• Prijateľné ceny

Volal som v utorok poobede kvôli pneumatikám, že potrebujem najneskôr do štvrtku do obeda pneumatiky. Oni mi povedali ze tie co som chcel ze majú na sklade a ze do štvrtku doobeda budú. Dal som si to doručiť k nim, nie ku mne domov aby sa neomeškali. Pneumatiky boli pripravené na vyzdvihnutie až v piatok večer... Čím mi svojim klamstvom spôsobili nemalé problémy....

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den bohužial nevieme momentalne ovplyvnit presun tovaru medzi jednotlivymi skladmi kurierskymi službami ktore su uplne vytažene.

Ospravedlnujeme sa za meskanie 24 hod.

Klamstvo? Troška silne slova nemyslite?

Pneuhot

• Obchod komunikuje,to je plus,že sa tam vedia zákazníci dovolať,ale to je jediné plus...

Sklamanie v tom,že som sa pred objednávkou telefonicky informoval (pondelok 4.11.2024) kedy môžem očakávať pneu,keď ich objednám v pondelok....odpoveď bola,že štvrtok-piatok (7-8.11 2024).
    Na základe týchto info som pneu objednal,keďže som v nedelu cestoval služobne mimo SK,a predpokladal som,že ich v piatok,v sobotu pneu prezujem.
    Bohužiaľ,do dnešného dňa mi neboli pneu doručené (12.11.2024)...odcestoval som na služobnú cestu na zjazdených pneumatikách,a od nedeľe otravujem rodinu a známych,nech mi pneu prevezmú...
    Ja rešpektujem,že som objednával drahšie preu s väčším rozmerom ( 300 Eur/kus ) a mohlo prísť k oneskoreniu,ale stačilo len povedať....
    Mimochodom,odporúčam zmeniť doručovaciu spoločnosť,lebo spoločnosť QDL prevzala pneu v piatok,mali byť doručené v pondelok (11.11.2024)nikto neprišiel,nikto nevolal a večer o 19.00 suchá správa,že pneu neboli doručené kvôli technickým problémom...doručenie má byť dnes (12.11.2024) kurier nereaguje ani na správy ani na telefonický hovor.
    Moji príbuzný a rodina majú aj iné povinnosti,ako vyčkávať,kedy sa kuriérovi uráči prísť,alebo aspoň dať vedieť....
    Toľko k môjmu nákupu cez tento obchod...
    Nemám pneu doma ani po ôsmych ( 8 ) dňoch od objednania..

Reakcia obchodu Pneuhot

Pneumatiky sme Vam vyexpedovalI do 3 prac dni ako je uvedene v maily pri každej obj.
    Nevieme ovplyvnit doručenie cez kuriera bohužial .Počas sezony sa bohužial doba doručenia može predlžit z dovodu vytaženosti prepravnych služieb.Je uplne jedno cez aku kuriersku spoločnost expedujeme vsade je rovnaky problem.
    Dakujem za pochopenie.
    Pneuhot

Tovar mi zatiaľ nedorazil a keď mam ešte zaplatil 16E za dopravu to som si mohol isť pre pneumatiky osobne je štvrtok 7.11. 24 8.15h a stále neviem kedy mi bude tovar doručený to ide asi z Bratislavy cez Košice do Brunoviec aby nabehali kilometrov a minuli tých 16e čo mam platiť za dopravuS pozdravom D.Bučko.

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den obj bola vytvorena pred sviatkami 31.10 16.30 spracovana prvy prac den 4.11 a odoslana 5.11
    Kurierska služba ju mala doručit nasledujuci prac. den teda 6.11 pre vytaženost ju doručuje dnes 7.11.
    Ospravedlnujeme sa za zdržanie ovšem ked sa vytvori obj pred sviatkami ked je 3 dni volna cas sa o to predlži.
    Pneuhot

• Zámerne som si nevybral najlacnejší obchod, ale tento na základe 100% recenzie. Potreboval som pneumatiky čo najskôr. Tovar mi bol doručený až 3. pracovný deň po dni objednávky a to kuriérskou spoločnosťou, ku ktorej sa nebudem radšej ani vyjadrovať. Znova už nenakúpim.

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den kedže bola objednavka vytvorena až po 16:00 teda po pracovnej dobe začina sa spacovavat až na druhy den.
    Standartny cas doručenia od vytvorenia obj. je 2-4 prac.dni ako uvadzame v každom maily pre zakaznika. Obvykle doručujeme tovar do 48 hod.Pri tovare ktory nieje v expedičnom sklade a stahujeme ho z centralneho sa doručenie može predlžit o 24 hod.

