Rýchle vybavenie objednávky, výborný prístup a ochota zamestnanca, ktorý to vybavoval.
- Tovar dodany podla objednavky az na dva stlpiky ktore boli objednane dodatocne .Verim,ze budu dodane v najblysom moznom termine.
- Ochotný a ústretový personál
Spoľahlivosť, rýchlosť , dobrá komunikácia
Reakcia obchodu PLOTY SKALA
ďakujeme Vám za milú recenziu a prejavenú dôveru. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť a teší nás, že ste boli spokojná s našimi službami.
PLOTY SKALA -
Dobrá komunikácia a ochota personálu
- Promtná dodávka
rýchle vybavenie
PLOTY SKALA -
Tovar bol doručený podľa dohodnutého termínu, v poriadku, takto by mali fungovať aj ostatné obchody
PLOTY SKALA -
Super prístup , ochota poradiť odporúčam
PLOTY SKALA -
Tovar som objednal 21.7. V ten istý deň aj zaplatil a dnes je 28.7. obchod sa zatiaľ neozval.
Super, že ?Reakcia obchodu PLOTY SKALA
mrzí nás, že ste s priebehom objednávky nespokojný.
Bránka, ktorú ste si objednali, je pri produkte označená ako „Na objednávku“. Pri tejto položke je aktuálna dodacia lehota približne 2–3 týždne. Chápeme však, že by ste ocenili priebežnú informáciu o stave objednávky, a za nedostatočnú komunikáciu sa ospravedlňujeme.
Ďakujeme za trpezlivosť. Robíme všetko pre to, aby bola vaša objednávka vybavená čo najskôr.
Rychle dodanie, dobrý vyber
Perfektrné, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu PLOTY SKALA
ďakujeme Vám za milú recenziu a prejavenú dôveru. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť a teší nás, že ste boli spokojný s našimi službami.
PLOTY SKALA -
Obchod ma siroky sortiment a slusne ceny. Doprava bola zadarmo, vodic ochotny. Dobra komunikacia. Bol to moj opakovany nakup.
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania
PLOTY SKALA -
Tovar som našiel iba v tomto obchode. Aj napriek preprave cez viac okresov, mi tovar prišiel v poriadku a rýchlo. Som rád a ďakujem. A dokonca aj prepravca mi to dával s úsmevom a s dobrou náladou, s čím človek neráta, pretože majú toho veľa.
ĽubošReakcia obchodu PLOTY SKALA
- Super
PLOTY SKALA -
rýchlosť, ústretovosť a široká ponuka za prijateľnú cenu
PLOTY SKALA -
- Široký výber, dobre ceny a rýchle dodanie.
PLOTY SKALA -
Ploty Skala odporúčam, super komunikácia, rýchle dodanie a veľká spokojnosť.
Ploty Skala určite v budúcnosti ešte využijem.Reakcia obchodu PLOTY SKALA
Maximálna spokojnosť. Vrele odporúčam