spokojnosť,ako slubili ,tak aj doviezli.
transaksia prebehla bez výhrad
- Super ,rýchle dodanie tovaru
- Material vyzera byt kvalitný, verim,ze vydrzi. Farba je ako na obrazkoch
- Rýchlosť dodania
Chcelo by to viac takychto e-shopov. Super obchod
- Rýchlo a dobre vybavené.
- Nič.
- Siroky sortiment skladom.
- Velmi drahe dodanie, drahsie ako samotny nakup.
Vyborny skladovy sortiment dostupny ihned, perfektna komunikacia. Nevyhodou bola cena za dopravu, ktora prevysovala cenu nakupeneho tovaru ( 30€ ). Osobny odber dost zlozity vzhladom na otvaraciu dobu iba v pracovnych dnoch 8-16, co je pre zamestnanych prakticky nedostupne.
- Rýchlosť dodania tovaru
príjemná komunikácia, rýchle dodanie, veľmi ochotný, šikovný pán šofér z dopravy
Expresné dodanie tovaru, ústretový personál
- Dobra komunikacia a rychle dodani.
- Napriek rychlosti a ochote tovar je zabaleny neodborne resp. velmi setrno. V minulom roku som napr. objednal panely a stlpiky, a na stpikoch boli skrabance, lebo boli obalene v jednej vrstve strec folii. (Musim si kupit spray a opravit taketo skrabance). Prave mi doviezli podhrabove dosky 7 ks, a na dvoch ks bol odrazeny roh, a to len preto, ze medzi jednotlive podhrabove dosky nedali min. aspon hrubsi karton. Uchyty patky podhrabovych dosiek v 14 ks maju rozne dlzky, a tak ked ich chcete montovat, tak pred montazou odporucam parovat, aby ste ako tak dosiahli rovinu.
- seriózny personál, dobrý výber tovarov
- Veľká ochota zo strany obchodníka, ktorý v našom prípade nemal problém, keď sme potrebovali doplniť objednávku. Rýchle dodanie tovaru. Úplná spokojnosť z našej strany, určite odporúčam ostatným nakupujúcim.
rýchla dodávka, dobrá cena
- Skore dorucenie.Vyborna cena.Jednoducha montaz i pre lajkov.Vyborny vzhlad
- Rychla dodavka
- Ochota zamestnancov pomôcť mi pri vykládke tovaru, nakoľko som mala manžela v nemocnici.
Odporúčala by som osobitne dodávať plastové čiapočky na plotové stĺpy, nakoľko pri nakládke a vykládke stĺpov môže prísť k ich náhodnému poškodeniu, čo sa v dvoch prípadoch stalo aj nám.
- Profesionalita, ochota
Vyhoveli mi vo všetkom o čo som požiadala. Pán ktorý mi doviezol ťažké podhrabove dosky bol veľmi ochotný, pomohol pri vyložení. Odporúčam nakup v tomto obchode.
Všetko bolo v poriadku. Rýchly servis.