- Žiadna
- Nepredávaju čo reklamujú,brúska na nože čo mala byť "profesionálna je detská hračka,ktorá sa nedá použiť.Žiadny návod,Fa,záručný list.Nikdy viac....
Nepredávajú čo reklamujú,brúska na nože čo mala byť profesionálna je detská hračka,ktorá sa nedá použiť.Pri prvom použití sa rozpadla.Žiadny doklad,návod či záručný list.Nikdy viac!!!!
O.k
- Rýchlosť
- Cena,spokojnosť s rýchlosťou realizácie a kvalitou dodávky!
Nič moc,uz len krabička produktu bola kadejako dolepená páskou(takze bolo vidiet,ze to je uz z druhej ruky)a obsah tiez sklamal.vobec to nieje to co sa reklamuje
- Po prvý raz som objednával a som spokojný.
- Prišiel my tovar ale nešiel pokazený strojček nešiel zapnut
Rýchle vybavenie maximálna spokojnosť
- Svoj objednaný tovar som ja nezrušila ale obchod bez konzultácie so mnou. Stornovali mi objednávku aj keď som objednaný tovar chcela. Po kontaktovaní obchodu cez email sa mi nikto neozval. Nikto na môj email neodpovedal. Smutné. Obchod neodporúčam.
Je to ok.
- Rýchlosť a kvalita
- Hlavne nízka cena
Hračka pre deti. Čistý podvod.
- spokojnosť
Obchod predáva samé šmejdy...
- Rýchlosť vybavenia
Je to zložité hlavne pre nás starších, je potrebné si stiahnuť program Packetu do mobilu, čo nám robí problémy, problém s platbou, neposlali ste mi číslo účtu, platiť sa dá iba cez aplikáciu, ja si to predstavujem tak, že mi oznámite kód sms-kou, ten zadám v pobočke na vyzdvihnutie a vyzdvihnem si to bez problémov, takto je to pre nás starších bezpredmetné
Všetko OK.
Som spokojná