- Ponúkajú pneumatiky, ktoré nemôžu dodať /že vraj ich "dodávateľ" už nemá požadované množstvo na sklade/
- Obchod sam zrusil objednavku
- Ponúkajú tovar, ktorý nemajú.
- Podozrivo nízka cena
- Kúpte si iný typ, ale za drahšie
- Konečná cena nebola taká ako na faktúre.
- objednavku som tel. zrušil
tovar bol doručený neskoro, niekoľkokrát som musel avízovať nadodržanie termínu, potom dodávateľ stanovil nový termín dodania, ale ani ten nebol dodržaný.... slabá komunikácia zo strany obchodu, oznamenie že tovar mešká vlastne až po mojej výzve
- najnizsia cena
- najskor mi zauctovali poplatok "za rozbitie sady"
- tovar nebol skladom, co zistili na 4. den
Po 10 dňoch prišiel mail na ohodnotenie obchodu do dnešného dňa žiadna iná komunikácia teda ak neuvažujem o objednávke.
V dnešnej dobe zlé.
Neodporúčam. -
nemali pozadovany tovar
zavádzajú zákazníka že majú tovar na sklade
- predávaju tovar, ktorý vôbec nemajú, no na e-shope je skladom do 3 dní
- zavádzajú kupujúceho
Na internete bolo že ich máte skladom a rano prišla odpoveď že nie su
Neseriózne, ponúkajú čo nemajú, komunikácia negativna
nevedia dodat to, co predavaju - objednavka zruzena, lebo tovar je nedostupny.
Stratili tovar
- Bežná výhoda internetovej komerčnej komunikácie
- Ponúka sa tovar, ktorý nie je dostupný a obchod to vie.
Obchod by mal operatívne korigovať ponuku.
- vyhnite sa objednaniu tovaru v tomto obchode
- hrozna komunikacia
- nevedia povedat termin dodavky obiednaneho tovaru
Nikde som sa nestretol s takym jednanim ako v tomto obchode, objednate si nieco a po tyzdni sa opytate kedy asi pride tovar a odpoved "nevieme vam povedat termin dodania tovaru", opytate sa o 2 dni neskor a odpoved ta ista!!! neviem ci tam robi nejaky robot a robi copy/paste.
Objednavku som zrusil a objednal z ineho obchodu, tovar bol doruceny o 3 dni!
neporovnatelny rozdiel a cena bola len o 1.39eur vyssia.
Nevyberajte si najlacnejsi obchod! -
- nedodržiavajú termín objednávky
nevýhoda je taká že tovar nedoručia v termíne,aby to nebolo málo požadujú o zaplatenie s trorna ak tovar neprevezmete čo je dodaný po termíne,tak že máte nárok na zrušenie objednávky ,ale pravda je táka že zataja dodanie presného termínu a dodanie ale sa iba vyhovárajú, a žiadajú o zaplatenie toho čo ony spôsobili teda porušili zmluvnú dohodu
Reakcia obchodu Pneu-Disky.sk
Dobrý deň p.Hrváth,to čo píšete nie je pravda nepožadujeme od zákaznika žiadne storno,termíny dodania píšeme zákaznikom po prijatí objednávky niekedy tovar mešká max.24.hodín ked kuriery nestíhajú rozvážať.Objednávku môžte zrušiť do 14 dní bez udania dôvodu.Prosím nezávadzajte našich zákaznikov.Obchodné podmienky dodržiavame tak ako máme napísané v zmysle Obchodného zákonnika.
Nespoľahlivý eshop, bez udania dôvodu zrušili objednávku a po mojej e-mailovej urgencii mi zavolala drzá a nepríjemná pani z predajne, že prečo som nevypísal typ vozidla, aj keď som vedel, aký typ disku potrebujem a pri uvedenej kolónke nie je informácia, že typ vozidla je potrebný pre úspešné ukončenie objednávky a nikde nie je tiež uvedené, že typ vozidla sa musí zhodovať s objednaným dielom.
Reakcia obchodu Pneu-Disky.sk
Dobrý deň,pre správne zaslanie diskov na vozidlo je potrebné zaslať aj údaje vozidla kôli kontrole homologizácie diskov na vozidlo zákaznika.Vašu objednávku sme riešili ale vy ste nám odmietol povedať na aké vozidlo potrebujete uvedený disk.Naši pracovníci to robia len kôli kontrole správnosti či ste si náhodou zle neobjednal.Ďakujem za pochopenie