Objednávka 21.1.2024 a do 11.2.2024 ešte nebola vybavená.
Obchod vôbec neinformuje o stave zásielky, ani neviem či tovar vôbec príde a ani kedy!
Rýchle dodanie,kuriér bol veľmi neprijemný, tovar nezodpovedá mojej predstave, prehoz na lôžko si predstavujem v celkom inej kvalite.
- Zla komunikacia tovar nedorazil a nepotvridli ani platbu
bohužiaľ, tovar nedorazil - vo Vianočnom zhone to človek pochopí. Avšak, aby za tri týždne nebolo možné zákazníka informovať o stave objednávky, prípadne o predĺžení dodacej doby, je naozaj nedostatok elementárnej slušnosti. Šťastie, že tovar bol objednaný na dobierku, aspoň nemusím (evidentne)zdĺhavo riešiť vrátenie peňazí za nedodaný tovar.
Tovar doteraz neprišiel.
Uvádzate dodávka do 24 hodín . Už je to týždeň a tovar ešte nedorazil…
- objednaný tovar mi neprišiel, hoci naň čakám...
- Dlhy proces spracovania objednavky. Na email mi nikto nereagoval, keď som sa doputovala, kedy mi tovar dorazí.
- Objednavala som vianočný obrus, no musím povedať, že kvalita nula bodov :( za mna veľké sklamanie
Zavadzanie zakaznika...Uvadzaju ze tovar je skladom a pritom este nieje vyrobeny.
Neviem nic o objednavke ci bude dorucena
- Doba dorucenia, dufam ze mi to do Vianoc pride
- objednávka 17.11.2021, nedoručená ani po 2 týždňoch
- Milá pani, ktorá so mnou komunikovala telefonicky
- Tovar ešte nedodaný
- Píšu, že tovar je na sklad ale, nie je
Tovar objednaný 13.11. zatiaľ stále neprišiel aj keď bol písaný, že je na sklade. Dnes je 24.11. a stále nič ani žiadne info, či vôbec príde do konca týždňa, aj keď mi bolo telefonicky minulý týždeň povedané, že má prísť tento týždeň, no pochybujem, že sa tak stane. Takže zatiaľ som sklamaná, no stále čakám, nakoľko mi to dosť súrilo. Škoda, keby som vedela, že dodanie bude také dlhé, objednám tovar z iného eshopu. Tovar teda žiaľ zatiaľ logicky, čo sa týka kvality zhodnotiť neviem.
Tovar nezodpovedá vyobrazeniuk
21.októbra zakúpený dnes je 1 november zatiaľ tovar nedošiel
Hoci bolo pod tovarom napísané, že je "skladom", a teda podľa vysvetlenia v obchodných podmienkach mal byť doručený do 3 dní, čakala som 16 dní. Keď som sa po vyše týždni písomne pýtala na stále nedoručený tovar, odpísali, že je to v externom sklade, a preto to trvá dlhšie. Tak by bolo vhodné a pre zákazníka férovejšie, ak by bolo uvedené nielen "skladom", ale aj počet dní, kedy mu tovar reálne príde.
Inak tovar prišiel v poriadku, som spokojná. -
- Tyždeň od objednania žiadne informácie o termine dodania, prípadne dostupnosti tovaru
- Ani po vyše 2 týždňoch čakania tovar nedorazil.
je to obycajna tenka plachta na nej je tlac snehuliakov farba nezodpoveda tomu co je na internete ako ukazka, ani rozmery nesedia ze by som tym akoze zakrila sedacku ako maju na foto je to uzke a strasne dlhe, no cele zle, som velmi sklamana neviem co s tovarom, prehoz to urcite nie je, nedajte sa oklamat! peknym vyzorom!!! a dodanie bolo asi 2 tyzdne
Reakcia obchodu Postelneprehozy.sk
dovoľte, aby sme reagovali na Vaše vyjadrenie ohľadom dodaného tovaru. Vaša objednávka bola zadaná na viaúčelovú prikrývku nie na prehoz.
Táto prikrývka sa ponúka v 2 rozmeroch. Máme v ponuke rozmery 180x290 prípadne 250x290 cm. Ide o kvalitnú 100% bavlnenú látku s vysoko kvalitnou potlačou. Ak Vám je prikrývka úzka, znamená, že ste si vybrala zlý rozmer. Čo sa týka dodania, snažíme sa dodať tovar na základe popise v eshope. Ak je dostupnosť do 10 prípadne 14 pracovných dní, tak treba počítať aj s takou dodacou dobou z dôvodu, že objednávka ide priamo do výroby. Hlavne v tomto predvianočnom období sa môže stať že dôjde troška k omeškaniu. Vaša objednávka bola expedovaná na 12. pracovný deň. S pozdravom www.postelneprehozy.sk