Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Zatial som ešte nedostal ani správu,že bol tovar odovzdaný kurierovi.9

Tovar mi nebol doručený,podla e- mailu ani nebol vyexpedovaný.Komunikácia je s vami problematická..nezdvíhate ani telefon.

• Cena

Absolútny nezáujem, dlhá čakacia doba, nikto ma nekontaktoval že danú vec nemajú skladom a už 2 týždne objednávka len prijatá systémom

• Iba zaregistrovali objednávku, ODVTEDY NIČ!

Veľmi zlá komunikácia, tvrdili že majú tovar skladom, ale neposlali ho.
    Skoro žiadne možnosti moderného uhrádzania tovaru.

• Ochota obchodu
    • Výber produktov
    • Čakacia doba na dodanie tovaru

Tovar mi nebol doručený ani do 2 týždňoch, hoci v zmluve sú povinný poslať tovar do 7 dní. Okrem potvrdenia objed. ma nikto samovoľne neinformoval, že by sa konali nejaké zmeny ohľadom mojej objed. alebo že by bola zrušená zo strany predávajúceho. Na druhej strane, keď som kontaktoval ja ich, rýchlo mi odpovedali, vysvetlili mi situáciu a okamžite začali riešiť daný problém. Za ich prístup by som hodnotil obchod kladne, ale asi by som odporučil predĺžiť čakaciu lehotu na tovar, aby sa predišlo podobným konfliktov do budúcna a aby aj zákazník vopred vedel, že bude musieť dlhšie počkať.

Zjednodušene :
    pozitívum - ochota a výber produktov
    negatívum - čakacia doba na dodanie tovaru

• 100 %

• Komunikácia

Korektná komunikácia, kvalitný tovar, rýchla reakcia na špeciálnu požiadavku.

Príliš dlhý čas vybavenia objednávky.

Reakcia obchodu polovnictvonasalaska.sk

Dobrý deň
    mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ale pri danom tovare ste mali jasne napísané na objednávku a ešte sme Vás dokonca aj telefonicky o tom upozornili že tovar bude skladom o cca 2 týždne .

Ďakujeme za recenziu.

Poľovníctvonašaláska.sk

• Objednávka bola potvrdená pred týždňom a od vtedy žiadna komunikácia neprebehla. Neviem či tovar máte alebo nemáte či bol odoslaný alebo nie.

Slabá komunikácia s predajňou
    Žiadne info o vybavení zásielky

• Príjemná komunikácia

Bez odozvy.

• skvela komunikacia
    • nevedela som si vybrat, ale bolo mi super poradene
    • rychle dodanie
    • je vidiet, ze zamestnanec, ktory mi radil sa tomu rozumie

Tovar mi nebol doručený ani po piatich pracovných dňoch

• Žiadna komunikácia s obchodom

• odborná pomoc
    • individuálny prístup
    • rýchle spracovanie objednávky

Hneď po objednaní som tam volal a pýtal som na veci, vedeli my adekvátne pomôcť, pán sa vyzná. Druhý deň som mal veci už doma.

Objednané pred 8mimi dňami stále neprišlo
    Po 3 dňoch volali že nieje niečo skladom vymenili sme za to čo je skladom prešlo 5 dni a stále nič
    Volal som v priebehu dňa od 9:00do16:00 4krat nikdo mi nezdvihol ani nezavolal naspet

• Tovar mi nebol ešte doručený za 7 dní

Iné obchody tovar doručia už v nasledujúcom dní od objednania alebo najneskôr do troch pracovných dní

• cena
    • tovar skladom

odporúčam, aj keď som objednávku zrušil, dôležité pre mňa je, že sa dala zrušiť objednávka nie ako v niektorých veľkých obchodoch, trochu slabšia komunikácia obchodu (neodpovedali na zrušenie objednávky)

• nikto ani telefon nedvihne a spat nezavola tovar nedorazil,tel nikto nedviha ale dotaznik spokojnosti s tovarom prisiel, prvy a posledny krat som v tom obchode nieco objednal a neodporucil by som ho nikomu

• Bol tu tovar, ktorý som potreboval za výhodnú cenu.

Dobrý obchod