- Na eshope som objednal 4 ks pneu v skutočnosti mali iba 1ks. Tak druha objednávka iné pneu to isté.
Mylné informácie na webovej sránke
Pri pneumatikách ktoré som si objednal stálo na sklade. No obchod zrušil objednávku pretože ju nemal v požadovanom množstve 4ks, lepšie by bolo ak by na webe svietilo pri každej pneu počet kusov na sklade, aby tým človek nestracal čas a hľadal inde
- Rýchle vybavenie,
- Prehľadná stránka
- Široký sortiment
Odporúčam, maximálna spokojnosť
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie
- Vyborna cena
- Kvalitny servis
- Vyborna komunikacia
Pneumatiky Michelin Latitude Sport 3 som si vybral na základe dobrých recenzií a rozhodne nesklamali. Jazda s nimi je veľmi tichá a komfortná, čo je cítiť najmä pri dlhších trasách. Vynikajúco držia stopu, aj pri vyšších rýchlostiach pôsobia stabilne a dodávajú istotu. Ich správanie na mokrej vozovke je výborné – brzdenie je rýchle a bez nepríjemného šmyku. Oceňujem aj ich nízky valivý odpor, ktorý sa prejavil mierne nižšou spotrebou paliva. Dezén vyzerá kvalitne a pneumatiky sa zatiaľ opotrebúvajú veľmi pomaly. Dobre fungujú aj pri prejazde nerovnosťami – auto je tiché a tlmenie je príjemné. Montáž prebehla bez problémov a pneumatiky perfektne sedia na diskoch. Cena zodpovedá kvalite, ktorú Michelin tradične ponúka. Celkovo som s nákupom veľmi spokojný a určite by som ich odporučil aj ďalším vodičom.
- Seriozna komunikácia a prístup
Odporúčam
Veľmi dobrý eshop, môžem vrelo odporúčať.
umelo znížene ceny tovaru ktorý nemajú ani skladom ako tvrdia. Po zadaní objednávky navýšia cenu a ponúknu iný produkt. To je tak na Obchodnú inšpekciu.
Reakcia obchodu www.pneuNAJ.com
Sme presvedčení, že tu došlo k omylu, a táto recenzia nepatrí nám.
- Dobré ceny, skvelé popisy produktov, rýchle dodanie, komunikácia na úrovni
- dobré ceny a široký výber
- doprava zdarma
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Dobrý
- Ústretovosť
- Rýchlosť vybavenia
- Na dobierku, bez poplatku
- Kominikacia
- Doručovacia spoločnosť
Som maximálne spokojný s obchodom, čo sa týka ceny, komunikácie, a aj rýchlosti vybavenia objednávky.
Čo by som vytkol, je popracovať na spolupráci s doručovateľskou službou. Pretože obchod napíše jeden dátum doručenia, firma na doručenie úplne iný. -
- Profesionálne
- Predajca promptne, rýchlo a korektne reaguje na čokoľvek
- V mojom prípade síce bola objednávka čiastočne chybná, avšak predajca sa k tomu postavil čelom a telefonicky sme celú záležitosť a nápravu prediskutovali a vyriešili v priebehu minút - všetko v expresne krátkom čase.
Hoci som nakupoval po prvýkrát u tohto predajcu, ceny a podmienky dodania a ďalšieho jednania so zákazníkom sú nadštandardné.
- Zodpovedný prístup
Profesionalny prístup a komunikácia obchodu.
- Po objednaní tovaru sa 4 dni nikto neozval, žiadna správa o tom či bude tovar dodaný. Potom ako som objednávku zrušil, mi telefonoval pracovník a nasľuboval mi, že ešte v ten deň tovar odošlú. Samozrejme to bolo klamstvo a tovar bol odoslaný až o 36 hodín a keďže bol víkend tovar bol dodaný až o 4 dni. Jednalo sa o zimné pneumatiky a týmto neférovým konaním som nemohol používať auto. Neodporúčam tento obchod pre nekorektné chovanie a správanie sa k zákazníkom.
Reakcia obchodu www.pneuNAJ.com
Sme presvedčení, že tu došlo k omylu, a toto hodnotenie nepatrí nám.
Pneumatiky, podľa našich informácii, boli doručené na 3. deň od objednania, čo je deklarované aj na začiatku tohto hodnotenia - Tovar dorazil za 2 dni.
Želáme mnoho šťastných kilometrov na pneumatikách z www.pneuNAJ.com! -
Moj prvy nakup a spokojnost. Ak sa nič extra nezmení na budúci rok kupujem pneumatiky na druhé auto.