Objednala som cestovný kufor v čiernej farbe a dostala som v modrej farbe. Nerozumiem !

Reakcia obchodu Pobalsa.sk

Preverujeme to, dáme vám vedieť.

• DODALI INÉ AKO INZEROVALI

Dobrý deň p. Košík,

Radi opravíme svoju chybu, len zatiaľ nevieme kde je problém a čo je údajne iné na vašom tovare. Ďakujeme za odpoveď.

Tím, www.pobalsa.sk

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl.: 8.3.2 OP Heureka.

Tovar mi ani po 9 dňoch nedodali nech si ho nechajú

Dobrý deň pani,

Posielali sme vám 2x info email o meškaní, máte špecifickú objednávku.

Ospravedlňujeme sa za komplikácie, tovar už máme pripravený.

Pobalsa.sk

Reklama pekná,tovar zaujimavý,ale žial nebol na sklade. Otázka znie:prečo nie je upozornenie,že tovar momentalne nemajú? V tom prípade pozriem inde a nečakám na dodanie.

Reakcia obchodu Pobalsa.sk

Pani nie je fyzické možné aby sme mali 100% tovaru skladom, niečo je aj na objednávku a je tam dodacia doba 3-5 dní.

Ďakujeme za pochopenie

Pobalsa.sk

Ma fotografii vyzera taska, ze ma pevny tvar. Nie je tomu tak. Je z tenkeho textilneho materialu. Nemam z tasky najlepsi pocit.

Dobrý deň :)

Všetky cestovné tašky sa fotia vypchaté pani. Je to jedna z najlacnejších cestovných tašiek, ktoré ponúkame. Radi vám pomôžeme s výberom hrubšej :).

Tím, www.pobalsa.sk

Nedokážem opísať kvalitu tovaru, keďže žiadny tovar nedorazil.

Dobrý deň :)

Pracujeme na rýchlom dodaní tovaru, ďakujeme za trpezlivosť.

Tím, www.pobalsa.sk

Napriek tomu, ze maju uvedenu dodaciu lehotu 5-8 dni, tovar stale ani po troch tyzdnoch nedorazil.

Dobrý deň :)

Pracujeme na rýchlom dodaní tovaru, posielame vám na email varianty vozíka skladom.

Ďakujeme za trpezlivosť

Tím, www.pobalsa.sk

Som sklamaná,prečo píšete, že tovar doručíme do 5 -8 dní . Tovar som si objednala 11.4. do dnešného dňa tovar nedošiel.

Reakcia obchodu Pobalsa.sk

Písali sme 2x email o meškaní, ponúkli sme náhradu, produkt sme preventívne vyradili z ponuky. Veríme, že v blízkej dobe ho doručíme. Ďakujeme za trpezlivosť.

Pobalsa.sk

Bol mi dodany tovar inej farby ako som si objednala

Dobrý deň :)

Overili sme to a vo várke tovaru, ktorý sme posielali bol iba jeden typ vášho vozíka, museli ste dostať správnu farbu. Ak náhodou nie, pošlite nám prosím email a radi vám ho vymeníme.

• Dlhé čakanie na tovar

Dobrý deň :)

Objednávku evidujeme ako odoslanú, preverili sme to a vyzerá, že sa stratila pri preprave. Po sviatkoch vám ju hneď pošleme znova.

Tím, www.pobalsa.sk

• Tovar prišiel poškodený už z obchodu. Pri koliesku bola odlomená umelá hmota.

Dobrý deň :)

Nevieme identifikovať vašu objednávku. Ak to bol nákupný vozík, tak sú tam plastové krytky, ktoré sa používajú na zakrytie osky aby neroztrhla krabicu. Tie potom nie sú súčasťou vozíka, ale dávame ich tam čisto na ochranu krabice, aby ju ten vozík neroztrhol pri preprave. Je to aj v návode, že tie krytky môžte potom zahodiť.

Tím, www.pobalsa.sk

• Mam hodnotit tovar ktory neprisiel?

Dobrý deň :)

Informovali sme vás ešte pred vašou recenziou o meškaní objednávky, robíme čo je v našich silách aby ste tovar dostali čím skôr. Prepáčte za meškanie.

katastrofa

Tím, www.pobalsa.sk

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Lepšie kufre nemáte v ponuke ???

Dobrý deň :)

Asi sa všetkým nedá vyhovieť :) máme cez 200 kufrov v ponuke, zakúpili ste si strednú triedu, vieme vám ponúknuť aj navyššiu kvalitu a prevedenie, samozrejme za vyššiu cenu.

• nepravdive terminy dodania

Dobrý deň Ivan :)

Keď máme tovar s dostupnosťou do 4-6 dní, bohužiaľ ho nevieme doručiť za 2 dni.

nemsie odreniny kufra

Dobrý deň :)

Ďakujeme za spätnú väzbu, radi vám tovar vymeníme.

Tovat doteraz nedosiel.

Dobrý deň :)

Sme v kontakte, tovar prišiel 2 dni po recenzii, nech vám dlho slúži! :)

Prepáčte za zdržanie.

• Nezodpovedný kuriér.

Objednal som si kufor. Arogantný dopravca mi nebol schopný dopraviť kufor na adresu. Nasledne ho nechal na pošte. Vraj si ho mam vyzdvihnúť tam. Toto ma byť doručenie priamo na adresu?

Dobrý deň :)

Dopravca je kuriérska služba Slovenskej pošty. Oni majú zamestnaných cez 1000 kuriérov, máme s nimi dobré skúsenosti, len vždy to individuálne zlyhanie môže narušiť renóme celej firmy. Samozrejme nás to mrzí, podali sme si reklamáciu na tú objednávku a veríme, že už s kuriérom nielen Slovenskej pošty, budete mať len dobré skúsenosti :).