- dodanie až na adresu
- zložité vyplňovanie objednávky pre neregistrovaného zákazníka + betónové panely sa musia objednať osobitne
Spokojný
Odporúčam
- rýchla komunikácia
- ochotní personál
Nákup odporúčam
Rýchle vybavenie
Rýchla montážReakcia obchodu Mplot,s.r.o.
Ďakujeme Vám za váš názor.
- Kompletná škála oplotenia a doplnkov
- Tovar(tieniaca sieťka)pri expedícii bol prerezaný zrejme nožom na lepiacu pásku a tým bol poškodený cca 1,5bm sieťky. Pri balení tovaru treba dávať väčší pozor!!!
Aj napriek tejto malej ,,nehode´´ mi bol tovar doručený rýchlo a som spokojný s nákupom v tomto obchode
- Chybala hlavicka na stlpiku 48mm
Ďakujeme Vám za váš názor.
- nedostal som notifikaciu o doruceni ani od obchodu ani od kuriera, iba mi zavolal ze je pred domom, mohli si usetrit cestu dalsi den.
Reakcia obchodu Mplot,s.r.o.
Po preverení sme zistili že notifikačná sms o doručený bola odoslaná keď sme tovar odovzdali kuriérovi.
Ďakujeme Vám za váš názor. -
- široký sortiment, krátka dodacia dpba, dobré ceny
Pohodlné nakupovanie cez internet, široký sortiment, krátka dodacia doba, dobré ceny, dovoz zdarma pri nákupe tovaru nad 300 €
Ďakujeme za váš názor
- Až na skutočnosť, že som zaplatil za dopravu firmou a bola mi zaslaná KURIEROM som bol spokojný
- v komunikácii so zákaznkom v oblasti dopravy
Nech si objednávajú dodávku kurierom a zbytočne neplatia za dopravu obchodnou firmou Mploty
Ďakujeme za váš názor
- kvalitné produkty ktore uz malokto ponuka
- stlpiky 60x60 maju skladom
- doporučujem
- nenašiel som
všetko bolo ok rychlo a kvalitne
Ďakujeme za váš názor
- široký sortiment a tovar skladom
- dobre ceny
- rýchle dodanie
- odborne poradenstvo
v tomto obchode sme nakúpili už niekoľko krát a vždy sme boli maximalne spokojný. Odporúčam :)
úplná spokojnosť
Ďakujeme za váš názor
- Pri objednani zamykania chybali dlhsie nerezove skrutky so zahlbenou hlavicou na uchytenie protikusa FAB-ky, kde zapada jazycek. Promptne po mojej reakcii vsak boli zaslane. Jedna cast brany je mierne prehnuta-vyrobna chyba alebo opretie tazkeho bremena v sklade alebo pri preprave.
Rychle dodanie a reakcia pri nekompletnosti tovaru.
Reakcia obchodu Mplot,s.r.o.
Dobrý deň o bráne ktorú ste si u nás objednali ste nás neinformovali že je prehnutá. Vašu reklamáciu by sme vyriešili tiež promptne výmenou za nový kus. Dodržujeme zásadu výmeny tovaru ak sa nájde chyba na výrobku. Veríme že inak je všetko v poriadku S pozdravom tím eshopu Mplot,s.r.o.
- vyhodne ceny
- neprehladne delenie - sekcia sa deli na podsekcie - ale niektore polozky su zahrnute priamo k sekcii a vidno ich len ked sa da zobrazit vsetko - po jednotlivych podsekciach ich uz nenajdem
aj s vyssou cenou dopravy su ceny stale zaujimave
- Rychlost dodania
- Malou slabinou asi je, že tovar ktorý mi bol doručení a to konkrétne brána, bola na bočnej strane odrená - poplastovaná časť (cca 2 cm dlhá a pol cm široká). Ja to osobne nepovažujem za vadu, a s tovarom som spokojný.
- Rýchla dodacia doba
- tovar mali skladom
- nemá
tento tovar som objednal v inom obchode kde bol označený skladom ale nemali ho.
tu ako píšu skladom aj tovar majú skladom