Reklama

• Objednávka bola vybavená rýchlo, tovar dorazil kuriérom v poriadku.
    • O každom pohybe resp. zmene statusu som bol informovaný sms.

Veľká spokojnosť ochotný prepravca pomohol tovar vyložiť rýchle a spoľahlivé doručenie.

• korektné jednanie,rýchle dodanie.

• rychlost

• ++

Top cena, top ponuka

• rychlost dodania

• Vsetko OK, len aby moja manzelka vo veku 61 rokov pomahala vykladat tovar sa mi zda nepatricne. Ved ide ozaj o lahke dielce.

• Super

• extra rychle dorucenie

• Všetkym odporúčam profesionalny prístup prijatelne ceny rychle doručenie absolutna spokojnosť dakujem Peter Detva

• všetko ok, objednaný material bol doručený, objednávka bez problémov

• Rychle dorucenie
    • Kvalitny tovar

• rychle vybavenie

Expresná dodávka,spokojnosť

sortiment, dodania, komunikácia supr

Objednávka bola vybavená expresne ,som spokojný.

Stalo sa mi že som omylom objednal omylom počet kusov a rozmery, tieto som nahlásil a k mojej spokojnosti, bez problémov, mi objednávku stornovali a vystavili novú. Za takýto prístup spoločnosti ďakujem, nestáva sa to často.

• Tovar som objednal v utorok neskoro večer a vo štvrtok na obed som ho už mal. Ešte nikdy tak rýchlo a pružne mi nič iné neboho doteraz doručené nebolo. Aj pri zadaní objednávky bola blesková reakcia. Naozaj celý proces na úrovni, odporúčam tento obchod a samozrejme najmä ja ho ešte plánujem mnohokrát využiť. Ďakujem.

Nevýhodu obchodu som žiadnu nenašiel, aj keby som ju hľadal.

Maximalna spokojnost v nedelu vecer som poslal objednavku v pondelok rano mi volali ze mi to v stredu dovezu. Pritom tam maju ze az po obdrzani penazi na ucet budu objednavku pripravovat. Pan v telefone sa ma spytal ci som to uhradil, ja ze ano hned v nedelu vecer jak mi poslali mail a sms na uhradu.( nemali rovnaku banku takze pochybujem ze uz v pondelok mali peniaze na ucte)
    Este raz maximalna spokojnost co sa tyka okamziteho reagovania a dovery voci zakaznikovi. Dopravu som platil priamo soferovi.
    Co sa tyka stranky top. Profesionalne spravena. Taky plot som este nestaval tak clovek nemoze vediet co potrebuje k comu ale perfektne urobeny odkaz napr po vybrani stlpika sa mi dole ukazali dalsie odkazy ake rozne uchytky maju na ten stlpik.vsetko sedelo a nic mi nechybalo