• Nedodržujú termín, ktorý sami deklarujú.
    • Nekomunikuje, nedvíhal telefón.

Prvý a posledný krát som tu nakupoval.

moja skusenost s obchodom je asi takato-tesne pred vianocami zaplavili internet velkymi zlavami na pneumatiky roznych rozmerov,dokonca az 68 percent na niektore,z ich ponuky som si vybral tie moje,telefonicky som si overil dostupnost a rok vyroby,prejavil som zaujem-bolo mi povedane telefonicky ze musim urobit objednavku a nie je mozna platba dobierkou,musim najprv zaplatit prevodom na ich ucet,co som na dalsi den urobil,na mail mi poslali potvrdenie objednavky a fakturu,o dva dni ked uz podla nich mali byt gumy u mna,ma kontaktovali telefonicky ze sa stala chyba v kodoch a ze tieto gumy nie su za tu cenu ako na internete,a na mojej fakture,odmietol som zaplatit dvjnasobnu cenu,naco mi objednavku zrusili,dalsi tyzden som cakal na vratenie penazi a moje pokusy dovolat sa do firmy boli marne,nakoniec odpovedali na mail ze peniaze poslu,ale urobili tak az na konci tyzdna,takze som bol dva tyzdne bez svijich penazi,tu uz isto nakupovat nic nebudem

Objednal som plechovy disk,,disk na vyvažovanie,ukazoval hodnotu vnútro 90 g závažia, vonkajsok 45 g závažia,,,,bol krivý od výroby

• Osobny odber 5€ zaplatíš nad 400€ a ešte osobný odber .

Nedodržiavanie termínov dodávky tovaru tak, ako majú uvedené na internetovej stránke.
    Neupovedomenie zákazníkov o nedodaní tovaru, resp. predĺžení dodacej lehoty.

Objednala som si pneumatiky s doručením a prezutím v Ivanke pri Dunaji. Na stránke e-shopu bolo uvedené, že tovar bude doručený v pondelok 9.12. Avšak až do stredy 11.12. som nedostala žiadnu informáciu o stave mojej objednávky. Po mojom kontaktovaní e-shopu mi bolo oznámené, že tovar bol doručený začiatkom týždňa a čaká na presun do servisu. Nerozumiem, prečo trval presun tovaru 1 a pol dňa, keď sa e-shop aj servis nachádzajú v tej istej budove. Následne som musela urgovať aj servis, pretože mi stále nevolali ohľadom prezutia. Snažili sa mi ponúknuť len neflexibilné termíny, ktoré boli v rámci dňa ako napríklad 12, 13 a podobne. Chápem, že počas sezóny môže byť problém s časmi, ale v polovici decembra by mali mať normálne voľné termíny.
    Som veľmi nespokojná s komunikáciou a organizáciou e-shopu a servisu. Nedodržali sľúbený termín doručenia a ani ma neinformovali o stave mojej objednávky. Navyše, termíny na prezutie boli neflexibilné a musela som ich urgovať.

Objednávka Na Českú spol. naúčtované DPH a celá fakturácia. Nejde sa dovolať.

Poslali mi iny rozmer ako som objednal

• Dlhá dodacia doba

Otrasne!!! Po rýchlej reakcii pri potvrdení objednávky, som myslela, že pneumatiky budu načas u mňa... namiesto toho tovar uz týždeň visí u kuriéra. Žiadne info o stave objednávky, len podivná informácia o osobnom odbere pri rozkliknutí trackingu objednávky. Do firmy sa po opakovaných pokusoch nedá dovolať a silno pochybujem o tom, že majú od rána do večera zaneprázdnených všetkých operátorov... Nakoniec som si objednala pneumatiky z inej firmy, s ktorou už mám skúsenosti z minulosti. Hoci drahšie, no aspoň spoľahlivo...

Pri objednávaní pneumatík 15.11. bol pri danom produkte dátum dodania 21.11.24 a ja ich stále nemám hoci dnes je 25.11 a o 9,31 hod. ani náznak , že kde sú

Pneumatiky som vrátil, žial peniaze zatiaľ nedorazili na môj účet, pri dnesnych rýchlych platbach by to malo byť samozrejme že ak zákazníkovi budú jeho peniaze vrátené hneď! Komunikácia tiež nula bodov telefón mi nik nezdvihol , musel som komunikovať cez email, veľmi smutné neodporúčam tento internetový obchod !

• Tovar ešte nebol doručený!!! Dlhé čakanie.Pri opakovanom telefonovaní na zákaznícku linku vám ani nezodvihnú telefón!

Dlhé čakanie na doručenie tovaru!
    Nedovolate sa na zákaznícku linku

Zavadzanie pri terminoch dodania,nekomunikovanie,nedvihaju telefon cely den,neodpovedaju mailom,,pokial nestihaju ma majitel pridat zamestnancov.Pani na predajni ma presviedcala o mojej chybe,prave kvoli ich garantovanom kratkom dodani som si vybral ich obchod.

• Široký výber tovaru
    • Pneumatiky prišli znečistené
    • Pneumatiky dodané zdeformované
    • Človek musí byť celý deň doma lebo nevie čas kedy cca príde Kurier GLS , zazvoní až keď je pred dverami v mojom prípade 14:50

• tovar jedna katastrofa.

pneumatiky Nokian boli doručené v poriadku, ale po rozbalení som zistil, že vyrobené boli v čine. Po nahodení na disky sa nedali vyvážiť. Podarilo sa to až tretí pokus a bolo tam potrebné nehorázne množstvo závažia. S kúpou nie som vôbec spokojný.

Objednavku som zrusil z dovodu ze tovar nedosiel v deklarovanej dobe (druhy pracovny den), na stranke bolo uvadzane mozne zdrzanie o 2-3 dni, ale naco sa uvadza aj zavadzajuci udaj o takmer okamzitom doruceni. Neseriozny pristup.

• nedá sa dovolať, nekomunikujú, neviete ktorá kurierska spoločnosť Vám dovezie tovar
    • telefony automat vás drží na linke 10 min a potom Vam povie zavolajte znovu operátory su vyťažený,,proste katastrofa,a možete to skúšať ráno naobed večer stále to isté,žiadna komunikácia ,pretelofonujete hodiny a stále to isté

tovar mal prist 15.11.,nikto sa neozval,neviem sa po 5tich dnoch uz druhy den dovolat,nikto nereaguje na email ani na formular z webstranky…musela som ist na sluzobnu cestu na letnych gumach.

Nedá sa tam dovolať, tovar nedodali.