Stale cakam na tovar

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, ospravedlnujeme sa za zdržanie sposobene vyrobcom pneu a inventurou na ich expedičnom sklade. Obj. bude dnes expedovana ciže na 4 prac den od objednania.
    Pneuhot

Píšu, že tovar je na sklade a nemali ho

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, ospravedlnujeme sa vyrobca nam bphužial meskal počas sviatkov z dodanim celoročnych pneumatik.
    Pneuhot

Objednal som pneu 4 drazkovu,dostal som troj.
    Dostal som od vyrobcu Made in Poland.V zivote nic polske som nechcel!Objednal som od vas prvy krat a zial naposledy.Neodporucam.

Reakcia obchodu Pneuhot

1: pneumatiky su priamo od vyrobcu ked dodava v danom modely 3 dražky tak su 3 dražky.
    Obrazky su ilustračne.
    2:To že vyrobca v tomto pripade :Goodyear vyraba dany model a rozmer pneu v Polskom zavode my ovplyvnit nevieme.!!!!
    To ze su made in Poland je taka ista kvalita ako made in Germany alebo čokolvek čo chcete!
    3: A v neposlednom rade Važeny pane pokial ste bol taky nespokojny uplne zo všetkym prečo ste pneumatiky nevratil???
    Bolo by po probleme a nič Polske by ste nemali...

• použili ste prepravcu DPD

firma Dpd 28.12.2022 sms oznámila, že 29.12.2022 doručí 5ks pneumatík. Tovar doručila až 2.1.2023 bez vysvetlenia bez ospravedlnenia, preto svojim známym nedoporučím Váš obchod

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, bohužial nieje v našich silach a dosahu ovplyvnit doručenie tovaru. Po vyzdvihnuti tovaru zan v plnom rozsahu zodpoveda kurierska služba.Toto nevieme nijak ovlyvnit.
    Je to len na kurierskej služba a zakaznikovi.
    Vašu negativnu recenziu berieme na vedomie .
    Pneuhot

Zimné pneu kus za takmer 100 eur mi prišli a takmer 2roky staré žial prebrala ich moja žena od kuriéra keby som bol doma ja tak ich ani bepreberiem neodporúčam nakupovať v tomto obchode!!!

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, mrzi nas Vaša reakcia pneu boli rok vyroby 21. Bohužial aj dodavatelia nam deklaruju aj ako 2 ročne pneu ako nove.
    Neposielame staršie ako momentalne rok 21.
    V každom pripade nas kludne kontaktujte a pneu možte do 14 dni samozrejme vratit aj ked ste ich prebrali žiadny problem.
    Pneuhot

Pri objednávke bolo skladom 16ks, na druhý deň mi poslali email ze pneumatiky majú starý rok výroby a ze mi ich neposlu, a ani z vlastnej iniciativy nenavrhli ziadne riešenie situácie

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, ospravedlnujeme sa system nam načital aj stare DOt čisla.

Pneuhot

• Veľmi dobre ceny na niektoré druhy pneumatík.
    • Sľubili rýchle dodanie do 2 az 4 pracovných dni, no nepodarilo sa im to ani vyexportovat. Najprv tvrdili, ze su skladom potom, ze su skladom v Nemecku a ani na 4 dni ked uz mali dorucit nevyexportovali tak som stornoval objednavku.

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, Vaša negativna reakcia nas mrzi. Objednavka bola vytvorena vo stvrtok v utorok sme chceli expedovat ,ovšem objednavku ste zrušil.
    To znamena termin expedicie 2-4 prac. dni od vyxtvorenia obj. sme dodržali.
    Bohužial nie každy tovar sa da vyexpedovat do 24 hod. Verte že robime čo možme aby sme ho doručili čim skor.
    Niektore postupy logisticke nejde urychlit.
    Dakujeme za pochopenie a este raz sa ospravedlnujeme.

• rýchla odpoved
    • dlhý čas doručovania balíka
    • výber dodavateľa kuriérskej služby
    • bez alternatívnych možností doručenia pri zlyhaní dodávateľa

Objednávka ani po 14tich dňoch nebola doručená a nakoniec som si ju musel osobne vyzdvihnúť na depe. Zaúčtovaný poplatok za doručenie nebol vrátený. Pri upozornení na zlyhanie kuriéra, nebol predajca ochotný situáciu vyriešiť, reklamovať doručenie u svojho dodávateľa ani nájsť inú alternatívu doručenia.

