- komunikácia
- kvalita dodaného tovaru
- kuriér bez možnosti bezhotovostnej platby
môžem len odporúčať, komunikácia od objednávky až po dodanie 100%-ná. Veľký výber sortimentu. Zhoda medzi objednaným a dodaným tovarom bez chyby.
Spokojnosť. -
Všetko ok
super, obchod môžem iba doporučiť, ukážková komunikácia so zákazníkom pri špecifikácii pneumatík
- komuniacia so zakaznikom
odporucam
- Cena a pomerne rychla dobierka
- žiadne
Oplati sa ,su spolahlivy
- Rychle doručenie
Ja som z tovarom spokojny stranka priehladna a rychlo som si objednal som nadmieru spokojny dakujem
- rýchlosť
- nezistil som žiadne
odporúčam
- Ziadne
Dobre ceny a vyber
Po objednaní tovaru mi bolo na e-mail doručené zhrnutie objednávky, kde bol dátum doručenia na 5.1. No tovar mi nebol doručený a ani som nebola kontaktovaná špedičnou spoločnosťou. Nasledujúci deň som kontaktovala predajcu a komunikácia z ích strany bola príjemná a dôvod omeškania bol na strane dopravcu. Tovar bol doručený v poriadku o dva dni neskôr 7.1.
- slaba reklama
je to OK
Ok
- 100%dodávka i keď sa zmenila adresa prevziatia.
- Neuvádza v nabídke pneu.tzv.DOT u motopneu je to docela dôležité,chcem jazdiť a né padnúť za vlasť.
Aj keď som mal jednu výtku,tento obchod doporučuji na 99%.Isto je možno se na dotku opítať i tel.či majlom pred potvrzením objednávky.
Postupne mi pekne chodili maily - zaevidovanie objednávky, potvrdenie objednávky, že je tovar pripravený, faktúra a dokonca aj mail, že bol tovar vyexpedovaný s číslom na kuriérsku spoločnosť...a za pár hodín mi zavolali, že pneumatiky nie sú na sklade.... a zrušili sme objednávku
Nepačilo sa mi že mi dola učtovana doprava za každu gumu 3e ked sa to dalo zabalit spolu!!!
- dobrá cena+ čas dodania
- e-shop ako má byť
- nemá
v mojom prípade všetko šlo hladko
- Velmi dlhu dobu dodania
- kurierska sluzba
- Dobre ceny,siroky vyber.
- Zatial nic.
Odporucam.