z môjho nákupu nemali
- ak by som sa nedotazoval na svoju objednávku, ani by som sa o nevybavení mojej objednávky nedozvedel
- ziadna reakcia obchodu o prijati platby ani o dobe dorucenia zasielky
Nespokojnost sluchadla nedosli.
- prisiel mi iny tovar ako som si objednal a na reklamaciu sa mi nikto neozyva