Reakcia obchodu Pneuhot

Objednavka bola zakaznikovi od nas vyexpedovana do 3 prac. dni od vytvorenia obj. Po vyexpedovani prebera plnu zodpovednost za obj. kurierska služba.Cas doručenia nevieme ovplyvnit ked sa vyskytnu problemy u kurierov. Po informovani od zakaznika sme situaciu IHNED začali riešit a urgovat obj. Odpoved bola z kapacitnych dovodov nestihaju doručovat obj v BA kraji.
    Dalši dovod čo nam uviedli bolo stahovanie depa a v neposlaednom rade COVID.
    Vieme že to zakaznika nemusi zaujimat čo aj chapeme ale takato bola situacia bohužial čo nas vobec neteši lebo to kazi naše meno...
    Po urgenciach sme sa dohodli z DPD a zakaznikom na osobnom odbere v depe s čim suhlasili.
    Zakaznik chcel po nas vymenenie našej kurierskej zazmluvnenej služby čo ako iste mnohi chapu nieje možne zo dna na den.
    V každom pripade sa ospravedlnujeme opatovne za komlikaciu ktora ale nebola sposobena na našej strane.
    Pneuhot

Doruceny tovar nesplnal popis, ktory bol komunikovany s operatorom Pneuhot

Nesedel EU štítok na pneu s parametrami na internete. Pán ma pri reklamácii po telefóne naučil, že to je vlastne jedno, lebo ten rozdiel je malý. Nesedelo palivo a hlučnosť. Ponúkol možnosť vrátenia tovaru. Radšej som akceptoval, že pneu sú iné ako som kupoval, ako mať ďalší kontakt s uvedeným obchodom.

Reakcia obchodu Pneuhot

Nerozumieme naozaj reakcii daneho pana. Nesedel parameter na štitku chyba vznikla zlym načitanim od vyrobcu. Okamžite bola ponuknuta alternativa vratenia pneu alebo vymeny. Zakaznik si nevybral ani jednu možnost ...

Pneuhot

Poslali mi iny typ pneumatik...

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den k tomuto sa naozaj nevieme vyjadrit kedže nam zakazik nevolal ani pneu nereklamoval....
    Pokial nastala niekde chyba tovar sme mohli samozrejme vymenit za spravny ale nemame o tom žiadnu vedomost že zakazka bola zle doručena....

• aj v buducnisti sa obratim s nakupom

• Cena, prehľadnosť obchodu
    • Nekorektnosť komunikácie
    • Nedodržaná uvedená dodacia lehota

Gumy som si objednala v pondelok, aby mi prišli za 1-3 dni ako uvádza predajca. Vo štvrtok tovar stále nedorazil, do obchodu sa nedalo dovolať. Nakoniec sa mi podarilo s nimi spojiť a bolo mi povedané, že gumy pošlú vo štvrtok a v piatok ich na 100% mám. Samozrejme, že nič neprišlo a keď som tam opätovne volala, gumy boli ešte stále na sklade. Objednávku som zrušila a nie som spokojná s takýmto zavádzajúcim jednaním.

Reakcia obchodu Pneuhot

Dobry den, ospravedlnujeme sa za zdržanie bohužial oneskorenie došlo na strane prepravcu z dovodu vypadku vozidla.

Pneuhot team.

Telefonicky som si overil dostupnosť mnou požadovaných pneumatík na sklade. Odpoveď som dostal identickú so stavom na E-shope: 100ks skladom. Tovar som objednal, objednávka mi bola potvrdená ale nasledujúci deň zrušená. Ako dôvod bolo uvedené:
    ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti, no dané pneumatiky sme
    museli stiahnuť z ponuky, nakoľko boli poškodené.

Reakcia obchodu Pneuhot

Važeny zakaznik,ešte raz sa ospravedlnujeme za storno Vašej obj. Pneu sme museli vratit vyrobcovina reklamaciu.

Pneuhot team.

• Zavadzajuca - chybne uvedena cena.

Zavádzajúce označenie kvality pneumatiky predajcu vyšším hodnotením, ako uvádza výrobca

Reakcia obchodu Pneuhot

Zavadzajuce označenie kvality mysli pan že na štitku bol namiesto ozanačenia prilnavosti C ozančenie B.
    Zakaznikovi sme sa ospravedlnili a vysletlili že sa tak mohlo stat zlym načitanim energetickeho štitku od vyrobcu kedže v ponuke je cca 17 tisci druhov pneu.Stitok sa okamžite opravil a zakaznikovi sa ponuklo vratenie penazi.Na toto do denešneho dna nereagoval....
    Boli by sme zvedavy či by sa stažoval keby sa štitok načital v opačnom garde...:-)