- Do dnešného dňa žiadna komunikácia.tovar bol objednaný pred 6.dnami.
Zatial som ešte nedostal ani správu,že bol tovar odovzdaný kurierovi.9
Tovar mi nebol doručený,podla e- mailu ani nebol vyexpedovaný.Komunikácia je s vami problematická..nezdvíhate ani telefon.
Absolútny nezáujem, dlhá čakacia doba, nikto ma nekontaktoval že danú vec nemajú skladom a už 2 týždne objednávka len prijatá systémom
- Iba zaregistrovali objednávku, ODVTEDY NIČ!
Veľmi zlá komunikácia, tvrdili že majú tovar skladom, ale neposlali ho.
Skoro žiadne možnosti moderného uhrádzania tovaru. -
Príliš dlhý čas vybavenia objednávky.
Reakcia obchodu polovnictvonasalaska.sk
Dobrý deň
mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ale pri danom tovare ste mali jasne napísané na objednávku a ešte sme Vás dokonca aj telefonicky o tom upozornili že tovar bude skladom o cca 2 týždne .
Ďakujeme za recenziu.
Poľovníctvonašaláska.sk -
- Objednávka bola potvrdená pred týždňom a od vtedy žiadna komunikácia neprebehla. Neviem či tovar máte alebo nemáte či bol odoslaný alebo nie.
Slabá komunikácia s predajňou
Žiadne info o vybavení zásielky -
Bez odozvy.
- Tovar mi nebol doručený ani po piatich pracovných dňoch
Tovar mi nebol doručený ani po piatich pracovných dňoch
- Žiadna komunikácia s obchodom
Objednané pred 8mimi dňami stále neprišlo
Po 3 dňoch volali že nieje niečo skladom vymenili sme za to čo je skladom prešlo 5 dni a stále nič
Volal som v priebehu dňa od 9:00do16:00 4krat nikdo mi nezdvihol ani nezavolal naspet -
- Tovar mi nebol ešte doručený za 7 dní
Iné obchody tovar doručia už v nasledujúcom dní od objednania alebo najneskôr do troch pracovných dní
- nikto ani telefon nedvihne a spat nezavola tovar nedorazil,tel nikto nedviha ale dotaznik spokojnosti s tovarom prisiel, prvy a posledny krat som v tom obchode nieco objednal a neodporucil by som ho nikomu
- Žiadna komunikácia!
- Týždeň od objednavky a tovar nedorazil na mail neodpovedali. Mal to byt darček
Dlha dodacia doba ak to vobec príde.
tovar stále nemám
Tovar objednaný pred 10 dňami, doteraz nedorazil
Objednal jsem, ale po potvrzení objednávky obchod přestal komunikovat..
Škoda.. -
Na moju objednávku sa mi ozval pán, ze mnov ziadany tovar asi nemajú ale ide to preveriť, ze mi da " dnes vedieť, najneskôr v pondelok - nepovedal ktorý!!