- nikto ani telefon nedvihne a spat nezavola tovar nedorazil,tel nikto nedviha ale dotaznik spokojnosti s tovarom prisiel, prvy a posledny krat som v tom obchode nieco objednal a neodporucil by som ho nikomu
- Bol tu tovar, ktorý som potreboval za výhodnú cenu.
Dobrý obchod
- Žiadna komunikácia!
- Týždeň od objednavky a tovar nedorazil na mail neodpovedali. Mal to byt darček
Dlha dodacia doba ak to vobec príde.
tovar stále nemám
- Rýchla komunikácia
- Príjemný prístup
Rada nakupujem cez tento e-shop. Určite keď budem niečo potrebovať alebo moji známy sa obrátime na túto stránku.
- Výborný
Tovar objednaný pred 10 dňami, doteraz nedorazil
- Veľmi ochotne mi odpovedali na otázky ohľadne veľkostí, farby ,naozaj som bola milo prekvapená
- Ochota, spolahlivost a kvalita tovaru
Objednal jsem, ale po potvrzení objednávky obchod přestal komunikovat..
Škoda.. -
Na moju objednávku sa mi ozval pán, ze mnov ziadany tovar asi nemajú ale ide to preveriť, ze mi da " dnes vedieť, najneskôr v pondelok - nepovedal ktorý!!
- V ponuke je sortiment, ktory sa uz dlhsie nevyraba
- telefon nikto nedviha
Super rýchle dodanie
- tovar nie je skladom , hoci na stránke uvádzajú skladom za 7 dní neprišiel objednaný tovar
žiadna
- Obchod ponuka tovar ktorý nemá a nevie ani dodať…
- asi to, ze dany vyrobok bol za dobru cenu
- NEkomunikacia
- dlha doba dodania
Rozviniem moje pomerne negativne hodnotenie:
-Tovar som objednal 6.5., kedze obchod uvadzal tovar skladom, ocakaval som, ze tovar mi bude doruceny do 2-3 dni ako u 99% inych predajcov co uvadza 'tovar skladom'. Po asi 2 prac. dnoch som sa snazil dovolat do obchodu - neuspesne, tak som napisal email ze pokial by bola dodacia doba viac ako tyzden, potrebujem to dorucit inde.
Ziadna reakcia emailom, telefon nadalej nezdvihali.
Po tyzdni a asi 10 neuspesnych pokusoch dovolat sa do obchodu mi zavolali naspat (13.5.), bolo to zhruba takto:
-dobry den, tu je polovnictvonasalaska ako vam mozem pomoct?
-volal som vam aj pisal, ze potrebujem vediet kedy mi dorucite tovar.
-aha ano, vidim ze ste nam aj pisali, pockajte... pozriem... nooo... tovar objednavame od dodavatela lebo ho nemame skladom... viete co preverim to kedy vam to pride a zavolam vam naspat.
Samozrejme nikto nezavolal. Napriek tomu 16.5. prisla notifikacia na zmenu stavu objednavky na "expedovane", tak som napisal email: 'prosim vas potrebujem zmenit adresu dodania na XY',
odpoved prekvapivo prisla 'vybavene' a tovar mi bol 18.5. doruceny (dalsie minus - bez akejkolvek notifikacie - len mi pred domom zatrubil kurier).
ZAVER: tovaru sa nakoniec dockate, ale s biednou prip. ziadnou komunikaciou. Pri zmene stavu obj na 'expedovana' cakajte znenazdajky zjavenie kuriera pred domom. Zda sa mi neferove/zavadzajuce uvadzat 'tovar skladom' pricom ho skladom obchod nemal. Takze pri kupe tovaru sa treba vybavit trpezlivostou. -
Objednal som obuv ktorá zatiaľ neprišla a obchod ani nedá nič vedieť že v akom stave je vlastne moja objednávka objednal som 15.4 a dnes je 22.4 a stále nič
- dobrá komunikace