výborný stav, primerane rýchle doručenie z ČR
- rychle dodanie
- najlepsia cena
- dot 0824
- Rýchle doručenie ( nasledujúci deň mi bol tovar doručený )
- Prehladné a jednoduché objednanie
- Pneumatika nemala byť staršia ako 3 roky( podľa popisu)prišla 05-21
- Dobrá cena
- dlžka dodania
Tovar prišiel až po 8 dňoch od objednania. Okrem dobrej ceny tento obchod nič extra neponuka.
Na infolinke pracuje česky pán čo nemá ani chuť komunikovať so zákazníkom. -
Tovar prišiel, jedna pneumatika DOT 2623 druhá 0624, neviem ako sa budú správať s odstupom času používam ich len týždeň, chcem len aby si obchodník dal záležať aby pneumatiky boli zhodne vyrobené v rovnaký dátum, keď si už vyhradili že dodávajú max tri roky staré. Neviem či keby som si objednal 4ks tak aký by bol výsledok
- Seriózne jednanie, rýchla odozva, príjemná komunikácia aj keď s českým operátorom.
Tovar som objednala už pred viac ako dvoma týždňami ..veľmi dlho trvalo spracovanie objednávky, 26.5 mi ale prišiel email že objednávka bola konečne spracovaná a že doručenie by malo trvať 1-3 pracovne dni .. 30.5 som písala eshopu že objednávku stále nemám a že kedy bude .. dostala som odpoveď ktorá ma ale neuspokojila .. nesnažili sa to nijako doriešiť, bolo mi oboznámené že mám čakať .. ja som za dopravu objednávky zaplatila cca 20€ za službu ktorá očividne nefunguje a neboli dodržané podmienky ..budem dúfať že mi objednávka konečne v Pondelok príde pretože čakať v dnešnej dobe 3 týždne na preumatiky je hard, to by mi skôr prišli s Činy. Po tejto skúsenosti určite eshop neodporúčam a bol to môj posledný nákup u nich!
Pri tovare je dodanie 3-7 dní dneska je 10 den a to ar nedorazil.
Kladné
- rýchle dodanie
- presný popis produktu
- Za mna Super :o)
- Pneumatiky s najnovším datumom vyroby.
- DOT4924.Super
Spokojnosť. Objednávku mi vybavili celkom rýchlo nakoľko je firma z Čiech. Veľmi dobrá cena.
Pred vystavením objednávky som sa informoval o dostupnosti tovaru.
Po dvoch dňoch od vystavenia, objednávku zrušil obchod.
Strata času. -
- Rychle dodanie.
- rychlost dodania
bola to celkom rychlovka :)
- Oblukom sa vyhnut obchodu
1.2.2024 Prisli 4kusy objednanych pneumatik s Dot 48/20 (datum vyroby 48tyzden 2020) Na moj mail preco, prisla odpoved. "za Nove se povazuji pneumatiky do stari 5 let" Po 5 mesiacoch jazdenia zacalo vybrovat auto a zavada - prasknute kordy 1pneu (vystuha pneu). Obchod ma odbil ze ide o mechanicke poskodenie a zaruka mi nebude uznana. Samozrejme som objednal novy kus tej istej znacky uz o 30e drahsi. Po dalsich 2 mesiacoch znova dalsie koleso ta ista zavada...S obchodom sa nemam chut dohadovat po mailoch koly 300e. Nastastie sa nic vazne nestalo
Obchod moju objednávku zrušil s odóvodnením, že tovar už nie je skladom u dodávateľa. Pritom mali tovar stále v ponuke v eshope, ale už za vyššiu cenu. Považujem to za neseriózne. Zákazník predsa nemôže za to, že oni nemajú v eshope aktualizované ceny.